Roohaniyat kausi 2: Mahdollinen julkaisupäivä ja lisää päivityksiä!

Viihde

WPR

Alustan suosion kasvaessa MX Playerista on tullut yksi maan suurimmista suoratoistopalveluista.

Se on saavuttanut suuren suosion maassa sen tarjoaman monipuolisen sisällön vuoksi. Olipa kyseessä verkko-ohjelma tai elokuva, se tarjoaa katsojilleen aina parasta.

Tuotettuaan kriitikoiden ylistettyjä verkkosarjoja, kuten Bhaukaal, Ashram, Raktanchal, Indori Ishq ja Campus Diaries, se on palannut Roohaniyatin, rakkausverkkosarjan kanssa, jota mainostetaan sen odotetuimmaksi draamasarjaksi.

Roohaniyat kausi 2 julkaisupäivä:

Roohaniyat kausi 2

Kun tarkistimme Mx Playerin alkuperäisen sarjan kauden 1 Roohaniyat , meille kerrottiin, että sarja oli erittäin pitkä ja ettei loppua tarvita. Monet ohjelman fanit kuitenkin rakastivat sitä ja pyytävät nyt kausi 2. Tässä viestissä kerromme Mx Playerin alkuperäisen sarjan Roohaniyat kauden 2 julkaisupäivästä.

Vaikka sarjassa oli yhteensä noin 13 jaksoa ja ne kaikki olivat noin 30 minuutin pituisia, se oli silti keskeneräinen. Arjun Bijlani, Kanika Mann , ja Yuvika Chaudhary esiintyvät sarjassa, johon kuuluvat myös Aman Verma, Smita Bansal ja muut. Ankush Mohla on sarjan luoja ja ohjaaja. Kausi julkaistiin Mx Playerissa hindiksi ja muutamalla muulla jälkiäänitetyllä kielellä.

Teknisten haasteiden vuoksi jäljellä olevat jaksot, jotka oli määrä julkaista 21. huhtikuuta 2022, on siirretty. Uusi julkaisupäivä ilmoitetaan pian.

Kun tulee kauden 2 uutisia, ensimmäisenä tulee mieleen se, julkaistaanko sarjan kausi 2 vai ei. Vastaus on Ei, tästä ohjelmasta ei tule enää kausia, eikä sarjan kausia enää ole. Monet rakkaat lukijamme kommentoivat, että kausi 2 saa ensi-iltansa 21. huhtikuuta 2022; puhumme kuitenkin kaudesta 2, ja 21. huhtikuuta ensi-iltavat jaksot eivät ole osa 2. tuotantokautta, vaan osa 1. kautta. Sarja on saanut yleisöltä haalean vastaanoton, minkä vuoksi tekijät ovat päättäneet lopettaa se tähän huolimatta siitä, että tarina on kesken. Valitettavasti tästä esityksestä ei tule osaa 2.

Lue myös: Perheyritys kausi 4: Mahdollinen julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Roohaniyatin tekijät ja näyttelijät:

Roohaniyat kausi 2

Arjun Bijlani , television suosituin näyttelijä ja ankkuri, esittää Saveer Rathodia tässä romanttisessa verkkoohjelmassa. Hän on esiintynyt useissa suosituissa televisio-ohjelmissa, mukaan lukien Miley Jab Hum Tum, Meri Aashiqui Tumse Hi, Naagin, Kavach, Pardesh Me Hai Mera Dil ja muut.

Tämän lisäksi näyttelijä on voittanut tosi-tv-sarjan 'Fear Factor: Khatron Ke Khiladi Season 11' ja on myös esiintynyt Jhalak Dikhla Jaa 9:ssä ja isännöinyt Dance Deewanen kahta ensimmäistä kautta.

Lue myös: Mayans kausi 4: julkaisupäivä, näyttelijät, juoni ja muita päivityksiä!

Kanika Mann, joka nousi kuuluisuuteen näyteltyään Guddania Zee TV:n 'Guddan Tumse Na Ho Payega' (2018), esittää naispääosaa Prisha Srivastavia.

Ohjelmassa nähdään myös Balika Vadhun kuuluisuuden Aman Verma ja ITA-palkittu näyttelijä Smita Bansal. Glen Barretto ohjasi sen yhdessä Ankush Mohlan kanssa ja Endemolshine Productions tuotti sen.