Rock the Block -kausi 4: Arvioitu julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Viihde

WPR

HGTV:n 'Rock the Block' on kunnianhimoisin talon entisöintiohjelma. Vaikka kanava tunnetaan lukuisista uudistussarjoistaan, 'Rock the Block' vie sen askeleen pidemmälle asettamalla tunnetut kodin remontoijat toisiaan vastaan. Heidän on muutettava samannäköisiä taloja annetussa rahassa ja aikarajassa. Asiantuntijaryhmä arvioi talot jokaisen kauden lopussa ja voittajaksi valitaan arvokkain remontoija.

Tämän jälkeen katu nimetään kauden voittajan mukaan, joka saa myös kerskausoikeuden. Ensi-iltansa 21. lokakuuta 2019 lähtien ohjelma on kerännyt suuren fanikunnan, ja jokainen kausi tuo mukanaan uusia elementtejä, joista katsojat voivat nauttia. Fanit odottavat innokkaita uutisia mahdollisesta neljännestä tuotantokaudesta sarjan äskettäisen finaalin vuoksi. Tässä on kaikki mitä tiedämme siitä!

Rock the Blockin kauden 4 julkaisupäivä

Rock the Block kausi 4

HGTV:n kausi 3 Rock the Block ” debytoi 28. helmikuuta 2022 ja päättyi 4. huhtikuuta 2022. Kaudessa on kuusi jaksoa, joista jokainen kestää noin tunnin.

Tässä on kaikki, mitä tiedämme toistaiseksi kaudesta 4. Ohjelma ei ole vielä saanut neljättä kauden uusinta. Se on kuitenkin kehittänyt omistautuneen fanijoukon katsojia, jotka ovat innokkaita todistamaan kunnostusguruja työssään. Kaikkien kauden alussa samoilta näyttävien täysin erilaisten lopputulokset kertovat osallistujien yksilöllisistä näkökulmista. Lisäksi esitys opettaa katsojilleen remontin arvosta ja siitä, miten se voi nostaa oman kodin markkina-arvoa.

Esitys todennäköisesti palaa, kun otetaan huomioon sen valtava suosio tunnettujen talon remontoijien osallistumisesta ja tyydyttävän kauniista lopputuloksista. Jos esitys hyväksytään pian, Rock the Blockin kausi 4 saa ensi-iltansa vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä tai myöhemmin.

Lue myös: Loppupelin kausi 2: Arvioitu julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Mitä voimme odottaa Rock the Blockin kaudelta 4?

Rock the Block on ainutlaatuinen show, jossa on kaikki kodin kunnostusfanien tarvitsema. Tosi-show seuraa joukkoa erittäin lahjakkaita ja luovia kodin remontoijia. Remontoijat saavat rakenteeltaan ja pohjaratkaisultaan samanlaisen talon vapaana. Esitys haastaa remontoijansa suunnittelemaan ja rakentamaan unelmakodin tietyssä budjetissa ja aikataulussa.

Joka viikko remontoijat työskentelevät eri puolilla kiinteistöä, mutta kokonaistulos on tärkeä. Lopuksi tuomaristo valitsee voittajan valmiiden asuntojen lasketun markkina-arvon perusteella. Tämän jälkeen nämä kodit saatetaan markkinoille yksityishenkilöiden ostamista varten, jos he niin haluavat.

Rock the Block kausi 4

Jokaisella peräkkäisellä kaudella Rock The Block tuo taisteluun uuden käänteen. Kolmannella kaudella näyttelyssä remontoijat työskentelivät kahden hengen ryhmissä kilpaillakseen pääpalkinnosta.

Kun Rock the Blockin kausi 4 saa ensi-iltansa, katsojat voivat odottaa enemmän muunnelmia konseptista. Osallistujien välistä dynamiikkaa on kiehtovaa seurata. Ne tarjoavat myös uusia innovatiivisia ideoita tulevalle kaudelle.

Lisäksi jokainen ohjelman kausi keskittyy uuteen osaan Yhdysvaltoja. Tämän seurauksena ohjelman neljäs tuotantokausi tapahtuu eri sivustolla.

Mistä Rock the Blockin kausi 4 voi olla?

Kodinkunnostusfaneille 'Rock the Block' on unelmien täyttymys. Esitys seuraa joukkoa erittäin lahjakkaita taloremontoijia, joille annetaan paljas talo, jolla on samanlainen suunnitelma ja tyyli.

Näiden kokeneiden kilpailijoiden tehtävänä on suunnitella unelmien koti tietyllä budjetilla ja aikataululla. Joka viikko remontoijat työskentelevät kodin eri alueella, mutta kokonaistulos on tärkein.

Asiantuntijaraati valitsee voittajan valmistuneiden asuntojen arvioidun markkina-arvon perusteella. Tämän jälkeen nämä kodit asetetaan suuren yleisön nähtäville ja ostettaviksi, jos he niin haluavat.

Rock the Block kausi 4

Turnaus saa joka kaudella uuden käänteen. Kolmannella kaudella parit kilpailivat joukkueena pääpalkinnosta. Osallistujien välisiä suhteita ja kekseliäitä ideoita on epäilemättä odotettavissa, jos ohjelma uusitaan neljännelle tuotantokaudelle. Lisäksi jokainen ohjelman kausi keskittyy uuteen osaan Yhdysvaltoja. Vaikka kolmas jakso lavastettiin Charlestonissa, Etelä-Carolinassa, kausi 4 voisi viedä kilpailun aivan toiseen paikkaan.

Lue myös: Good Karma -sairaala kausi 5: Tiedä mahdollisista julkaisupäivämääristä, näyttelijöistä ja muusta kehityksestä!

Kuka esiintyy Rock the Bandin neljännellä tuotantokaudella?

Ty Pennington isännöi tosi-tv-sarjaa Rock the Block sen toisen ja kolmannen tuotantokauden aikana. Suunnittelu- ja remontointialalla hän on Television tunnetuin kasvo. Yleisö ihailee häntä, koska hän teki niin upean työn isäntänä. Tämän seurauksena hän palaa melkein varmasti isäntärooliinsa, kun Rock The Block -kausi 4 saa ensi-iltansa.

Rock the Block kausi 4

Lisäksi reality-showssa on mukana asiantuntijoita ja tunnettuja vieraita, jotka tarjoavat hyödyllisiä neuvoja ja ehdotuksia kilpailijoille. Odotamme näiden asiantuntijoiden palaavan sarjan neljännellä tuotantokaudella.

Mike Jackson ja Egypt Sherrod, Leslie Davis ja Lyndsay Lamb, Dave ja Jenny Marrs , ja Keith Bynum ja Evan Thomas olivat kilpailijoiden joukossa kolmannella kaudella. Rock the Blockin kaudella 4 nähdään erinomaiset näyttelijät tunnetuista taloremontoijista. Samaan aikaan jotkut tutut kasvot saattavat palata esitykseen.