Roman Reigns -treffihistoria: Hänen exensä ja suhteidensa aikajana!

Julkkis

WPR

Rooman valtakunnan hallitukset Roman Reigns on painija, joka syntyi Pensacolassa, Floridassa, Yhdysvalloissa. 362 päivän kuluttua Leati viettää 37. syntymäpäiväänsä; hän syntyi 25. toukokuuta 1985. Vuonna 2007 hänet allekirjoittivat NFL:n Minnesota Vikings ja Jacksonville Jaguars, mutta hän ei päässyt lopulliseen listaan.

Suosikkijulkkiksesi ovat yleensä monien deittailuuutisten ja skandaalien kohteena. Onko Roman Reigns sinkku vai seurusteleeko jonkun kanssa, ja kuka on Roman Reignsin vaimo? Olemme täällä hälventämään deittailumyyttejä Leatin rakkauselämästä ja vaimoista.

Kenen kanssa Roman Reigns seurustelee?

Roman Reigns seurustelee jonkun kanssa.

Galina Becker on Roman Reignsin nykyinen vaimo. Pari aloitti seurustelun vuonna 2022 ja ovat olleet yhdessä siitä lähtien.

Roman Reigns -treffihistoria

25. toukokuuta 1985 American Wrestler syntyi Pensacolassa, Floridassa. Samoa-amerikkalainen painija, joka debytoi WWE:ssä The Shieldin jäsenenä vuonna 2012. Leati Joseph Anoa'i on hänen syntymänimensä.

Lue myös: Kenen kanssa Chris Collette seurustelee? Sisäinen tarina hänen suhteestaan ​​Alyssa Ellmaniin!

Roman Reignsin elämäkerta

Roman hallitsee syntyi Pensacolassa, Floridassa, 25. toukokuuta 1985. Onko Leati Joseph Anoa hänen oikea nimensä? Ystävät ja minä kutsumme häntä yksinkertaisesti Leatiksi. Hän on tällä hetkellä 36-vuotias, ja hänen 37. syntymäpäivänsä lähestyy 362 päivän kuluttua.

BirthdayDetailsista löydät lisää mielenkiintoisia faktoja tästä päivämäärästä sekä omasta syntymäpäivästäsi.

Leati on Millennial, jonka horoskooppieläin on härkä ja henkieläimenä hirvi.

Kaksoset on 25. toukokuuta syntyneiden horoskooppi. Kuvaus horoskoopistasi.

Samoa-amerikkalainen painija, joka debytoi WWE:ssä The Shieldin jäsenenä vuonna 2012. Leati Joseph Anoa'i on hänen syntymänimensä. Galina Becker, jonka kanssa hän avioitui vuonna 2014, on hänen toinen vaimonsa. Joelle on hänen tyttärensä.

Joka vuosi kukkii joukko julkkisromansseja. Katsotaanpa Leatin seurusteluhistoriaa.

Roman Reigns Dating -yhteensopivuus

Roman Reigns -treffihistoria

Roman Reigns on Kaksoset, Merkuriuksen hallitsema merkki. Leijona, Vaaka ja Vesimies ovat romanttisesti yhteensopivia horoskooppimerkkejä Kaksosille.

Tämä tähtimerkki rakastuu nopeasti, mutta voi kyllästyä nopeasti, joten on tärkeää pitää suhde elävänä ja kiinnostavana. Kaksosten vähiten yhteensopivia deittailumerkkejä ovat Neitsyt ja Kalat.

Härkä on Leatin horoskooppieläin. Härkä on toinen eläinradan eläin ja on pidättyväinen, ujo ja voi olla toisinaan yksitoikkoinen.

Kiinan horoskooppiyhteensopivuusstandardien mukaan härän romanttinen ja ystävyyspotentiaali on paras rotta-, käärme- ja kukkomerkkien kanssa. Vuohen, hevosen tai koiran merkkien alla syntyneitä sitä vastoin tulisi välttää puolisoa etsiessään.

Lue myös: Kenen kanssa Kehlani seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Roman hallitsee menneitä suhteita

Roman Reigns -treffihistoria

Meillä olevien tietojen mukaan Roman Reignsillä oli ainakin muutama romanssi ennen seurustelua Galina Becker . Leatin menneitä romansseja, rakastajia ja eroja ei tunneta.

Näiden tietojen saatavuus riippuu siitä, kuinka yksityiset julkkikset ovat, ja tämän seurauksena emme ehkä ole tietoisia joistakin seikoista.

Vaikka on yleensä helppoa selvittää, kenen kanssa Roman Reigns seurustelee, kaikkien hänen yhteyksiensä ja exien seuraaminen on vaikeampaa, mutta näin ei aina ole. Mitä tulee mediaan, tietyt asiat ovat julkisempia kuin toiset.

Roman Reigns ei ole koskaan ollut naimisissa. Hänellä on yhteensä viisi lasta.