Rosie Rivera Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Julkkis

WPR

Rosa Amelia Rivera on näyttelijä ja liikenainen Yhdysvalloista. Hän on 40-vuotias ja syntyi 3. heinäkuuta 1981 Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Hän oli myös Jenni Rivera Enterprisesin edellinen toimitusjohtaja. Hänen kuolemansa, Jenni Riveran, nosti hänet valokeilaan.

Myöhemmin hän alkoi näytellä espanjankielisissä tosi-ohjelmissa ja otti lopulta sisarensa liiketoiminnan. Hän ja hänen perheensä alkoivat esiintyä tosi-sarjassa Rica, Famosa, Latina vuonna 2014.

Meksikolaisen ja amerikkalaisen perinnön tähti on yksi tunnetuimmista julkisuuden henkilöistä, jolla on suuri fanikunta.

Rosie Riveran varhaiset vuodet

Rosie Riveran nettoarvo

Peter Rivera ja Rosa Saavedralla on tytär nimeltä Rosie Rivera vuonna 1981. Hän on tällä hetkellä 40-vuotias. John Rivera ja Lupillo Rivera ovat hänen veljensä. Lapsuutensa aikana Rosie asui vanhempiensa ja veljiensä luona, mukaan lukien Juan River, Gustavo Rivera ja Peter Rivera.

Hänen sisarensa Jenni Rivera kuoli lentotragediassa joulukuussa 2012. Jenni oli tunnettu laulaja-lauluntekijä. Hän oli myös tunnettu tv-tuottaja, yrittäjä ja näyttelijä. Hän oli myös antelias hyväntekijä.

Rosie on myös Yhdysvaltain kansalainen. Jenni Rivera Enterprises oli yrityksensä toimitusjohtaja, ja hän esiintyi myös espanjankielisissä tosi-sarjoissa. Vuonna 2003 hänellä oli Kassandra entisen poikaystävänsä kanssa. Myöhemmin, vuonna 2011, hän meni naimisiin Abel Floresin kanssa.

Lue myös: Olga Merediz Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Rosie Riveran nettoarvo

Rosie Rivera on meksikolainen televisiopersoona, jonka nettovarallisuus on 14 miljoonaa dollaria. Rosie Rivera tunnetaan parhaiten edesmenneen laulaja Jenni Riveran nuorempana sisarena, joka kuoli traagisesti lento-onnettomuudessa vuonna 2012, mutta hän on myös näyttelijänä Star TV -ohjelmassa Rica, Famosa, Latina (samanlainen kuin Amerikan 'Real Housewives'). ”.

Rosie Riveran nettoarvo

Rosie Rivera on kuuluisan Riveran perheen vanhin tytär. Hän on nyt edesmenneen sisarensa, meksikolaisen laulajan Jenni Riveran kuolinpesän testaaja. Edesmennyt laulaja Rosie jätti käsin kirjoitetun kirjeen Riveran talouden hoidosta Jenni Enterprisesin toimitusjohtajana, jos hänelle tapahtui jotain. Rosien uusi titteli panee hänet vastuuseen paitsi myöhään esiintyjän tuloista myös hänen brändistään ja tulevaisuuden musiikin ja tuotteiden myynnistä.

Koko nimi: Rose Amelia Rivera
Ikä: 39 vuotta
Korkeus: 5 jalkaa 3 tuumaa
Nettovarallisuus: 14 miljoonaa dollaria.
Syntymäpäivä: 03 heinäkuuta 1981
Horoskooppi: Syöpä
Syntymäpaikka: Kalifornia, Yhdysvallat

Uramatka

Rosie Rivera debytoi televisiossa vuonna 2013, kun hän esiintyi Jenni Riveran reality-showssa. Hän esiintyi myös Famosa, Rica ja Latina, tosi-show.

Rosie kirjoitti myös kirjan nimeltä My Broken Pieces lapsuuden seksuaalisesta väkivallasta. Hän keskustelee siitä, kuinka hänen perheensä rakkaus ja tuki ovat auttaneet häntä paranemaan koko kirjan ajan.

Hän oli myös sisarensa yrityksen Jenni Rivera Enterprisesin toimitusjohtaja. Tämän seurauksena Rosie Rivera on yksi Amerikan tunnetuimmista julkkiksista.

Rossie esiintyi useissa tosi-tv-ohjelmissa vuonna 2014 Jenni Rivera Enterprisesin toimitusjohtajana. Hän esiintyi myös meksikolais-amerikkalaisessa reality-showssa. Hän oli myös vieraana Tu Desayuno Alegre -musiikki-TV-sarjassa. Hän näytteli videossa Big Bad Mamas vuonna 2007.

Rosie Riveran nettoarvo

Hän on myös esiintynyt useissa tunnetuissa julkaisuissa. Hän ja hänen miehensä Abel ovat julkaisseet podcastin, joka opettaa aviopareille terveen avioliiton luomista.

Lue myös: Debbie Stabenow Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaammasta elämästä!

Rosie Riveran palkinnot ja saavutukset

Rosie Rivera on rakentanut itselleen nimen ympäri maailmaa erinomaisten näyttelijäkykyjensä ansiosta. Rosie Rivera liittyi alalle vuonna 2013 Wikipedian mukaan.

Hän on näytellyt useissa käsikirjoittamattomissa draamoissa, mukaan lukien Latina, Rica ja Famosa. Hän esiintyi myös meksikolaisissa televisio-ohjelmissa ja aikakauslehdissä. Lisäksi Rosie sai kansainvälistä huomiota julkaistessaan kirjan My Broken Pieces, jossa kerrottiin hänen varhaisesta seksuaalisesta hyväksikäytöstään. Jenni Rivera Enterprise on hänen yrityksensä.

Kestävä seksuaalinen hyväksikäyttö

Rivera on perheen viimeinen lapsi. Hän sai kaiken tarvitsemansa rakkauden kasvaessaan neljän veljen ja siskon kanssa. Medium-haastattelun mukaan hän ei edes tunnistanut, kuinka köyhiä he olivat, koska perheen valtava rakkaus täytti kaikki heidän tarpeensa. Riveran onnellisuus katkesi, kun hänen sisarensa entinen aviomies Trinidad Marin alkoi pahoinpidellä häntä, kun hän oli vain kahdeksanvuotias.

Pienellä tytöllä ei tuolloin ollut aavistustakaan seksuaalisesta väkivallasta, ja hän luotti Mariniin ja pelasi mielellään 'rakkausleikkiä' hänen kanssaan. Riveralta kesti vuosi ymmärtää, että hän oli erehtynyt viidennellä luokalla pidetyn seksuaalikasvatustunnin vuoksi.

Sen jälkeen hän päätti lopettaa pahoinpitelyn, mutta Marin uhkasi tappaa Jennan, jota Rivera piti parhaana ystävänsä. Tämän seurauksena kidutus jatkui, ja Rivera uskoi virheellisesti, että hän suojeli Jennan henkeä.

Rosie Riveran nettoarvo

Kun Marinin veljentytär luotti hänelle ollessaan 13-vuotias, hän huomasi, että Marin pahoinpiteli Chiquisiä. Peläten, että Riveran veljet voisivat murhata Marinin, he vannoivat pitävänsä koettelemuksensa piilossa.

Lue myös: Billy Horschel Net Worth: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Muuttaa hänen koettelemuksensa kirjaksi

Rivera raivostui hiljaisuudesta ja yritti itsemurhaa leikkaamalla ranteensa ollessaan 16-vuotias. Onneksi hän oli harras kristitty, ja mahdollisuus joutua helvettiin omien käsiensä kuoleman vuoksi sai hänet etsimään siteet heti. Rivera tiesi, että hänen täytyi kertoa jollekin, kun Marin uhkasi ottaa lasten täydellisen huoltajuuden, joten hän kertoi äidilleen ja muille perheenjäsenille.

Marinista ilmoitettiin viranomaisille. Koska hänestä oli tullut pakolainen, kesti vuosia, ennen kuin hänet tuomittiin 31 vuodeksi vankeuteen. Rivera masentui tämän seurauksena huolimatta perheen yrityksistä saada hänet neuvonantajan ja psykologin luo. Hän oli alkoholisti, huumeriippuvainen ja itsemurha 25-vuotiaana.

Hän oli myös naimisissa väkivaltaisen miehen kanssa Perez Hiltonin mukaan ja pärjäsi kauheasti kiinteistöliiketoiminnassaan. Onneksi hän pelastui 25-vuotiaana ja pystyi kääntämään elämänsä päinvastaiseksi. Hän ei ollut enää pelottava pikkutyttö, ja hän päätti hyödyntää kokemustaan ​​muiden auttamiseksi. Hän on kirjoittanut 'My Broken Pieces' -kirjan hänen seksuaalisesta hyväksikäytöstään ja sen seurauksista.

Muita hänen kirjoittamiaan teoksia ovat 'Finding Beauty in the Ashes' ja 'Take Your Power Back', joiden molempien tarkoituksena on rohkaista lukijoita, jotka etsivät toipumista pahoinpitelyn jälkeen. Riverasta on tullut myös motivoiva puhuja, mikä voi viitata hänen korkeatuloiseen.

Joidenkin lähteiden mukaan parhaiten palkatut motivaatiopuhujat ansaitsevat 312 000 dollaria vuodessa. Hänen on täytynyt kerätä paljon rahaa vuosien varrella, koska hän on tehnyt sitä niin kauan.

Lue myös: Armando Montelongo Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Hänestä tulee edesmenneen sisarensa omaisuuden hoitaja

Rosie Riveran nettoarvo

Rivera ei koskaan halunnut olla osa Jennin yrityshankkeita. Jennillä oli paljon liike-elämän asiantuntijoita, mutta Rivera uskoi, että oli parempi tukea häntä sisarena, kuten hän kertoi Billboardille. Jennillä ja Riveralla oli tiivis ystävyys, ja Jenni oli aina huolissaan Riveran hyvinvoinnista.

Hän jopa ennusti upeita asioita nuoremmalle siskolleen, jotka kaikki ovat toteutuneet. Jenni puhui asianajajansa kanssa testamentistaan ​​eräänä päivänä ja pyysi Riveraa edunvalvojakseen.

Nuorempi sisar näytti olevan välinpitämätön ahneudesta. Jenni myös kysyi Riveralta kolme viikkoa lyhyen keskustelun jälkeen, olisiko hän Jennin lasten huoltaja.

Jenni oli aluksi nimennyt huoltajakseen vanhimman tyttärensä Chiquisin. Kuitenkin saatuaan tietää, että hänen tyttärensä nukkui Jennin entisen aviomiehen kanssa, edesmennyt taiteilija korvasi Chiquisin Riveralla.

Tämän seurauksena, kun Jenni kuoli 9. joulukuuta 2012, Riverasta tuli Jennin edunvalvoja. Omaisuus oli ABC Newsin mukaan noin 25 miljoonaa dollaria tuolloin. Riverasta tuli Jenni Rivera Enterprisesin toimitusjohtaja ja hän vastasi myös Jennin musiikista ja tuotteista.

Jennin lapset puolestaan ​​pyysivät jatkuvasti auditointeja Jenni Rivera Yritykset . Rivera erosi toimitusjohtajan tehtävästä välttääkseen väärinkäsityksiä ja syytöksiä rahastovarkauksista. Hän on edelleen kuolinpesän toimeenpanija, mutta eroaa tehtävästään vuonna 2023. Hänelle on täytynyt maksaa palkkaa, joka kasvatti hänen nettovarallisuuttaan toimitusjohtajana vuodesta 2012 lähtien.