Ruby Shelbyn sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Julkkis

WPR

Thomas Shelbyllä ja Lizzie Starkilla oli tytär Ruby Shelby. Hän ilmestyy aluksi, kun Lizzie odottaa Thomasin nousevan äänestyskopista, jossa hän kampanjoi työväenpuolueen puolesta Etelä-Birminghamissa. Ruby Shelbyn nimesi hänen isotätinsä Polly Shelby.

Mikä sairaus Ruby Shelbyä vaivaa?

Tommy ja Lizzie vievät Rubyn sairaalaan viimeisimmässä jaksossa, jossa lääkärit vahvistavat, että Rubylla on kulutus, joka tunnetaan paremmin nimellä tuberkuloosi. Rubyn toinen keuhko oli alun perin infektio, mutta infektio levisi vähitellen molempiin keuhkoihin.

Mitä Ruby Shelbylle tapahtuu?

Ruby Shelbyn sairaus

Fanit olivat särkyneitä Tommyn jälkeen ( Cillian Murphy ) ja Lizzie (Natasha O’Keeffe) Shelbyn ainoa tytär Ruby kuoli Peaky Blindersin viimeisimmässä jaksossa sairauteen, jonka hän oli kärsinyt kauden alussa.

Lue myös: Noelle Foleyn sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Kuinka Ruby sai tuberkuloosin?

Madame Barwell ja Navadni olivat molemmat mustalaisheimon jäseniä, joten oli luonnollista, että Navadni syytti Thomasia. Tämän seurauksena hän päätti kirota Rubyn, hänen tyttärensä. Tästä syystä Ruby sairastui tuberkuloosiin ja kuoli, aivan kuten Navadnin tytär.

Onko Ruby Dead Peaky Blinders?

Rubyn kuolema Peaky Blindersin kauden 6, jaksossa 3, 'Gold', tragedia iskee jälleen kerran, ja piilotettu merkitys viittaa pahaenteiseen käänteeseen Tommy Shelbylle.

'Kosto tulee'

Ruby Shelbyn sairaus

Se on fantastinen skenaario, joka oli tuolloin epäselvä. Valehteliko Madame Boswell saadakseen kauniin jalokiven, vai aistiko hän todella kiven kirouksen? Uskoiko Tommy todella kiroukseen vai etsikö hän vain tekosyytä päästäkseen eroon syyllisyydestään Gracen murhasta? Kuudes kausi korvasi epäselvyyden selkeydellä.

Esme Shelby-Lee ilmoittaa Tommylle, että safiiri oli ehdottomasti kirottu. Madame Boswell (nimetty Barwelliksi, luultavasti välttääkseen loukkaamasta tosielämän Boswellin mustalaisheimoa) antoi sen tyttärelleen Evadnelle, joka piti sitä 7-vuotiaan tyttärensä Connien kaulassa, joka alkoi yskiä välittömästi ja kuoli ennen aamua. .

Safiiri heitettiin jokeen, ja Evadne kirosi Tommy Shelbyn sanoen, että jos hänellä koskaan olisi tytär, tämä kuolisi saman ikäisenä kuin hänen isänsä. Hänen lapsensa hautaamista merkitsi krusifiksi, johon oli kaiverrettu rivit 'Connie Barwell, seitsemän vuotta vanha, kuoli kirottuun kiveen, jota ei unohdeta', ja sen jälkeen sanat 'Kosto tulee' punaisella.

Kauden 6 kolmannessa jaksossa 'Gold' vaadittiin kosto. Ruby, Tommyn seitsemänvuotias tytär, kuoli tuberkuloosiin kuultuaan ääniä, nähtyään näkyjä ja puhuttuaan romanin kieltä paholaisen puolesta.

Lue myös: Toby Keithin sairaus: Toby Keith avautuu taistelustaan ​​vatsasyöpää vastaan

Ruby menehtyi kirouksen seurauksena, joka määrättiin kostoksi Tommyn Barwelleille antamasta jo kirotun safiirin lahjasta. Evadne Barwell (edelleen listattu IMDb:ssä nimellä 'Boswell'), esittäjänä näyttelijä Gwynne McElveen , kirjataan esiintyvän kuudennen kauden kahdessa seuraavassa jaksossa.

Jos katsojat haluaisivat, he voisivat yksinkertaisesti olettaa, että Gracen vastustaja ampui, että Ruby ja Connie kuolivat molemmat tuberkuloosiin ja että safiirilla ei ollut mitään tekemistä sen kanssa. Tommy tunsi syyllisyyttä Gracen kuolemasta ja tarvitsi jonkun muun syyttäväksi, joten hän keksi kirotun kiven selitykseksi. Kun Tommy näki näyn Gracesta puristamassa safiiria viidennellä tuotantokaudella, hän sanoi: 'Se ei ollut sininen kivi, Tommy, se olit sinä.'

Mikään tuosta ikävästä rationaalisuudesta ei kuitenkaan olisi kovin Peaky Blinders. Miksi meidän pitäisi uskoa mustalaisten taikauskoon, jos tämä draama uskoo? Grace, Connie ja Ruby kuolivat kiveen kohdistuneen kirouksen seurauksena.

Ruby Shelbyn sairaus

Meidän on kuitenkin palattava vuoteen 2017, jolloin Den of Geek puhui Steven Knight , ohjelman luoja, sinisestä safiirista. Hän selitti, että kivi edusti rahan ja aseman turmelusta.

'He antavat hänelle rikkauden ja voiman symbolin - sinisen safiirin - joka on kirottu!' Tommyn 'ensimmäinen kohtaaminen aateliston kanssa', Knight jatkoi, 'he antavat hänelle vaurauden ja vallan symbolin - sinisen safiirin - joka on kirottu!' Se on hänen ensimmäinen vuorovaikutus sen kanssa, ja hän huomaa, että se on kirous.'

Ehkä tämä on myös värin merkitys – sininen safiiri vastaa sinistä verta, samoin kuin rikkauden ja vallan myrkytetty malja, eli kaikki, mistä Tommy on taistellut ensimmäisestä tuotantokaudesta lähtien.

Lue myös: Hilary Deveyn sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Mitä Ruby sanoo Peaky Blindersissä?

Viime viikolla Peaky Blinders palasi räjähdysmäisesti, kun katsojat näkivät Tommy Shelbyn lähtevän Pohjois-Amerikkaan. Viimeinen kohtaus kuitenkin hämmästytti monia katsojia. Ruby, Lizzie sanoi, että Tommy näki kuumeunia ja toisti useita romanikielisiä sanoja, mukaan lukien 'Tickna mora o'beng'.