Roman Kempin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Julkkis

WPR

Roman Kemp puhuu MailOnlinen kanssa diagnoosistaan ​​tappavasta uniapneasta. Hän aikoo myös jättää Capital Breakfastin viiden vuoden jälkeen ja haluaa rakentaa koiratarhan.

Roman Kemp on englantilainen radio- ja televisiopersoona. Hän on isännöinyt Capital FM:n osavaltionlaajuista radioverkkoa vuodesta 2014 ja heidän omaa aamiaisohjelmaa vuodesta 2017 lähtien.

Kemp paljasti, että hän aikoo jättää radion viiden vuoden sisällä sen jälkeen, kun hänellä on diagnosoitu kauhistuttava sairaus, nimeltään uniapnea, jonka hän pitää kiihkeän elämäntapansa ansiosta.

Hän tekee uutisia myös kuvattuaan tilannetta Mestarien liigan finaalissa Ranskassa viime viikonloppuna. 'Se oli todella, erittäin kauheaa', hän sanoi hetkestä, jolloin hän joutui kyynelkaasuun.

Hän väitti, että kun hän saapui Pariisin Stade de Francelle lauantaina 28. toukokuuta, Ranskan poliisi kohtasi hänet 'vihamielisesti heti'.

Capital Breakfast -ohjelmassaan maanantaina Kemp pyysi viranomaisia ​​tutkimaan ennakkoluuloja 'Liverpoolin kannattajia kohtaan'. Hän totesi myös, että upseerit pilkkasivat kannattajia ennen kuin erottivat heidät.

Onko Roman Kempillä diagnosoitu uniapnea?

Roman Kempin sairaus

Kun Roman Kemo puhuu Mailonlinen kanssa, hänellä on diagnosoitu uniapnea.

'Varhaiset aamut ovat osa rutiiniani', 29-vuotias kertoi OK! -lehteä. 'Huomasin kuitenkin hiljattain, että kärsin uniapneasta.'

”Olin aina luullut, että se johtui uupumuksestani, mutta käy ilmi, että minun on mentävä lääkäriin. Joten en vain ole tehnyt Capitalia viisi vuotta, vaan se on myös tyhjentänyt minut.'

Hän kertoi myös MailOnlinelle, että hänen väsymyksensä oli 'heikentävää' ja että kun lääkärit kertoivat hänelle, että se johtui hänen ammatistaan, hän huudahti: 'Tämä on erilaista.'

'Puhuin ihmisten kanssa ja luulin olevani narkolepsian partaalla, koska olisin keskellä keskustelua ja kuorsausta enkä tunnista sitä', hän selitti.

Lääkärit neuvoivat häntä käyttämään happinaamaria auttaakseen häntä selviytymään sairaudestaan, hän lisäsi. Hän huomautti: 'Ei ole mitään kuumempaa kuin palata Roman Kempin asuntoon.'

'Kynttilöiden ja tunnelmavalaistuksen sijaan he laittoivat happisäiliöön Darth Vader -matkijan. Romanttinen elämäni muistuttaa Channel 5 -ohjelmaa!”

Hän on työskennellyt nykyisessä työssään vuodesta 2017, ja hän aikoo pysyä televisiossa vähintään kymmenen vuoden ajan ennen kuin hän kiinnittää huomionsa terveyteensä.

Lue myös: Duke Of Kentin sairaus: Päivitys kuningattaren serkun terveydentilasta ja hyvinvoinnista!

Roman Kempin terveys ja sairaudet

Roman Kempin sairaus

Roman Kemp's terveys heikkenee sen jälkeen, kun hänellä diagnosoitiin uniapnea, häiriö, joka on enemmän kuin pelkkä uupumus. Hän väittää, että se on niin paha, että lääkärit ovat neuvoneet häntä käyttämään happinaamaria öisin.

Capital FM:n aamiaisisännän tiukka aikataulu sai hänet uskomaan, että hänellä oli narkolepsia, neurologinen sairaus, joka saa ihmiset nukahtamaan äkillisesti.

Uniapnea on mahdollisesti tappava unihäiriö, jossa hengitys pysähtyy ja alkaa toistuvasti.

Obstruktiivinen uniapnea on yleisin uniapneatyyppi.

Kurkkulihaksesi rentoutuvat epäsäännöllisesti nukkuessasi, mikä tukkii hengitysteitäsi. Uniapnea voi vaatia leikkausta tilan vakavuudesta riippuen.

Roman Kemp elämäkerta

Roman Kempin sairaus

Roman Kemp on yhdysvaltalainen radiojuontaja, joka syntyi 28. tammikuuta 1993. Tästä monilahjakkaasta viihdyttäjästä tuli 21-vuotiaana Capital FM:n nuorin juontaja, joka vastaanotti debyyttiradioohjelmansa yhdellä maan arvostetuimmista lähetysyhtiöistä.

Vuonna 2014 hän liittyi Adidaksen Gamedayplusiin isäntänä. Roman Kempin horoskooppi on astrologian mukaan Vesimies.

Roman Kemp (s. 28. tammikuuta 1993) on radioisäntä ja televisiopersoona, joka on syntynyt sekä Englannissa että Amerikassa.

Hän on isännöinyt valtakunnallista Capital FM -radioverkkoa vuodesta 2014. Kemp sijoittui kolmannelle I'm A Celebrity…Get Me Out Of Here -sarjan yhdeksännentoista kauden aikana! vuonna 2019.

Hän syntyi Los Angelesissa ja hänellä on kaksoiskansalaisuus Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Shirlie Holliman ja Martin Kemp ovat hänen vanhempansa, ja hänellä on nuorempi sisko nimeltä Harley.

Kemp liittyi Capital FM:ään marraskuussa 2014 isännöimään sunnuntain 6.–9. Vuotta myöhemmin hänet korotettiin lauantaina klo 17–20 ja sunnuntaina klo 21–12, jolloin hänellä oli mahdollisuus haastatella muusikoita ohjelmassaan.

Roman Kempin sairaus

Kemp nimettiin The Capital Evening Shown uusiksi kasvoiksi helmikuussa 2016, ja se esitetään arki-iltaisin klo 7–22. sunnuntain esityksensä lisäksi.

Kemp aloitti Capital Breakfastin isännöinnin Vick Hope klo 6.00–10.00 arkisin Lontoossa ja lauantaisin klo 6.00–9.00 verkossa vuonna 2017. Tämän seurauksena hän putosi myöhäisillan ohjelmasta. Sonny Jay liittyi Capital Breakfastiin kokopäiväiseksi isännöitsijäksi vuonna 2018.

Lue myös: Aj Colbyn sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Toivotamme hänelle pitkää ja onnellista elämää hänen toivomallaan tavalla.

Roman Kemp on radiojuontaja Los Angelesista, Kaliforniasta, Yhdysvalloista.

Roman Kemp on radiopersoona Englannista, joka isännöi nyt Capital FM -aamiaisohjelmaa. Hän väittää, ettei ole vielä valmis päästämään irti kaasupolkimesta ja aikoo jatkaa Capitalilla vielä viisi vuotta. Vuonna 2017 hänestä tuli Capital Breakfastin jäsen.

'Haluaisin olla televisiossa ainakin vuosikymmenen', hän jatkoi. Haluaisin sanoa, että työskentelin ohjelmiston parissa kymmenen vuotta, mutta en ole varma, ovatko esimieheni samaa mieltä.

'Radiossa kestää kaksi vuotta rakentaa suhde yleisöön, joten olen ollut heidän kanssaan vain kaksi vuotta.'

Kemp on ilmoittanut haluavansa jäädä eläkkeelle varhain, koska hän halveksii julkkiksia ja pyrkii jonakin päivänä perustamaan koiran turvapaikan.

Roman Kempin sairaus

Varttui jumaloimalla kuuluisia vanhempiaan ja kummisetä George Michael , Capital FM:n aamu-DJ, 29, kertoi MailOnlinelle, että 'tähdeksi' tuleminen ei miellyttänyt häntä. Ja että hän työskentelee vain tänään laittaakseen rahaa tulevaisuutta varten.

Roman, jonka isä Martin oli Spandau Balletin kitaristi, myönsi eksklusiivisessa haastattelussa, että hän kaipaa päivää, jolloin hän pääsee pakoon 'pelottavaa' Lontoota. Hän pelkää, että hänen koko elämänsä kuluu yrittäessään suostutella yleisöä hyväksymään hänet.

Roman on tällä hetkellä National Lottery -lähettiläs. Viimeisen kuuden kuukauden aikana se on tarjonnut 22 miljoonaa puntaa National Lottery -rahaa yhteisöjohtoisille ryhmille Yhdistyneessä kuningaskunnassa auttaakseen heitä juhlimaan kuningattaren juhlapäivää tyylikkäästi.