Ronnie Dunnin plastiikkakirurgia teki hänestä täysin turvonneen näköisen!

Muunnos

WPR

Ronnie Dunn, yhdysvaltalainen laulaja ja säveltäjä, on yksi populaarimusiikin tunnetuimmista nimistä. Vuodesta 2011 lähtien ihailijat ovat ylistäneet tähden uskomatonta kantrimusiikkia. Hänen plastiikkakirurgiansa ja hänen vanhempi musiikkinsa ovat olleet viime aikoina verkkohuhujen kohteena.

Vuonna 1990 Ronnie ja Kix Brooks perustivat yhtyeen Brooks & Dunn. Vuoden 1991 albumistaan ​​Brand New Man sai kuusi platinapalkintoa RIAA:lta. Brooks ja Dunn ovat julkaisseet yhteensä kolmetoista albumia, mukaan lukien kaksi besthittikokoelmaa, joulualbumin ja kaksitoista studioalbumia.

He olivat yksi luotettavimmista live-esiintyjistä, myivät yli kolmekymmentä miljoonaa albumia ja heillä oli kaksikymmentä singleä, jotka nousivat Billboard-listan ykköseksi. Kun he sanoivat vuonna 2009 eroavansa väliaikaisesti vuonna 2010, se tapahtui itse asiassa vuoteen 2010 mennessä.

3. joulukuuta 2014 Brooks ja Dunn herättivät suhteensa uudelleen. Kesän ja syksyn 2015 aikana he esiintyivät useita kertoja.

Country Music Hall of Fame ottaa Dunnin virallisesti virkaan vuonna 2019. Onko mahdollista, että 68-vuotiaalle julkkikselle tehtiin plastiikkakirurgia? Tutustu faktoihin laulajan väitetystä plastiikkakirurgiasta.

Millaisen plastiikkakirurgian Ronnie Dunn on käynyt?

Ronnie Dunn ( @ronniedunn ) huhutaan, että sille on tehty lukuisia plastiikkakirurgisia hoitoja, mukaan lukien kasvojenkohotus, Botox ja täyteaineet ikääntymisen merkkien hidastamiseksi.

Fanit ja suuri yleisö järkyttyivät Ronnie Dunnin viimeaikaisista kuvista 15. päivältä Vuosittaiset ACM-palkinnot koska hän ei näyttänyt odotetusti.

Hänen olisi pitänyt näyttää 69-vuotiaalta mieheltä 69-vuotiaasta lähtien, luonteeltaan ja iältään. Mutta hän ei näytä olevan 70-luvun puolivälissä, ja sen sijaan hänellä on nuori säteily, joka on outoa hänen ikäiselleen. Oliko Ronnie Dunn plastiikkakirurginen potilas? onko tämä jatkuva kysymys?

Epäilemättä hänelle tehtiin plastiikkakirurgia, eikö niin? Loppujen lopuksi on mahdotonta, että joku näyttää noin nuorelta iässään. Hän vaihtoi sielunsa paholaisen kanssa vastineeksi nuoruudesta.

Hänen nuorekas hehkunsa ei ole kovin luonnollista ja tasaisen näköistä, joten kauneusleikkaukset, kuten täyteaineet, kasvojenkohotus ja Botox, kuulostavat uskottavammalta.

Jotkut väittävät, että hän ei ole tehnyt työtä ja että hän näyttää siltä, ​​miltä hän tekee, koska hän teki kovasti töitä sen eteen, mikä tarkoittaa, että sekä hänen ruokavalionsa että liikuntansa vaikuttivat siihen, ja osa siitä on myös geneettistä.

Ronnie Dunnin plastiikkakirurgia

Monet muut ovat yksinkertaisesti eri mieltä siitä, että Brooks and Dunnin esiintyjälle on tehty plastiikkakirurgia. Mutta en usko, että sitäkään voida täysin sulkea pois, koska hänen ihonsävynsä on muuttunut huomattavasti vanhojen ja uusien kuvien välillä.

Hänen ihonsa on kehittänyt turvonneen ulkonäön, jonka pelkkä täyteaine voi antaa. Jotkut ihmiset uskovat, että joskus hänen kasvonsa näyttävät liian kumisilta. Pelkästään tällä on ollut huomattava vaikutus hänen koko ulkonäköönsä.

Lue lisää: Jenna Dewan ennen plastiikkakirurgiaa ja sen jälkeen: Hänen muutoksensa hämmästyttää maailmaa!

Ronnie Dunnin sileä otsa on vain toinen ominaisuus, joka viittaa plastiikkakirurgiaan. Se, että hänellä ei ole paljon otsaryppyjä, on vastoin sitä, mitä oli tarkoitus. Häneltä ei puuttuisi ryppyjä, jos hän ikääntyisi ja hänellä olisi ikääntymisen oireita, mikä ei pidä paikkaansa. Joten oletamme, että se voi olla Botox tai ryppyjä ehkäisevä injektio.

Nyt kun hänen otsansa ei näytä olevan liian sileä, kuten joskus tapahtuu, kun ihmiset käyttävät liikaa Botoxia, jotkut ihailijat ovat kehuneet hänen plastiikkakirurgiaan ihailtavasta työstä, jota hän on tehnyt leikkauksen vaikutusten rajoittamisessa.

He eivät myöskään ole samaa mieltä. Jotkut ihmiset eivät pidä Ronnie Dunnin plastiikkakirurgian ulkonäöstä. Jotkut heistä kiusaavat häntä sen takia. Tuntematon twiittasi,

Voi luoja, @RonnieDunnin kauneusleikkaus on aavemainen. Jossakin hänessä on ruumis-morsian tunnelmaa. Olet väärässä, poikani, jos uskot voivasi huijata ketään sillä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Ronnie Dunn (@ronniedunn) jakama viesti

Ronnie Dunn vastasi 'kyllä'.

Ei muutosta, Ernie. Et voi muuttaa menneisyyttä, veli. RD.

Voisiko vastaus tarkoittaa, että hänelle ei ole tehty plastiikkakirurgiaa? Vaikka hän epäilemättä tarkoitti sitä, onko näin todella? Jos näin on, kuinka muuten hänellä voisi olla niin tyynyllinen iho ja lähes ryppytön otsa hänen iässään? Hänellekin tehtiin todennäköisesti kasvojenkohotus. Sen lisäksi, että posket eivät ole roikkuneet, hän ei myöskään näytä ikääntyvän odotetusti, koska kumpikaan ei ole painunut alas.

Ronnie Dunn kuitenkin väittää nyt, ettei hänelle ole tehty plastiikkakirurgiaa ollenkaan. Kasvojenkohottaminen on kuitenkin yksinkertaisesti liian näkyvää.

Lue lisää: Tom Brady ennen ja jälkeen: Saiko hän plastiikkakirurgia?

Tiedot Ronnie Dunnin loukkaantuneesta lento-onnettomuudesta

Ronnie Dunnin plastiikkakirurgia

Koska Danny Dunn oli, on ollut huhuja, että myös Ronnie Dunn oli, mutta hän ei ollut.

Voimme vahvistaa, että väitteet Ronnien joutumisesta lento-onnettomuuteen eivät pidä paikkaansa, koska hän on tällä hetkellä hyvässä kunnossa ja on erittäin aktiivinen Instagramissa.

Keskiviikkoiltana Wake Forest Baptist Medical Centerissä Deep Gap -yhteisössä keskiviikkoaamuna syöksyneen yksimoottorisen lentokoneen lentäjä menehtyi.

Lausunnossa lainataan silminnäkijöitä, jotka sanoivat, että kone kierteli useita kertoja ennen kuin se laskeutui noin 100 jaardin päähän lentoonlähdöstä. Kuten tiedotusvälineissä kerrottiin, tarkkailijat kuulivat suihkukoneen moottorin melun olevan ongelmallista.

Lentokoneen syöksymisen jälkeen Dunn löydettiin kiipeämässä hylyn läpi.

Lue lisää: Kendall Jenner ennen ja jälkeen: Saiko hän plastiikkakirurgia?

Vaimo

Ronnie Dunnin plastiikkakirurgia

Noin vuoden seurustelun jälkeen Ronnie ja Janine menivät naimisiin vuonna 1990. Pari kasvatti yhdessä kolme tytärtä: Whitney ja Jesse olivat Janinen ensimmäisestä avioliitosta ja Haley oli heidän oma lapsensa.