Rick Harrison Net Worth: Tarkastellaan tarkemmin tämän amerikkalaisen liikemiehen elämäntapaa vuonna 2022!

Terveys

WPR

Rick Harrison on liikemies ja tosi-tv-persoona, joka tunnetaan parhaiten roolistaan ​​Pawn Starsissa, hyvin pidetyssä televisio-ohjelmassa Gold & Silver Pawn Shopista Las Vegasissa, Nevadassa.

Pawn Starsin jaksot keskittyvät asiakkaiden tuomiin epätavallisiin historiallisiin asioihin ja kiihkeisiin neuvotteluihin, joita syntyy, kun Austin “Chumlee” Russell, Rick Harrison ja hänen poikansa Corey Harrison yrittävät ostaa esineitä halvimmalla hinnalla.

Aikainen elämä

Kalifornian Lexington toivotti Richard Kevin Harrisonin tervetulleeksi 22. maaliskuuta 1965. Joanne Rhue on hänen äitinsä ja Richard Benjamin, joka tunnetaan myös nimellä 'Vanha mies', on hänen isänsä. Yksi heidän neljästä lapsestaan ​​on nimeltään Rick.

Hänen perheensä muutti San Diegoon, Kaliforniaan, kun hän oli vain kaksivuotias. Hänen elinikäinen rakkautensa lukemiseen alkoi, kun hän sai kahdeksanvuotiaana epilepsiakohtauksia ja vietti paljon aikaa sängyssä. Rick menetti lopulta melkein kaiken kuulonsa.

Hänen perheensä muutti Nevadaan Las Vegasiin vuonna 1981. Richard osallistui Taft Middle Schooliin, mutta lähti kymmenentenä vuonna jatkaakseen uraa liike-elämässä.

Lue lisää: Dua Lipan nettoarvo: kuinka tästä henkilöstä tulee niin rikas? Viimeisin päivitys!

Rick Harrisonin nettoarvo

Rick Harrisonin kokonaisvarallisuus on 9 miljoonaa dollaria. Las Vegasissa Nevadassa sijaitsevan Gold and Silver Pawn Shopin omistaa Harrisonin perhe, johon kuuluu myös Rick Harrison.

Tosi-tv-ohjelma 'Pawn Stars', joka kertoo Gold and Silver Pawn Shopissa tapahtuvista tempuista ja pahuudesta, on syyllinen Harrisonin perheen maineeseen.

Uran aloittaminen

Nuori mies aloitti myymällä jäljitelmiä design-laukkuja. Rick vietti päivät työskennellen isänsä uudessa käytettyjen myymälässä, Gold & Silver Coin Shopissa. Hän otti auton haltuun öisin, mikä ei ollut aivan loistotyötä.

Hänen isänsä sai panttilainausliikkeen toimintaluvan vuonna 1989. Siten he yhdistivät alkuperäisen liiketoimintansa yhteen. Gold & Silver Pawn Shopin perustaja Richard ja hänen isänsä.

Lue lisää:

Vuoteen 2006 mennessä kauppa oli ansainnut maineen harvinaisten urheilukeräilyesineiden varastoinnista. Myös paljon koruja, erityisesti kultakoruja, hyväksyttiin. Las Vegas Strip -pelurit muodostivat suuren osan heidän asiakaskunnastaan. Muut ihmiset pantsivat omaisuuttaan saadakseen bensarahaa kotiin.

Yksityiselämä

Kun Harrison oli 17-vuotias, Kim tuli raskaaksi. Pariskunta päätti mennä naimisiin keskenmenon jälkeen. 27. huhtikuuta 1983 he saivat ensimmäisen lapsensa Coreyn. Adam syntyi heidän toisena lapsensa kaksi vuotta myöhemmin. Harrison ja Kim erosivat pian Adamin syntymän jälkeen.

Harrison meni sokealle kaksoistreffeille yhdeksän kuukautta myöhemmin ja tapasi Tracyn, josta tuli myöhemmin hänen toinen vaimonsa. He alkoivat asua yhdessä kuuden kuukauden seurustelun jälkeen, kihlautuivat kahdeksan kuukautta myöhemmin ja aloittivat Coreyn ja Adamin kasvattamisen. Myöhemmin he erosivat.

Harrison, eronnut mies kahdesti, ilmoitti kihlautumisestaan ​​Deanna Burdittille vuonna 2012. Laguna Beachissä Kaliforniassa 21. heinäkuuta 2013 pariskunta kokkasi.

Lue lisää:

Kiinteistöt

Harrison laittoi Summerlin-kotinsa Red Rock Country Clubissa Las Vegasissa myyntiin vuonna 2019 3,99 miljoonalla dollarilla. Rakennettu 2001, 8845 neliöjalkaa asuinpaikka. Hän sijoitti noin 600 000 dollaria kunnostukseen ostaessaan kodin vuonna 2016.

Graniittilankut veistettiin parkettilattian muotoon 45 000 dollarin hintaan, pestiin happolla ja asennettiin muodolliseen olohuoneeseen. Talossa on kaksi makuuhuonetta yläkerrassa ja kaksi alakerrassa.

Lisäksi talossa on kuntosali, joka voi toimia makuuhuoneena. Talon seitsemään kylpyhuoneeseen kuuluu 12-paikkainen kotiteatteri, jossa on 150 tuuman näyttö ja verho. Kellariin mahtuu yli tuhat pulloa viiniä. Talossa on hissi, ja kuka tahansa, jolla on puhelin, voi käyttää keskusäänentoistojärjestelmää musiikin soittamiseen missä tahansa huoneessa.

Takapihalla on näkymät Stripille ja Arroyo Golf Clubille, ja talon edestä on näkymät Red Rock Canyonin Spring Mountains -vuorille. Yläkerran pelihuoneesta on parveke takapihalle päin.

Takapihalla on golfkentälle johtava portti, laguunityylinen uima-allas ja kohotettu kylpylä. Hidas joki virtaa altaaseen, ja lähellä on 10 jalkaa pitkä vesiputous.

Grilli sijaitsee takapihalla. Koska heidän lapsensa ovat kasvaneet eivätkä enää halua huonetta, Harrison valitsi naapuruston, koska heidän lapsensa kävivät siellä lukiota.