Rita Ora Net Worth: Rita Oran nousu ja lasku!

Julkkis

WPR

Rita Ora, brittiläinen laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä, on tunnettu ympäri maailmaa. DJ Freshin 'Hot Right Now', joka nousi ykköseksi Isossa-Britanniassa helmikuussa 2012, oli ensimmäinen hänen kappaleensa.

Hän debytoi ykkössijalla Isossa-Britanniassa debyyttistudioalbumillaan Ora, joka julkaistiin elokuussa 2012.

Aikainen elämä

Rita Sahatciu syntyi 26. marraskuuta 1990 Pristinassa, Jugoslaviassa (nykyinen Kosovo).

Lapsena hänet kasvattivat albaanivanhemmat Lontoossa, Englannissa, jonne he muuttivat vuonna 1991, kun hän oli vain muutaman kuukauden vanha. Kun Jugoslavia hajosi, hänen vanhempansa pakenivat Englantiin, koska albaanit joutuivat hyökkäyksen kohteeksi.

Katso tämä postaus Instagramissa

RITA ORA (@ritaora) jakama viesti

Hänen sukunimensä tarkoittaa turkkiksi 'kelloseppä', mutta hänen vanhempansa muuttivat sen 'Oraksi', jotta se olisi helpompi lausua lontoolaisten kannalta.

Ritan kiinnostus esittäviin taiteisiin heräsi heti kun hän saapui Lontooseen. Lapsena hän aloitti laulamisen ja kävi esittävien taiteiden koulua, jossa hän opiskeli musiikin taitoja.

Lue myös: Eddie Deezen Net Worth: Reaaliaikainen päivitys rikkaammasta elämästä!

Rita Oran nettovarallisuus:

NimiRita Ora
Nettovarallisuus 202230 miljoonaa dollaria
Ikä31
Vuosipalkka2 miljoonaa dollaria
AmmattiLaulaja-lauluntekijä,
Näyttelijä
SukupuoliNainen
Horoskooppi-merkkiJousimies

Rita Oran nettovarallisuuden arvioidaan olevan 30 miljoonaa dollaria. Rita Ora on englantilainen laulaja-lauluntekijä ja näyttelijä. Yksittäisenä brittiläisenä naislaulajana Ora on yksi menestyneimmistä maan musiikkiteollisuudessa. Hän on menestynyt valtavirran kappaleiden kanssa myös Iso-Britannian ulkopuolella.

Oralla on ollut vaatimaton näyttelijäura laulajan lisäksi. Hän on myös menestyvä yrittäjä, joka on työskennellyt useiden muotimerkkien kanssa lanseeratakseen omia vaatelinjojaan.

Rita Ora Ikä, pituus ja paino

Katso tämä postaus Instagramissa

RITA ORA (@ritaora) jakama viesti

Rita Ora syntyi 26. marraskuuta 1990, joten hän on tänään 31-vuotias. Hänen korkeus on 5 jalkaa 5 tuumaa eli 1,65 metriä ja paino 55 kiloa tai 121 puntaa.

Lue myös: David Mc Culloughin nettoarvo: David Mc Culloughin nousu ja lasku!

Rita Ora Musiikkiura

Avomikroistunnot Rita Oran isän pubissa olivat hänen ammatillisen musiikillisen uransa alkua. Oli vain ajan kysymys, milloin hän palasi lavalle jatkamaan musiikkiuraansa vuoden 2009 Eurovision laulukilpailussa.

Monet suuret levy-yhtiöt huomasivat Ritan musiikin, ja hän teki sopimuksen amerikkalaisen Roc Nationin kanssa monien muiden seurustelun jälkeen. Levysopimus vaati hänen aloittamaan sooloalbuminsa työskentelyn välittömästi.

DJ Freshin hittikappaleessa Hot Right NowR.I.P Rita Ora esiintyi vokalistina ja sai suuren tauon vuonna 2011.

Katso tämä postaus Instagramissa

RITA ORA (@ritaora) jakama viesti

Kahden singlensä menestyksen seurauksena hän saavutti kansainvälistä mainetta. lyhyt kuvaus työstämme (Party). Rita, hänen ensimmäinen studioalbuminsa, julkaistiin 27. elokuuta 2012. Ora-yhtiö julkaisi albumin kokonaisuudessaan.

Seuraavana vuonna ilmoitettiin, että hänen toinen albuminsa 'Party Lady' ottaa uuden lähestymistavan olla 'juhlaurheilija'. Myöhemmin Rita sanoi jättävänsä levy-yhtiön, koska albumi esti häntä työstämästä uutta materiaalia. Lopulta hän jätti Roc Nationin ja teki sopimuksen Atlantic Recordsin kanssa.

'Your Song', Ritan kauan odotettu soolokappale, julkaistiin vuonna 2017. Hänen toisella studioalbumillaan se oli johtava single sekä Iso-Britannian seitsemänneksi soitetuin kappale. Vuonna 2014 julkaistu rakkauselokuva 'Fifty Shades Freed' sisälsi hänen kappaleensa 'For You' soundtrackilla.

Vasta vuonna 2018 Ritan toinen studioalbumi, Phoenix, julkaistiin. Vuonna 2020 iskenyt tartuntatauti Covid-19 pakotti lykkäämään Ritan suunnittelemaa kolmatta studioalbumia, josta hän ilmoitti vuoden lopussa.

Lue myös: Lamont Dozier Net Worth: Tarkempi katsaus laulajan elämään, uraan ja elämäntyyliin vuonna 2022!

Rita Ora näyttelijän ura

Katso tämä postaus Instagramissa

RITA ORA (@ritaora) jakama viesti

Näyttelijä ja laulaja saavutti menestyneen musiikkiuransa lisäksi mainetta elokuvateollisuudessa.

Fifty Shades Freedin ja Pokemon: Detective Pikachun soundtrack-työnsä lisäksi Rita esiintyy molemmissa elokuvissa.

Vuonna 2004 hän teki elokuvadebyyttinsä Rosannan roolissa brittiläisessä rikollistrillerissä Spivs. TV-ohjelmissa, kuten The Brief, on esiintynyt Rita.

Hyväksyntä:

Katso tämä postaus Instagramissa

RITA ORA (@ritaora) jakama viesti

Rita Ora ansaitsee paljon rahaa tukemalla erilaisia ​​tuotteita ja on tehnyt niin koko maineikkaan uransa ajan.

Monikansalliset yritykset ovat yhä enemmän kiinnostuneita palkkaamaan hänet brändilähettilääksi, ja hän on yksi halutuimmista julkkiksista maailmassa. Vuonna 2010 hän esiintyi levy-yhtiönsä Roc Nationin ja Skullcandy Headphonesin mainoksissa.

Hän allekirjoitti yhteistyösopimuksen Calvin Kleinin CK One -merkki seuraavana vuonna. Rita Orasta tuli johtava italialaisen kenkäbrändin Supergan kasvot vuonna 2013.

Samana vuonna tunnettu taiteilija Madonna teki sopimuksen Ritan kanssa mainostaakseen Material Girl -vaatemerkkiään. Saman vuoden kahdessa Rimmel-kosmetiikkamallistossa hän teki yhteistyötä heidän kanssaan edistääkseen työtään.

Mainostaakseen kahta Donna Karan -vaatelinjaa ja heidän DKNY My NY -tuoksuaan vuonna 2014 Rita teki sopimuksen Donna Karan .

Marks & Spencer käytti häntä myös yhdessä mainoksessaan. Sitten hän sponsoroi Roberto Cavallin A/W-kokoelmaa. Roberto Cavalli valitsi hänelle Syksy/Talvi 14:n tuoreet kasvot.

Katso tämä postaus Instagramissa

RITA ORA (@ritaora) jakama viesti

Samsung Galaxy ja Coca-Cola tekivät hänen kanssaan yhteistyötä viimeksi mainitun mainoksessa vuonna 2014. Hänen työnsä useiden yritysten, kuten DKNY:n, Rimmelin ja Marks & Spencerin, kanssa on myös ansainnut hänelle 'Vuoden Rita Ora' -tittelin.

Malli Rita Ora on tehnyt yhteistyötä monien suunnittelijoiden kanssa, mukaan lukien Adidaksen Originals-kokoelma, ja hän on yksi alan huippunimistä.

Lisäksi hän työskenteli muotisuunnittelijana muotialan suurille brändeille, kuten vaatteille ja jalkineille.

Uusi mallisto hänen erottuvista alusvaatteistaan ​​luotiin yhteistyössä italialaisen Tezeniksen kanssa vuonna 2016.

Giuseppe Zanotti ja Rita Ora työskentelivät kapselijalkinelinjalla kaksi vuotta. Seuraavana vuonna hän esitteli oman Escada-kokoelmansa.

Lue myös: Marshawn Lynch Net Worth 2022: Tämän kuuluisan amerikkalaisen jalkapallon tulot tänä vuonna!

Omaisuus:

Katso tämä postaus Instagramissa

RITA ORA (@ritaora) jakama viesti

Rita Oralla on kuuden makuuhuoneen kotinsa ansiosta ollut varaa ylelliseen elämäntapaansa. Hänen vanhempansa saivat häneltä 1,4 miljoonan dollarin lahjan.

Täyttääkseen heidän halunsa asua rauhallisessa ja miellyttävässä ympäristössä hän osti heille tämän ylellisen kiinteistön Pohjois-Lontoosta, hänen lausunnon mukaan.

Hän maksoi talosta 1,15 miljoonaa puntaa ostaessaan sen vuonna 2020, mutta hinta on nyt noussut 1,6 miljoonaan puntaa.

Rita aloitti uransa nuorena, ja vuonna 2009 hän osti vanhemmilleen kartanon Kosovosta.

Huolimatta siitä, että hänen vanhempansa viettävät lähes kaiken aikansa Lontoon kodissaan, tuoreessa tutkimuksessa kiinteistön arvo on 1,5 miljoonaa puntaa. He vierailevat usein kotonaan Kosovossa.

Rita Ora maksoi myöhemmin tänä vuonna 3,25 miljoonaa puntaa kuuden makuuhuoneen kartanosta yhdellä Lontoon vauraimmista kaupunginosista. Beckhamit ja muut naapurustossa asuvat julkkikset ovat kodin naapureita.

Henkilökohtainen elämä:

Katso tämä postaus Instagramissa

RITA ORA (@ritaora) jakama viesti

Rita Ora on vahvojen moraaliperiaatteiden nainen, joka osaa myös albaniaa.

Huolimatta siitä, että hän ei pidä itseään uskonnollisena, sekä hänen isänsä että äitinsä ovat uskollisia muslimeja. Hänelle myönnettiin Kosovon kunnialähettiläs vuonna 2015.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR