Riff Raffin nettoarvo: Riff Raffin nousu ja lasku!

Julkkis

WPR

Hänet tunnetaan parhaiten fantastisesta rap-albumistaan ​​'Neon Icon', jonka hän julkaisi amerikkalaisena Texasissa.

Vuonna 2005 hän aloitti ensimmäisen kerran rapin, ja taloudellisten rajoitustensa vuoksi hänen oli pakko peittää muiden artistien rytmejä.

Hänen seuraava askeleensa alas tikkaita oli aloittaa mixtapejen tekeminen muille ihmisille. Lopulta hänet palkkasi 'Three Loco' -yhtye.

Seuraavaksi levy-yhtiökseen hän valitsi 'Mad Decentin', jonka perusti tunnettu DJ ja musiikkituottaja Diplo, vuosien etsinnän jälkeen. Kun hän julkaisi 'Neon Iconin' vuonna 2014, hänellä oli suuri menestys sen kanssa.

Neon country Corporation, hänen aloittelevan levy-yhtiönsä nimi, epäonnistui surkeasti pian perustamisensa jälkeen. Artisti julkaisee uuden albumin nimeltä 'Peach Panther' joskus saman vuoden kesäkuussa.

Ilmoituksensa jälkeen hänen levyään on vaivannut ongelmat, ja se julkaistiin vihdoin keskimääräiseen kaupalliseen ja kriittiseen kehuun tämän vuoden kesäkuussa.

Hän kokeili myös näyttelemistä ja esiintyi useissa jaksoissa, kuten 'One Life to Live' ja 'Major Lazer'.

Aikainen elämä:

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut RiFF RAFF JODY HUSKY (@jodyhighroller)

Horst Christian Simco syntyi 29. tammikuuta 1982 Houstonissa Teksasissa Anita Isaacsin ja Ronald Simcon perheeseen.

Hän meni Riff Raffin ohi. Äiti: Maid; Isä: Vietnamin sodan veteraani; Äiti: Maid; Isä: Maid; Palveltuaan armeijassa Ronald Simco kehitti PTSD:n. Toinen nelihenkisessä perheessä, Riff Raff.

Ennen kuin hän lopetti lukion viimeisen vuoden, Riff Raff kävi Langham Creekin lukioa ja pelasi ampumavartijaa koulun koripallojoukkueessa.

Hän ja hänen perheensä muuttivat Duluthiin Minnesotaan sen jälkeen, kun hänen isänsä sairastui nielurisasyöpään ja hänen vanhempansa erosivat.

Lukion päätyttyä hän meni Hibbing Community Collegeen Minnesotaan, missä hän oli koulun koripallojoukkueen jäsen.

Hän kuitenkin keskeytti yliopiston vuonna 2003 ja palasi Houstoniin, missä hän sai työpaikan autojen maalaamisesta tuolloin suosittuun 'karamelliväriseen' tyyliin ja alkoi kehittää uutta identiteettiään räppäri Riff Raffina. Päästäkseen alkuun musiikkiteollisuudessa hän muutti LA:han.

Lue myös: Cesar Millanin nettovarallisuus: Kuinka tästä henkilöstä tulee niin rikas? Viimeisin päivitys!

Riff Raffin nettoarvo:

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut RiFF RAFF JODY HUSKY (@jodyhighroller)

Riff Raff on amerikkalainen räppäri, jonka nettovarallisuus on 7 miljoonaa dollaria. Vuoden 2015 ensimmäisellä puoliskolla hänestä tuli YouTube-sensaatio ja nopeasti sosiaalisen median sensaatio.

Räpin ura:

Hän aloitti räppäyksen ja omien CD-levyjensä tuotannon vuonna 2005. Mies jätti CD-levyt useisiin Houstonin alueen ostoskeskuksiin.

Räppärit, kuten Devin the Dude ja Paul Wall Texasista olivat varhaisia ​​inspiraatioita. Riff Raffilla oli palava halu olla televisiossa, mikä johti lukuisiin koe-esiintymiin. Kun hän meni P. Diddyn Making the Bandin koe-esiintymiseen, hän hylättiin.

'MTV Riff Raffina' MySpacessa ja YouTubessa vuonna 2008 hän julkaisi musiikki- ja komediaelokuvia, joissa sekoitettiin performanssitaide ja slapstick-komedia.

MTV:n tosi-tv-ohjelmassa 'From G's to Gents' hän sai vihdoin mahdollisuuden näytellä omassa tosi-ohjelmassaan. Kokeillakseen sitä hän oli lentänyt aina Atlantaan asti.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut RiFF RAFF JODY HUSKY (@jodyhighroller)

Kuitenkin Riffin ainutlaatuinen tapa ja humoristiset ad-libit olivat rakastaneet häntä yleisössä jo toisessa jaksossa.

Välittömän vastauksen myötä hänen esiintymiseensa ohjelmassa, hänen uransa lähti nousuun, ja hänestä tuli entistäkin tunnetumpi sosiaalisen median alustoilla, kuten Instagramissa. Katsottuaan yhtä Riff Raffin freestyle-videota myöhemmin samana vuonna näyttelijä ja räppäri Simon Rex kiinnostui räppäristä.

Rex otti häneen yhteyttä ja heistä tuli ystäviä ja he äänittivät yhdessä nimillä Riff Raff ja Dirt Nasty. Kaksi heistä yhdisti voimansa Andy Milonakis muodostamaan rap-duo Three Loco.

YouTubessa nousevan maineensa seurauksena S.O.D. Money Gang, Inc. lähestyi häntä vuonna 2011.

Jossain vaiheessa hän alkoi esiintyä toisen räppäri Simon Rexin (Dirt Nasty) ja koomikko Andy Milonakiksen rinnalla. Diplon Mad Decent -levy-yhtiö hankki hänet vuonna 2012. Summer of Surf -mixtapekseen hän julkaisi sen vuonna 2013.

Birth of an Icon, jatkosekoitus, seurasi välittömästi. Seuratakseen hittisarjaa hän julkaisi debyyttialbuminsa Neon Iconin kesäkuussa 2014.

Vans Warped Tour vuonna 2015 oli hänen samana vuonna julkaisemansa albumin mainoskiertue.

Riff Raffin jatko-studioalbumi Peach Panther julkistettiin viime vuoden kesäkuussa. Yhden albumin kappaleista, Spazz Out, on säveltänyt Travis Barker.

Useita lykkäyksiä tehtiin, jotta Peach Panther saapuisi, mutta Riff Raff jatkoi mixtapejen ja kappaleiden julkaisemista tällä välin.

Kesäkuussa 2016 albumi julkaistiin vihdoin. 'Cool Blue Jewels', Riff Raffin ja DJ Afterthoughtin yhteistyöalbumi, ilmestyi tämän vuoden helmikuussa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut RiFF RAFF JODY HUSKY (@jodyhighroller)

Siinä oli esiintyjiä, kuten Wiz Khalifa, Nuori Buck , ja Chevy Woods, muun muassa. ”Pink Python” julkaistiin tämän vuoden huhtikuussa ja ”Cranberry Vampire” seuraavan vuoden huhtikuussa.

Hänen YouTube-kanavansa on kerännyt noin 170 miljoonaa katselukertaa, ja hänen mixtapensa ovat saaneet sekä kritiikkiä että kaupallista kiitosta.

Lue myös: Alex Jonesin nettovarallisuus: Palkka, tulot, elämäkerta ja ura!

Riff Raff -kiistat

Riff Raff Net Worth

Keikalla Melbournessa vuonna 2013 Riffi Raff häntä syytettiin naispuolisen yleisön huumekäytöstä ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä toukokuussa 2018.

Kaikki hänen tulevat esiintymisensä Australiassa ja Uudessa-Seelannissa peruttiin tämän seurauksena. 17-vuotias tyttö syytti häntä myös ei-toivotusta seksistä hänen kiertuebussissaan Milwaukeessa.

Amerikkalainen taiteilija on kiistänyt Riff Raffia vastaan ​​esitetyn syytöksen seksuaalisesta häirinnästä äskettäisen raiskaussyytöksen jälkeen.

Australialainen nainen syytti Horst Simcoa (Riff Raff) raiskauksesta 31. toukokuuta Facebook-viestissä, joka kuvaili hänen tiliään väitetystä rikoksesta.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut RiFF RAFF JODY HUSKY (@jodyhighroller)

Kun räppäri toivotti hänet tervetulleeksi kulissien takana, hän väitti, että hänelle annettiin 'juhlajuhla', jonka hän virheellisesti luuli olevan vodka mutta itse asiassa kodeiinipohjainen siirappi.

Lue myös: Denise Welchin nettovarallisuus: Denise Welchin nousu ja lasku!

Riff Raffin henkilökohtainen elämä - perhe, asiat, harrastukset

Monet tunnetut tähdet ovat seurustelleet Riff Raffin aikana hänen pitkän uransa aikana. Hän on kutsunut 2 miljoonan dollarin Las Vegasin kartanoaan 'Codeinen linnaksi', koska hänen omaisuutensa kasvaa jatkuvasti.

World Star Hip Hop -verkkosivustolla Riff Raff teki videokierroksen talossa ja esitteli 500 000 dollarin koruja.

Riff Raff Net Worth

Riff Raffissa on runsaasti tatuointeja, mukaan lukien World Star Hip Hop-, NBA- ja MTV-logot, jotka kaikki hankittiin vuoden 2009 tosi-shown From G's to Gents -kokeilujen aikana. Riff Raff Tatuoituna hänen oikean olkapäänsä etupuolelle oli 'Jody Husky', hänen koiransa nimi.

'The Freestyle Scientist' on hänen rinnassaan oleva tatuointi, jossa Bart pitelee koeputkia ja lukee 'Simpsonit'.

Hänen vasemman olkapäänsä takana lepää suuri goottilainen risti, jota kehystää rukoileva lause: 'Ole, Jeesus, päästä minut sisään.' 'Horst Simco, sinun pikkuinen.'

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR