Rob Gronkowski ja Camille Kostek treffit? Täydellinen suhteen aikajana tässä!

Julkkis

WPR

On turvallista sanoa, että Rob Gronkowskin ja Camille Kostekin välinen side on yksi ammattiurheilun rakastavimmista.

NFL-pelaaja ja Sports Illustrated Swimsuit -malli tapasivat ensimmäisen kerran, kun hän oli New England Patriotsin tiukka pääty ja hän oli joukkueen cheerleader. Huolimatta siitä, että he jakoivat stadionin Patriots-pelien aikana, he tapasivat vasta vuonna 2013 hyväntekeväisyystapahtumassa.

''Hei, nimeni on Rob Gronkowski', hän kirjoitti T-paitansa selkään. Hänen puhelinnumeronsa oli kirjoitettu kortin kääntöpuolelle. ”SiriusXM:n This Is Happening with Mark Zito and Ryan Sampson Kostek muisteli ohjelmassa vietettyä aikaa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Rob Gronkowski (@gronk) jakama viesti

Malli kertoi, että Gronkowskin joukkuetoveri oli antanut hänelle hänen puhelinnumeronsa. 'Olin noob tässä. Tämä on liikaa minulle!” ajattelin itsekseni. Valitettavasti minulla ei ole hänen puhelinnumeroaan.’ Lopulta eräs joukkuetoveri käski häntä yksinkertaisesti ’ottaa asia’, joten hän sujahti sen taskuun. Ja se oli viimeinen kerta, kun mainitsin siitä.'

FaceTimingin tiukka pää johti välittömään yhteyteen, mutta kesti muutama vuosi ennen kuin pari julkisti suhteensa. Vuodesta 2016 lähtien he ovat tukeneet toisiaan sekä kentällä että sen ulkopuolella, tehden debyyttinsä punaisella matolla vuonna 2016.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: Seurustelevatko Khloe ja Scott? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Tässä on kaikki mitä sinun tulee tietää Rob Gronkowskin suhteesta Camille Kostekin kanssa.

Marraskuu 2013: Rob Gronkowski ja Camille Kostek tapaavat hyväntekeväisyystapahtumassa

Täyttäessään kiitospäivän kalkkunakoreja Goodwill-hyväntekeväisyystapahtumassa vuonna 2013, Gronkowski ja Kostek tutustui.

”Kun Camille ja minä tapasimme ensimmäistä kertaa kiitospäivän aikana, olimme molemmat töissä. Tämän seurauksena olen kiitollinen mahdollisuudesta tavata sinut hyväntekeväisyystapahtumassa, johon osallistuimme. ”Gronkowski paljasti myöhemmin PEOPLElle, kuinka he tapasivat.

Gronkowski oli kolmatta kauttaan Patriotsissa, kun Kostek tapasi hänet cheerleaderina. Koska Kostek oli huolissaan sääntöjen rikkomisesta seurustelemalla pelaajan kanssa, Kostek päätti pitää hänen ja Gronkowskin joukkuetoverinsa välisen vuorovaikutuksen salassa.

– En aloittanut pukuhuonejuuruja. Pidin sen salassa. 'Tyttö, mitä?' jotkut nykyisistä kapteeneistani saattavat ajatella juuri nyt. Joten odotin sitä muutaman päivän, ja sitten FaceTimedin hänelle kertomaan hänelle uutiset 'Haastattelussa Mark Ziton ja Ryan Sampsonin kanssa SiriusXM:n This Is Happening -ohjelmassa hän tarkensi ajatuksiaan.

Syyskuu 2015: Rob Gronkowski ja Camille Kostek julkistavat suhteensa

Vasta PEOPLE paljasti syyskuussa 2015, että Gronkowskin ja Kostekin romanssi tuli julkisuuteen, kun Kostekin nähtiin kannustavan tiukkapäätä yhdessä pelissään. Peliä edeltävää esitystä seurasi esiintyminen katsomossa ja seuran sviitissä, jossa hän liittyi Gronkowskin perheen jäseniin.

Gronkowski latasi myöhemmin samassa kuussa Kostekin Instagram-tilille kuvan parista, jossa on otsikko 'Perjantai-illan treffi-ilta'.

Heinäkuu 2016: Rob Gronkowski ja Camille Kostek debytoivat punaisella matolla

Rob Gronkowski ja Camille Kostek treffit

Heinäkuussa 2016 Gronkowski ja Kostek tekivät julkisen debyyttinsä parisuhteessa kävelemällä punaisella matolla yhdessä Nickelodeonin Kids’ Choice Sports Awards -gaalassa.

Toukokuu 2019: Camille Kostek keskustelee Rob Gronkowski jää eläkkeelle jalkapallosta

Extran haastattelussa Kostek puhui poikaystävänsä päätöksestä jäädä jalkapallosta eläkkeelle, kun hän ilmoitti asiasta maaliskuussa 2019. Mallin mukaan Gronkowski saattaa 'vakuututtaa itsensä' palaamaan lajiin, ja hän on 'joku, joka tykkää pelata noin.'

On mahdollista, että hän pilailee kaikkia, mutta 'hän loukkaa minua koko ajan', hän väitti. 'Hän voisi keksiä jotain tällaista jossain vaiheessa. Vaikka haluaisin nähdä hänet takaisin kentälle, ihailen häntä siitä, että hän käytti tämän ajan terveyttään ja nauttia lomastaan.

Gronkowskilla Kostek mainitsi myös loistavan uransa. Kokemus oli 'hauska', hän sanoi. ”Alussa olin cheerleader sivussa… Iloisena tyttöystävänä väkijoukossa sain nähdä hänen Super Bowl -uransa päättymisen samalla kun kannustin häntä sivusta… Pidän itseäni erittäin onnekkaana, että sain mahdollisuus olla osa niin mahtavaa uraa kuin hänen.'

Aiheeseen liittyvä artikkeli: Kenen kanssa Marjorie Harvey seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

9. toukokuuta 2019: Rob Gronkowski juhlii Camille Kostekin juhlaaUrheilu kuvitettu peite

Rob Gronkowski ja Camille Kostek treffit

Gronkowski oli paikalla Irman ja Wallin yökerhossa W South Beach Miamissa juhlimassa Kostekin kanssa saatuaan ensimmäisen Sports Illustrated -uimapukunsa vuonna 2019. Hän oli Kostekin henkivartija ja vartioi tuolloin hänen VIP-osastonsa ovella. PEOPLE:n mukaan. Juhlissa Gronkowski suoritti sarjan kyykkyjä Kostekin selässä ollessaan levysoittimen mikserin kansien takana.

Helmikuu 2020: Rob Gronkowski ja Camille Kostek kertovat pelirutiinistaan

Jenny McCarthy haastatteli Gronkowskia ja Kostekia SiriusXM-radioohjelmassaan ja esitti heille muutaman henkilökohtaisen kysymyksen. Ennen Gronkowskin suuria pelejä McCarthy tiedusteli pariskunnan nukkumisjärjestelyistä, johon laajavastaanotin sanoi: 'En tiedä, joskus teimme sen ja joskus emme.'

Rob Gronkowski ja Camille Kostek treffit

Ennen pelejä olisi ulkonaliikkumiskielto, jotta hän ei saisi nukkua siellä, mutta luulisin, että sanoisin hänelle hyvästit ennen kuin hän lähti.' Myös Kostek oli mukana.

Gronkowskilta kysyttiin, tuntuiko hänen seksuaalisuutensa vaikuttavan hänen suoritukseensa kentällä, ja hän vastasi: 'Ei minun mielestäni. Ei.'

'Jos jotain, luulen, että olisit valmis lähtemään ja olisit vähemmän stressaantunut, jos olisimme yhteydessä ennen peliä!' Kostek keksi vitsin.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: Kenen kanssa Daniel Ezra seurustelee? Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

4. helmikuuta 2021: Camille Kostek keskustelee kihlasormuksesta, jonka hän haluaa Rob Gronkowskilta

Rob Gronkowski ja Camille Kostek treffit

Kostekilta kysyttiin, 'etsikö hän sormusta', kun hän esiintyi Mark Ziton ja Ryan Sampsonin isännöimässä This Is Happeningissa SiriusXM:ssä. Kostek teki tyhjän, kun kysyttiin Gronkowskin roolista, mikä osoitti, että se oli hänestä kiinni. Kun hän sanoi: 'Minä en ole se, joka lankeaa toiselle polvilleni, minun pitäisi olla säikähtynyt', hän tarkoitti sitä.

Kostek puolestaan ​​kertoi, että hänellä oli käsitys siitä, mitä hän halusi kihlasormuksesta ja että hän on 'todella yksinkertainen nainen'.

Hänen pitäisi kysyä hänen ystäviltään tai siskoltaan, hän sanoi ja huomautti, että ainoa sormus, josta pari oli kiinnostunut heidän kihlauksensa aikaan, oli Super Bowl.

7. helmikuuta 2021: Camille Kostek kannustaa Rob Gronkowskia Super Bowlissa

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Camille Kostek (@camillekostek)

Kesken Gronkowskin kannustamisen Super Bowl LV:ssä Kostek käytti bleiseriä, jonka hihoihin oli ommeltu Gronkowskin nimi ja numero. Kun hän julkaisi videon itsestään pukeutuneena Instagramiin, hän kirjoitti: 'ROBBY G BABY!!!!'

Buccaneers voitti, joten Gronkowski ja hänen perheensä kokoontuivat onnittelemaan häntä ja hänen uutta vaimoaan.

'En voi kuvitella TEKSTIÄ RN IM JUHISTAMISTA', Kostek twiittasi kuvan alla, jossa pari hymyilee Gronkowskin äidin kanssa. Konfettien pudonessa heidän ympärilleen hän julkaisi toisen kuvan hänestä ja Gronkowskista suutelemassa ja kirjoitti: 'Maistuu mestarilta'.

8. helmikuuta 2021: Rob Gronkowski ja Camille Kostek vierailevat Disney Worldissä Super Bowlin voiton jälkeen

Seuraavana päivänä he menivät Disney Worldiin juhlimaan Gronkowskin Super Bowl -voittoa. Instagramissa Kostek jakoi kuvan Gronkowskista ja hänen veljenpojastaan ​​ratsastamassa Thunder Mountainilla Disneyn Hollywood-studioilla sekä videon heistä ratsastamassa Galaxy’s Edgellä samassa paikassa.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: Kenen kanssa Mulatto seurustelee? Hänen deittailusuhteensa viimeisin päivitys!

14. helmikuuta 2021: Rob Gronkowski lähettää ystävänpäivän kunnianosoituksen Camille Kostekille

Katso tämä postaus Instagramissa

Rob Gronkowski (@gronk) jakama viesti

Gronkowski esitti koskettavan kunnianosoituksen Kostekille ystävänpäivänä Instagramin kautta. Kuvasarja parista ja teksti 'Hyvää ystävänpäivää vauvalleni @ camille maksaa yksi kovimmista työntekijöistä, joita tiedän, joka kannustaa minua aina, välittää aina ja on aina siellä mitä tarvitsen!'

Helmikuu 2021: Rob Gronkowski ja Camille Kostek adoptoivat koiran

Helmikuussa 2021 Gronkowski ja hänen vaimonsa saivat ranskalaisen bulldogin, jota he kutsuivat Ralphieksi Gronkowskin Super Bowl -voiton kunniaksi. Ranskanbulldoggi oli pakollisten tuotteiden listallani, jos aioin voittaa Super Bowlin, joten tein tämän lupauksen itselleni. Gronkowski ilmoitti IHMISILLE koirasta, jolla on jopa Instagram-tili.

Myöhemmin Kostek puhui SiriusXM:n Mark Ziton kanssa heidän koiransa läsnäolon vaikutuksesta heidän suhteeseensa. Jonkin aikaa yksin Zito tiedusteli Ralphien ja Kostekin suhteesta, johon Kostek sanoi: ”En usko, että ei sanominen olisi niin kiusallista kuin kyllä. Kuuntele, eläimet ovat ihmisten heijastuksia. Ne, jotka kuuntelevat sinua, ymmärtävät, että ranskalaiset kumppanisi ovat heijastuksiasi. He kieltäytyvät lähtemästä!'

10. heinäkuuta 2021: Rob Gronkowski ja Camille Kostek osallistuvat ESPY Awards -gaalaan

Rob Gronkowski ja Camille Kostek treffit

Se oli Gronkowskin ja Kostekin treffi-ilta ESPY Awardsissa vuonna 2021, jolloin he molemmat olivat juontajia. New Yorkin punaisella matolla pari halasi ja poseerasi identtisissä mustissa asuissa.

16. heinäkuuta 2021: Camille Kostek kertoo, että Rob Gronkowski auttaa häntä käsittelemään vihaajia

Gronkowski on opettanut Kostekille kuinka selviytyä 'vihaajista' heidän suhteensa aikana, hän kertoi People TV -ankkuri Kay Adamsille.

”Jostain syystä minun oli vaikea hyväksyä, että joku voisi uskoa minusta niin ilkeitä asioita, kun heillä ei ollut aavistustakaan, kuka minä olen. Tämä sai Camillen huolestumaan Robin kyvystä nousta sängystä ja mennä töihin joka päivä, jos hän koskaan antoi itsensä masentua sellaisista asioista. Hän oli kuin 'Sinä pölytät tuon paskan', hän selitti.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: Kenen kanssa Jamie Campbell Bower seurustelee? Katso täydellinen suhteen aikajana tästä!

12. elokuuta 2021: Rob Gronkowski ja Camille Kostek osallistuvat parin tietokilpailuun

Rob Gronkowski ja Camille Kostek treffit

GQ:n The Couple Quizin aikana Kostek ja Gronkowski vastasivat 37 kysymykseen suhteestaan.

Gronkowskin jongleeraustaitojen ja Kostekin suunnitteleman täydellisen päivän ansiosta Gronkowskin ihanteellinen päivä sisältää heräämisen ilman hälytystä ja lukuisia terveyshoitoja (hieronta, infrapunasauna ja suolakylpy). Kostek on innokas The Parent Trapin fani, ja Gronkowski sanoi mallin unelmana osallistua Dancing With the Stars -tapahtumaan. Gronkowskin asuinpaikka on paikka, jossa pariskunta väittää saaneensa ensimmäisen suudelmansa.

21. lokakuuta 2021: Rob Gronkowski kertoo, kuinka hän ja Camille Kostek juhlivat tapaamispäivän vuosipäivää

Gronkowski kertoi PEOPLE-lehdelle, että hän ja hänen vaimonsa juhlivat kahdeksanvuotisjuhliaan kiitospäiväviikonloppuna, jolloin he tapasivat ensimmäisen kerran.

'Koko kiitospäivän loma on omistettu rakkaittemme näkemiseen ja monien herkullisten ruokien nauttimiseen, kun muistelemme tätä erityistä tilaisuutta. Jokaisena kiitospäivänä on helppo nauttia ihanasta tapahtumasta, mutta se on hieman vaikeampaa jalkapallokauden aikana ', hän kertoi minulle.

31. lokakuuta 2021: Camille Kostek pukeutuu Rob Gronkowskiksi Halloweeniksi

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Camille Kostek (@camillekostek)

Vuonna 2021 Kostek siirtyy NFL-tähdeksi, jossa on kopio Tampa Bay Buccaneers -pukusta. Hän viimeisteli lookin käyttämällä mustaa silmärasvaa ja neljää Super Bowl -rengasta.

On Halloween, joten kun jalkapallosunnuntai osuu sunnuntaille, 'pukeudut niin Robbie G ainut @gronk tämä paita haisee, mutta olet silti söpö, ja sormeni ovat väsyneet pitämään kaikkia näitä sormuksia, Kostek julkaisi Instagramissa kuvan pukeutumisestaan.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: Kaia Gerberin ja Austin Butlerin suhteen aikajana – Tarkempi katsaus Kaian ja Butlerin suhteeseen vuonna 2022.

8. huhtikuuta 2022: Rob Gronkowski sanoo, että Camille Kostek haluaa hänen pelaavan toinen NFL-kausi

Fanit alkoivat ihmetellä, pelaako Gronkowski toisen kauden saatuaan tietää, että hänen entinen kollegansa Tom Brady oli päättänyt palata NFL:ään ilmoitettuaan ensin eläkkeelle jäävänsä. Kostek sanoi PEOPLElle huhtikuussa 2022, että Gronkowskin pitäisi palata, vaikka hän ei olisi vielä tehnyt päätöstään.

Hän voisi haluta hänen palaavan, hän arveli. 'Hän ehdottomasti tukee minua.'

Kun Gronkowskilta kysyttiin hänen tulevaisuudestaan ​​jalkapallossa, hän vastasi: 'Yksi asia: jos pelaan, se tulee varmasti olemaan Buccaneersissa.' Florida Panthers ovat alunan mukaan myös lähellä Kostekin sydäntä. Hän vastasi: 'Hän yksinkertaisesti ihailee sitä joukkuetta.' ”Hän viettää myös mielellään aikaa muiden joukkueen puolisoiden ja tyttöystävien kanssa. Siellä se on voittokaava.'

9. huhtikuuta 2022: Rob Gronkowski ja Camille Kostek osallistuvat Kids’ Choice Awards -gaalaan

Katso tämä postaus Instagramissa

Rob Gronkowski (@gronk) jakama viesti

Nickelodeon 2022 Kids’ Choice Awardsissa Kostekilla ja Gronkowskilla oli paljon iloa. Sillä välin malli oli ehdolla parhaasta reality-ohjelmasta juontajan roolistaan ​​Kostekin Wipeout-ohjelmassa. Instagram-postauksessaan Kostek sanoi olevansa 'ylpeä tyttöystävä' väkijoukossa katsoessaan, kuinka Rob piti hauskan esityksen nuorille.

21. kesäkuuta 2022: Camille Kostek tukee Rob Gronkowskia sen jälkeen, kun hän ilmoitti jäävänsä eläkkeelle toisen kerran

Gronkowski ilmoitti jäävänsä NFL:stä toisen kerran eläkkeelle 21. kesäkuuta 2022. 'Palaan nyt takaisin vanhainkotiin, kävelen taas pois jalkapallosta pää pystyssä, tietäen, että annoin kaiken, mitä minulla oli, hyvä tai huono, joka kerta kun menin ulos kentälle, jalkapallolegenda sanoi laajassa sosiaalisessa mediassa.

Instagramissa Kostek jakoi Gronkowskin lausunnon tarinastaan ​​ja julkaisi useita tunnustuksia muilta tileiltä kumppaninsa tueksi.

Hän sai häneltä sydämellisen viestin vastauksena hänen mukavaan kommenttiinsa: ”Olemme kaikki unelmoijia. Olen ylpeä sinusta koko ajan. Sinun kannustaminen kentällä ja sen ulkopuolella on ollut elämäni kohokohta. Ily.'