Robert Kennedy Jr:n sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Julkkis

WPR

Tucker Carlsonin Tonight Showssa vieraili Robert F. Kennedy Jr.. Katsojat ovat kiinnostuneita hänen sairaudestaan ​​ja siitä, mitä hänen äänelleen on tapahtunut.

Ääniongelmistaan ​​huolimatta Kennedy Jr. esiintyi Fox Newsissa keskusteluohjelmassa. Hän esitteli kirjansa The Real Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma ja maailmanlaajuinen sota demokratiaa ja kansanterveyttä vastaan ​​Tucker Carlson Tonight -todellisuuden takana.

Tämän seurauksena jotkut ihmiset tuomitsevat hänet, kun taas toiset ovat raivoissaan Gatesin ja hänen lääkkeiden toimista. Tästä huolimatta kirja julkaistiin ensimmäisen kerran 26.11.2021, ja se on tällä hetkellä Amazonin myydyin kirja. Boikoteista ja kauppakielloista ja muista toimenpiteistä huolimatta niitä myytiin yli miljoona kappaletta.

Onko Robert F. Kennedy Jr:llä sairaus vain hänen äänensä suhteen?

Vuonna 2008 Robert F Kennedy Jr.:llä diagnosoitiin äänihäiriö. Hänen äänensä on alkanut täristä, mikä vaikeuttaa hänen puhumistaan. Tämä tila vaikuttaa suoraan kurkunpäähän. Siitä huolimatta, koska hän on myös kirjailija, se, mitä hän haluaa välittää, on aina kuultu ja luettu.

Robert Kennedy Jr:n sairaus

Hänet tunnetaan suuren yleisön keskuudessa rokotusten vastustajana, joka levittää valheita ja salaliittoteorioita. Hän on myös ympäristölakimies Yhdysvalloissa. Robert F. Kennedy, entinen Yhdysvaltain senaattori ja entisen presidentin veljenpoika John F. Kennedy , oli hänen isänsä.

Bobby Kennedy Jr on valmistunut Harvard Collegesta. Vuonna 1976 hän suoritti kandidaatin tutkinnon Yhdysvaltain historiasta ja kirjallisuudesta. Hän jatkoi myös London School of Economicsin opintojaan.

Tästä huolimatta hän suoritti oikeustieteen maisterin tutkinnon Pace Universitystä ja oikeustieteen tohtorin tutkinnon Virginian yliopistosta.

Hallintonsa aikana Kennedy oli äänekäs vastustaja George W. Bushin ympäristö- ja energiapolitiikka. Hän väitti, että Bush leikkaa liittovaltion tiedeprojektien rahoitusta ja tuhosi ne.

Hän arvosteli myös Bushin vuoden 2003 vetyautoohjelmaa ja syytti sitä lahjasta fossiilisten polttoaineiden teollisuudelle naamioituna vihreäksi ajoneuvoksi.

Lue myös: Phil Collinsin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Mikä sairaus Robert F. Kennedy Jr:llä on?

Robertilla diagnosoitiin puuskittainen dysfonia, harvinainen sairaus, vuonna 2008. Kurkunpään dystonia on toinen nimi tälle sairaudelle. Se on neurologinen tila, joka heikentää henkilön puhetta tai ääntä. Lääkärit sen sijaan tekevät tutkimusta aiheesta.

Robert Kennedy Jr:n sairaus

Valitettavasti sen ajatellaan olevan pysyvä sairaus, mutta se voi olla lyhytkestoista. Ääniterapia voi olla ainoa tapa parantaa mahdollisuuksia selviytyä tästä tilasta. Sitä esiintyy myös ihmisillä, kun he lähestyvät keski-ikää. PennMedicinen mukaan naiset ovat alttiimpia sairastumaan tähän sairauteen kuin miehet.

Robert Kennedy Jr. Lääketieteen ja terveydentilan päivitys

Vuonna 2008, Robert Kennedy Jr. hänellä diagnosoitiin puuskittainen dysfonia, tila, joka saa hänen äänensä tärisemään ja vaikeuttaa puhumista.

Lähteiden mukaan vuoden 2005 videossa sairaus on tuskin havaittavissa; vuoteen 2012 mennessä se näyttää olevan vakava. Tällä hetkellä hän saa terapiaa sairauteensa, ja toivomme, että hän selviää tai ainakin selviää siitä pian.

Vaikka vapina jatkui muutaman vuoden, Kennedy jatkoi julkisia esiintymisiä. Monissa sähköpostiviesteissä häntä kehuttiin siitä, että hän puhui tilanteestaan.

Hän myönsi, että puuskittainen dysfonia ei häiritse häntä, vaikka se vaatiikin hänen puhumaan enemmän vaivaa. Kennedylle kerrottiin, että hänen sairautensa ei pahenisi, mutta niin on.

Sen lisäksi Kennedy Jr.:n hyvinvointiin ei ole dokumentoitu muita sairauksia. Kolme hänen lapsistaan ​​kärsii kuitenkin keuhkoastmasta.

Hän ei ollut enää kaukana Worldwide Walkout Against Vaccine Mandates -ohjelman suunnitteluvaiheessa.

Robert Kennedy Jr:n sairaus

Kennedyn mukaan vallankumous alkoi 3.11.2021, jolloin tapahtumaan liittyi 200 kaupunkia. Seuraavat mielenosoitukset pidetään 8.-11. marraskuuta.

Kennedy taistelee lääketeollisuuden 'yksilöiden oikeuksien polkemista' vastaan ​​Children's Health Defense Boardin puheenjohtajana ja päälakimiehenä.

Lue myös: Kirani Jamesin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Robert F Kennedy Jr:n äänitila

Kennedy änkyttää puuskittaisen dysfonian takia. Kun ihminen puhuu, keuhkoista tuleva ilma pakotetaan kahden äänihuuteen väliin, mikä synnyttää tärinää ja siten ääntä.

Poimujen sisällä olevat lihakset liikkuvat spontaanisti ja kouristuvat puuskittaisessa dysfoniassa, mikä häiritsee tärinää.

Tämän seurauksena äänen sävy on jännittynyt ja epätasapainoinen. Vaikeissa tilanteissa kärsivän ääni saattaa halkeilla muutaman sanan välein jokaiseen lauseeseen. Kennedy väittää, että hänen dysfoniansa alkoi vuonna 2001.

Mikä on spasmodinen dysfonia?

Robert Kennedy Jr:n sairaus

Spastinen dysfonia, joka tunnetaan myös nimellä kurkunpään dystonia, on sairaus, jossa äänen aiheuttavat lihakset kouristavat.

Tämä aiheuttaa puheaukkoja tai häiriöitä, joita esiintyy muutaman rivin välein, mikä vaikeuttaa henkilön ymmärtämistä. Henkilön ääni saattaa kuulostaa jännittyneeltä tai hän ei ehkä pysty kommunikoimaan ollenkaan. Tila kehittyy normaalisti hitaasti ja kestää eliniän.