Ron Howardin sairaus: Millainen hänen terveytensä on nyt? Viimeisimmät päivitykset!

Sairaus

WPR

Amerikkalainen näyttelijä, ohjaaja, tuottaja ja käsikirjoittaja Ronald William Howard syntyi 1. maaliskuuta 1954. Lapsinäyttelijänä hän sai tunnustusta esiintyessään useissa The Twilight Zonen jaksoissa.

Vuodesta 1960 vuoteen 1968 hänet tunnustettiin laajalti roolistaan ​​Opie Taylorina Andy Griffith Showssa sheriffi Andy Taylorin (Andy Griffith) poikana. Samaan aikaan hän esiintyi kriittisesti ja kaupallisesti menestyneessä musiikkielokuvassa The Music Man (1962).

Vuodesta 1959 vuoteen 1973 hän esiintyi elokuvissa ja televisiossa nimellä Ronny Howard. Saatuaan tunnustusta Richie Cunninghamin roolistaan ​​Happy Days -elokuvassa vuosina 1974–1980, Howard valittiin päärooliin ikääntyvässä elokuvassa American Graffiti (1973).

Ron Howardin sairaus- ja terveyspäivitys

Ron Howard, yksi Hollywoodin vaikutusvaltaisimmista ja tuotteliaimmista miehistä vietti kaksi ensimmäistä viikkoa lukituksen nukkuessa toimitustoimistossaan lähellä kotiaan Connecticutissa, kun taas muut tähdet piiloutuivat Malibu Beachin kartanoihin tai Beverly Hillsin komplekseihin.

Lue lisää: Brendan Fraserin sairaus: Mitä hänelle tapahtui?

Howardin julkinen persoona – ahkera, nöyrä kaveri, joka sattuu olemaan Oscar-palkittu ohjaaja (vuoden 2001 A Beautiful Mind; hän oli myös ehdolla elokuvassa Frost/Nixon vuonna 2009) – sopii täydellisesti hänen ajatukseensa. asuu työpaikallaan.

ron howardin sairaus

Hänen äitinsä katsoi, että hän ansaitsi myös Oscar-ehdokkuuden roolistaan ​​vuoden 1995 elokuvassa Apollo 13. Howardin työhön liittyvä eristäytyminen ei kuitenkaan johtunut pelkästään työhön liittyvistä syistä; hänen 45-vuotias vaimonsa Cheryl sairastui Covid-19:ään. Hänen täytyi päästä pois hänestä, mutta hän halusi silti olla hänen lähellään.

Hänellä oli pieni tapaus, luojan kiitos, samoin kuin tyttärelläni Paigella, mutta molemmat olivat aitoja tapauksia. Tämän seurauksena perustin liikkeen leikkuuhuoneeseen. 'Kun Cheryl tunsi olonsa paremmaksi, menimme viktoriaanisille seurustelukävelyille, joissa seisoimme noin 10 metrin päässä toisistaan ​​emmekä koskettaneet', Howard muistelee nauraen.

Tällä hetkellä käymme tätä keskustelua verkkokameran kautta. Howard, nyt 66, on muuttanut takaisin perheen kotiin, joka näyttää upealta, upealta, mutta silti hillityltä. 'Kullatut hamsterin häkit samettipyörillä, tämä ei ole huono', hän huomauttaa.

Hän pukeutuu yhtä ikonisista pesäpallolippistään, ja hänen punaiset hiuksensa, jotka ovat nyt vaaleammat kuin silloin, kun hän pelasi-Richie-Cunningham-on-Happy-Days-pelissä, näkyvät alhaalta. Häiritseekö häntä se, että 45 vuotta esityksen ensi-illan jälkeen ihmiset, kuten minä, puhuvat edelleen siitä?

Onko Ron Howard vielä elossa?

Facebook-sivulla 'R.I.P. Ron Howard” sai tiistaina yli miljoona ”tykkäystä”, mikä herätti kuolemanhuhuja ohjaajasta. Välittömästi sen jälkeen, kun uutinen lahjakkaan 68-vuotiaan näyttelijän ja ohjaajan kuolemasta levisi, sadat seuraajat lähettivät surunvalittelut hänen Facebook-sivulleen.

ron howardin sairaus

Tämä upea kirja, Kolmetoista elämää, on osoitus thaimaalaisten sitkeydestä ja sinnikkyydestä. Tämä oli voitto thaimaalaisille ja Thaimaan hallitukselle, joten he ovat erittäin, hyvin iloisia siitä, elokuvantekijä Ron Howard kertoi Deadlinelle.

Vaikka jotkut kannattajat hyväksyivät viestin arvossaan, toiset olivat heti varovaisia. He ovat saattaneet kiinnittää huomiota viime kuukausien aikana ilmenneisiin moniin julkkiskuolemiin.

Se, että uutisia ei ollut lähetetty missään suuressa amerikkalaisessa verkossa, sai jotkut epäilemään, että se oli huijausta, sillä Ron Howardin kaltaisen tunnetun näyttelijän kuolema olisi ollut etusivun uutinen kaikkialla.

Jotkut näyttelijän suurimmista kannattajista olivat raivoissaan huijauksesta ja sanoivat sen olevan vaarallista, häiritsevää ja loukkaavaa tähden omistautuneiden ihailijoiden legioonalle. Hänen kannattajiensa mukaan tämä osoittaa, kuinka tunnettu hän on kansainvälinen.

Vuonna 2022 Missä on Howard?

Ron Howard on sekä näyttelijänä että ohjaajana tunnettu nimi Hollywoodin viihdeteollisuudessa. On totta, että hänellä ei ole viime aikoina ollut paljoakaan menestystä lipputuloissa, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että hän on edelleen olennainen osa viihdeteollisuutta kulissien takana.

Tällä hetkellä Howard havaitaan kotonaan 45-vuotiaan vaimonsa kanssa. Sosiaalisen mediansa mukaan Ron viettää tällä hetkellä aikaa perheensä kanssa ja pyrkii saavuttamaan tavoitteensa olla Hollywood-tähti vuoteen 2022 mennessä.

ron howardin sairaus

Useissa palkintoseremonioissa Howardia on pidetty kunnianosoituksena, mukaan lukien Golden Globes, Academy Awards ja British Academy Film Awards. Melko suuri osa hänen ajastaan ​​on omistettu tulevan työnsä markkinointiin eri sosiaalisen median alustoilla.

Tänä vuonna Howard ja hänen vaimonsa Cheryl viettivät paljon aikaa matkustamiseen. Vaikka suurin osa hänen matkoistaan ​​on ollut liikematkoja, hän on vieraillut kaikilla mantereilla paitsi Etelämantereella. Hän näytti erilaisia ​​kuvia itsestään ja Cherylistä pitämässä hauskaa matkustaessaan.

Ron Howardin vaimo?

Oscar-voittaja meni naimisiin lukion rakkaansa vuonna 1975, ja he ovat olleet yhdessä siitä lähtien.

Lue lisää: Kim Pegula joutui sairaalaan Icussa Bills and Sabresin tuntemattoman sairauden vuoksi!

Bryce Dallas Howard, Paige Howard ja Jocelyn Howard ovat kaksosten vanhempia, ja heidän nuorin lapsensa Reed Howard syntyi heidän avioliittonsa aikana. Huolimatta siitä, että Ron ja Cheryl näyttävät olevan hyvin tyytyväisiä yhdessä, 46 vuotta kestävän avioliiton ylläpitäminen vaatii vielä vaivaa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Prime Video (@primevideo) jakama viesti

Ronin esiintyminen pariskunnan 46. hääpäiväjuhlissa kesäkuussa 2021 oli todiste siitä, että heidän rakkautensa oli vahvempaa kuin koskaan. Hän myös kuvasi otoksen sanoilla: 'Vietimme 46. hääpäivämme hiljaisella mutta ilahduttavalla tavalla Australiassa.'

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: Maisemanäkymä