Ricky Martin Net Worth: Tarkempi katsaus muusikon elämään, uraan ja elämäntyyliin vuonna 2022!

Julkkis

WPR

Ricky Martin on Puerto Ricosta kotoisin oleva muusikko, näyttelijä ja kirjailija, jonka arvo on 130 miljoonaa dollaria. Martin aloitti näyttelijänuransa yhdeksänvuotiaana ja laulajauransa puertoricolaisen poikabändi Menudon jäsenenä 12-vuotiaana. Hän aloitti soolouransa vuonna 1991 ja on nyt yksi kaikkien aikojen suurimmista latinalaisen musiikin esiintyjistä yli 70 miljoonalla maailmanlaajuisesti myytyllä albumilla.

Musiikillisen monimuotoisuutensa ansiosta Martinia pidetään yhtenä maailman vaikutusvaltaisimmista taiteilijoista ja häntä kunnioitetaan latinalaisen musiikin kuninkaana. 41. vuosittaisessa Grammy-gaalassa Martin lauloi laulunsa La Copa de la Vida, joka on tunnustettu latinalaisen musiikin maailmanlaajuiseksi muuttajaksi.

Nettovarallisuus (2022) 130 miljoonaa dollaria
Ammatti Laulaja, Näyttelijä
Ikä50 vuotta
KansallisuusAmerikkalainen-puertoriolainen
Syntynyt24. joulukuuta 1971
Palkka (vuosittainen)10 miljoonaa dollaria (arvioitu)
Viimeksi päivitetty2022

Martinilla oli kuuluisan musiikkiuransa lisäksi vahva näyttelijäura. Se oli hänen esityksensä Antonio D'Amico elokuvassa The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story (2018), joka tarjosi hänelle ensimmäisen suuren näyttelijätauon ja voitti Emmy-ehdokkuuden. Hän on myös kirjailija, sosiaalinen aktivisti, LGBT-oikeuksien puolustaja ja hyväntekijä.

Ricky Martinin nettoarvo

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Ricky Martin (@ricky_martin)

Ricky Martinin arvioitu nettovarallisuus vuonna 2022 on noin 130 miljoonaa dollaria. Martin on myynyt yli 70 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti. Suurin osa hänen rahoistaan ​​on albumien myynti, live-esitykset sekä televisio- ja elokuvaesitykset.

Musiikkiteollisuus

Martin kuulemma tienaa 1 miljoona dollaria live-esitystä kohti. Levymyynti ja konserttimaksut ovat hänen ensisijaisia ​​tulolähteitään. Lisäksi hän ansaitsee usein miljoonia dollareita näyttelijätehtävistä.

1990-luvulla Ricky Martin ansaitsi arviolta 1 400 000 dollaria Ricky Martinin albuminmyynnistä, 850 000 dollaria Me Amarásin albumien myynnistä ja 3 700 000 dollaria A Medio Vivirin levymyynnistä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Ricky Martin (@ricky_martin)

2000-luvulla Ricky Martin ansaitsi arviolta 3 000 000 dollaria Sound Loadedin albumien myynnistä, 230 000 dollaria The Best of Ricky Martinin albumeista, 5 200 000 dollaria La Historian albumien myynnistä, 4 300 000 dollaria Almas Del Silencion albumien myynnistä 90, 0 dollaria 0, 0 Life, 1 250 000 dollaria MTV Unpluggedin albumimyynnistä, 45 000 dollaria life albumien myynnistä: Black & White Tour, 5 800 dollaria Greatest Hits -albumien myynnistä, 1 dollari

Alkuvuosina

24. joulukuuta 1971 San Juanissa Puerto Ricossa Enrique Martin Morales syntyi kirjanpitäjä Nereida Moralesille ja psykologi Enrique Martin Negronille. Hänen vanhempansa erosivat, kun hän oli alle kaksivuotias.

Kuuden vuoden iässä hän aloitti laulu- ja näyttelijäkoulutuksen sekä osallistui kuoron ja koulun esityksiin. Yhdeksänvuotiaana hän alkoi esiintyä hammastahna-, pikaruoka- ja virvoitusjuomatelevisiomainoksissa.

Aiheeseen liittyvä: Don McLean Net Worth: Tarkastele syvemmin hänen ylellistä elämäntapaansa vuonna 2022!

Musiikki ura

Martin valittiin latinalaispoikabändiin 'Menudo' vuonna 1984. 17-vuotiaana hän jätti yhtyeen vuonna 1989 valmistuttuaan 11 albumia. Hän ilmoittautui 'New Yorkin yliopistoon' New Yorkissa jatkaakseen näyttelijän- ja lauluopintojaan. Hän lopetti yliopiston ja muutti Meksikoon esiintyäkseen 'Mama Ama el Rockin' kanssa.

Sony Discosin kautta hän julkaisi Ricky Martinin, debyyttisooloalbuminsa espanjaksi, vuonna 1991. Hänen toinen sooloalbuminsa 'Me Amaras' julkaistiin vuonna 1993, kun levy oli menestynyt ja esiintynyt latinalaismusiikkilistoilla.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Ricky Martin (@ricky_martin)

Hänen vuoden 1995 kolmas albuminsa 'A Medio Vivir', joka myi yli kolme miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti, oli käännekohta hänen urallaan. Vuonna 1998 hän julkaisi neljännen studioalbuminsa 'Vuelve', joka oli Billboardin latinalaisalbumilistan kärjessä. Vuonna 1999 hän julkaisi myös ensimmäisen englanninkielisen albuminsa nimeltä Ricky Martin, joka debytoi Billboard 200 -listan sijalla 1.

Vuoden 2001 albumille 'La Historia', jonka hän julkaisi espanjaksi, hän kokosi parhaat saavutuksensa. Kaksi vuotta myöhemmin hän teki uuden espanjalaisen albumin nimeltä 'Almas del Silencio', joka sisälsi suositut singlet 'Tal Vez', 'Jaleo' ja 'Y Todo Queda en Nada'. 'Life', hänen vuoden 2005 albuminsa, merkitsi hänen paluutaan englanninkieliseen popmusiikkiin. Vuonna 2006 'One Night Only with Ricky Martinin' -kiertuellaan hän matkusti ympäri maailmaa.

Vuonna 2006 hän äänitti valtavan kuuluisan 'MTV Unplugged' -esityksen, ja vuonna 2007 hän käynnisti 'Black and White Tour' -kiertueensa ympäri maailmaa. Vuonna 2008 hän julkaisi toisen kokoelmaalbumin nimeltä '17', ja vuonna 2011 hän julkaisi Greatest Hits. Vuonna 2013 hän julkaisi Australiassa CD:n Greatest Hits: Souvenir Edition.

Aiheeseen liittyvä: Ja Rule Net Worth: Kuinka paljon tämä henkilö on tienannut vuonna 2022?

Vuonna 2011 hän julkaisi albumin, joka oli Billboard Top Latin Albums -listan kärjessä 'Musica + Alma + Sexo'. Hänen One World Tour of Mexico -kiertueensa alkoi vuonna 2014. Vuonna 2015 hän julkaisi espanjankielisen CD:n 'A Quien Quiera Escuchar'. Yhdessä kolumbialaisen muusikon Maluman kanssa ”Vente Pa Ca” sai kansainvälistä tunnustusta vuonna 2016 ja menestyi hyvin musiikkilistoilla kaikkialla maailmassa. Vuonna 2018 Martin julkaisi singlen ”Fiebre” viimeisimmästä musiikkiprojektistaan. Muusion maailmanlaajuinen 'Movimiento Tour' alkoi vuonna 2020.

Kiinteistöt

Marraskuussa 2016 Ricky käytti 13,5 miljoonaa dollaria kiinteistöön Beverly Hillsissä. Samalla hän listasi New York Cityn asunnon, jonka hän osti 6 miljoonalla dollarilla vuonna 2012, 8,4 miljoonalla dollarilla. Hän omisti aiemmin Beverly Hillsissä sijaitsevan kiinteistön, jonka hän myi 15 miljoonalla dollarilla vuonna 2006, ja New York Cityn asunnon, jonka hän myi 7,55 miljoonalla dollarilla vuonna 2015.

Lisäksi hänellä on koti Madridissa, yksityinen saari Rio de Janeiron rannikolla ja iso tila kotimaassaan Puerto Ricossa.

Hän on homoseksuaali?

Vuonna 2008 Ricky Martin syntyi kaksoset sijaisäidin kautta. Ricky Martin esiintyi julkisesti homoseksuaalina vuonna 2010 huolimatta hänen pitkäaikaisesta suhteestaan ​​meksikolaisen televisio-ohjaajan Rebecca de Alban kanssa. Hän jatkoi, että hän vetoaa sekä miehiin että naisiin, mutta pitää mieluummin romanttisista suhteista miesten kanssa. Vuonna 2016 seurusteltuaan Jwan Yosefin pari meni naimisiin ja sai kaksi lasta. Yhteenveto

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Ricky Martin (@ricky_martin)

Ricky Martinin nettovarallisuus on noin 130 miljoonaa dollaria . Ricky Martinia, joka on yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista poplaulajista, pidetään kulttuurisena ikonina. Hänet palkittiin lukuisilla ansioilla, mukaan lukien Latin Grammy ja Grammy Awards. Martinilla on tausta näyttelemisestä, musiikista ja kirjoittamisesta.

Henkilökohtainen elämä

Ricky Martin oli kaksospoikien sijaisisä vuonna 2008. Ricky Martin tuli julkisesti homoksi vuonna 2010, vaikka hän oli ollut suhteessa meksikolaisen televisiojuontajan Rebecca de Alban kanssa yli vuosikymmenen ajan.

Hän selitti jälkeenpäin, että hän on kiinnostunut sekä miehistä että naisista, mutta hän haluaa yksinomaan romanttista vuorovaikutusta miesten kanssa. Seurusteltuaan Jwan Yosefin vuonna 2016 pari meni naimisiin ja sai kaksi yhteistä lasta.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR