Rob Lowea kritisoitiin 16-vuotiaan seksinauhaskandaalin kutsumisesta 'parhaaksi asiaksi, joka minulle on koskaan tapahtunut'

Kiistaa

WPR

Yli 31 vuotta sitten näyttelijä Rob Lowe palasi hotelliin kahden nuoren naisen kanssa, jotka hän oli tavannut Club Riossa, tyylikkäässä yökerhossa Atlantassa.

Kun se tapahtui kyseisessä hotellissa vuonna 1988, kun näyttelijä Rob Lowe oli vain 24-vuotias ja keskellä Brat Pack -aikaa, se tuli määrittämään hänen elämäänsä, mutta sillä oli vain vähän vaikutusta hänen muuten menestyksekkääseen näyttelijäuraansa.

Pian sen jälkeen julkaistiin videonauha Lowen seksistä näiden kahden nuoren naisen kanssa – yksi heistä oli 23-vuotias ja toinen 16-vuotias.

Holiday in the Wild, uusi jouluaiheinen elokuva Netflixissä, pääosassa Rob Lowe. Jatka lukemista videon alta.

rob lowe kiista

Lowen ollessa vessassa naiset lähtivät hotellista mukanaan 200 dollaria, pullo pillereitä ja videokameran kasetti. Ajankohtaisten raporttien mukaan he väittivät yrittäneen myydä kasettia, mutta luopuivat saatuaan vastausta ja päättivät julkaista sen itsenäisesti.

Lowe väitti, ettei hän ollut tietoinen teinin nuoresta iästä. Georgian lakisääteinen ikä oli tuolloin 14, mutta esiintyminen tällaisessa tallenteessa edellytti sinun olevan vähintään 18-vuotias.

Lopulta näyttelijä sovitti oikeudenkäynnin 16-vuotiaan perhe-iän kanssa marraskuussa 1989 ja välttyi joutumasta syytteeseen rikoksesta, vaikka hän olisi voinut viettää vuosia vankilassa, jos hänet todettiin syylliseksi.

Katso tämä postaus Instagramissa

Rob Lowen (@roblowe) jakama viesti

Vuoden 2011 omaelämäkerrassaan Stories I Only Tell My Friends Lowe kuvaili, kuinka hänen puhelimensa lakkasi soimasta ja hänen työmahdollisuudet loppuivat ennen kuin rooli vuoden 1992 elokuvassa Wayne’s World herätti hänen uransa uudelleen.

Hän kertoi videosta avoimesti vuonna 1990 ollessaan merkittävällä lehdistömatkalla elokuvaa Bad Influence varten. Saturday Night Livessä hän vitsaili asiasta ja pilkkasi itseään.

Ihmiset kadulla lähestyivät minua myöhemmin ja sanoivat: 'Hei, tiedäthän, teen sitä koko ajan. Erona on, että sinut pidätettiin', hän kertoi Interview Magazinelle vuonna 1990.

Joten epäilemättä ihmiset toteuttavat sen. Uskotko, että kun se oli uusin tekniikka 15 vuotta sitten, ihmiset eivät polaroidoineet toisiaan? Oman talonsa tai hotellihuoneensa rauhassa ihmisten tulisi olla vapaita tekemään mitä haluavat. Ihmisten tulee olla vapaita toimimaan haluamallaan tavalla, kun he antavat suostumuksensa johonkin.

Seurustelun jälkeen Sheryl Berkoff Kolmen vuoden ajan Lowe meni naimisiin hänen kanssaan vuonna 1991. He olivat ensimmäisen kerran yhteydessä vuonna 1983 menessään sokkotreffeille ja uudelleen kuvattaessa Bad Influencea.

28-vuotispäivänsä jälkeen Lowe myönsi, että häneltä kysyttiin usein avioliittoneuvoja Goopfellas-podcastissa.

'Ihmiset kysyvät usein: 'Onko sinulla neuvoja avioliitosta?', mikä saa minut ajattelemaan sitä aikaa, kun he kyselivät Alfred Hitchcockia menestyneen elokuvan tuottamisesta. Hän vastasi: 'Kyse on vain castingista', ja sama pätee Lowen mukaan avioliittoon.

”Se, kenen valitset, vaikuttaa ehdottomasti. Jos on mahdollista mennä naimisiin lähimmän kaverisi kanssa, tee se, sanon jatkuvasti ihmisille. Koska loppuosa muuttuu, olin siellä melko onnekas.

Aiheeseen liittyvä: Kuka on Seb Mckinnon MTG, rokotteen vastainen kiista Trucker Freedom Convoy -saattueen kärjistyessä!

Michelle Branch paljasti twiitissä, että hänen miehensä pettää. Hänet otettiin kiinni tunnin kuluttua. 'Kerroin parhaalle ystävälleni, että uskoin hänen miehensä tunkeilevan.' Se on vähitellen heikentänyt suhdettamme.

Hän ilmaisi tyytyväisyytensä siihen, että heidän poikiensa avoimuus hoitoon ulottui myös heihin ja sanoi, että he eivät pelänneet hakea ulkopuolista apua vaikeina aikoina.

Ajatus terapiasta, hän jatkoi, 'eräänlaisena ennakoivana, häpeämättömänä harjoituksena, kuten valmentajana, on kuitenkin aina ollut osa perhettämme.

'Puolet meistä ei osaa kommunikoida, ja tekstiviestien lähettäminen ja kaikki tämä vain pahentaa tilannetta. Vaikka viestintä on tärkeää, meillä on silti ongelmia sen kanssa.

”Sherylllä ja minulla on edelleen yhteys, jota voisimme käyttää, jos sen aika joskus koittaa. Vaikka teemme sitä yhä harvemmin, on ollut tapauksia, joissa olemme nähneet jonkun… Vaikka lähden aina tunteen, että yhteydenpito on entistäkin enemmän, uskon, että muut ihmiset pitävät sitä varoitusmerkkinä ongelmista.

Että suhde on vaarassa tai että sen ympärillä on syyllisyyttä… Siellä on paljon negatiivista energiaa, mutta se ei eroa kouluttajan tai kiropraktikon luokse käymisestä siinä mielessä, että harjoittelet yhteydenpitoa sinulle tärkeän henkilön kanssa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Rob Lowen (@roblowe) jakama viesti

Tänään Lowe väittää, että tapaus on syy hänen elämänsä nykyiseen tilanteeseen. Lowe raitistui pian sen jälkeen vuonna 1990.

Lokakuussa hän hyväksyi Jess Cagle Show on SiriusXM että se oli yksi hänen raittiutensa syistä. 'Minä ajattelin: 'Mitä teen elämälläni?', kun heräsin eräänä päivänä. Kun joku otti asian esille, hän vastasi: ”Luulen, että se on parasta, mitä minulle on koskaan tapahtunut.

Aiheeseen liittyvä: Liz Cheneyn kiista: Miksi republikaanipuolue päätti potkaista hänet pois puolueestaan?

'Rehellisesti sanottuna. Se auttoi minua raittiina. Raitis auttoi minua menemään naimisiin. Minulla on kaksi ihanaa poikaa ja olen ollut naimisissa 28 vuotta. Mikään näistä ei mielestäni tapahdu ilman skandaalia. Oikeasti, en.

Hän on ottanut huomioon sen tosiasian, että hänen suurin pahoittelunsa ei ole seksinauhan ajoitus. Reaktio Hollywoodin seksitallenteisiin on muuttunut viime vuosina.

”Suuri paska oli, etten tehnyt sitä siellä, missä se olisi parantanut uraani 20 vuotta myöhemmin. Olin miljardi kertaa kaiken edellä”, hän kertoi The Mirrorille.

Julkkikset pitävät nyt lehdistötilaisuuksia ja puhuvat avoimesti asioista. Sitten oli enemmän varovaisuutta, ja meitä kehotettiin olemaan hiljaa, jotta kaikki menisi pois.

'Maailma on nyt niin erilainen. Ihmiset luovat nauhoja hyötyäkseen – ja he hyötyvät suuresti. myös uran rakentamiseen. Vertailu on kirjaimellisesti mahdotonta.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR