Rick And Morty -kausi 6: ilmestyykö Rick And Mortyn kausi 6 syyskuussa 2022?

Anime

WPR

Rick and Morty, Adult Swimin rakastettu sci-fi-sarjakuva, palaa lopulta kuudennen kauden aikana. Dan Harmonin (Community) ja Justin Roilandin (Acceptable TV) yhteistyössä luomassa ohjelmassa keskitytään aluksi kyyniseen tiedemieheen nimeltä Rick ja hänen ahdistuneeseen pojanpoikansa Mortyyn, jotka joutuvat erilaisiin seikkailuihin ajassa ja tilassa, mutta kausi 5 finaali jättää runsaasti tilaa spekuloinnille siitä, mihin suuntaan tämä show saattaa viedä tulevaisuudessa.

Olemme koonneet hyödyllisen, helposti luettavan oppaan, joka kattaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Rick and Morty -kaudesta 6, kuten sen ensi-ilta, mitä mahdollinen juoni voi sisältää ja kuinka franchising etenee.

Milloin Rick and Mortyn kausi 6 debytoi?

4. syyskuuta 2022 kello 23.00 EST Aikuisten uinti , Rick and Morty kauden 6 debyytti. Jaksot on joskus julkaistu yli viikon välein aikaisempina kausina, ja sama saattaa päteä tälläkin kertaa.

Kuka pelaa ketä Rick and Mortyssa?

Rick And Morty kauden 6 julkaisupäivä

Tavalliset epäillyt ovat palanneet. Tämän kauden tähtiä ovat mm Chris Parnell , Justin Roiland Rick and Mortysta, Spencer Grammer Summerista ja Sarah Chalke Bethistä (Jerry). Varmista, että kuuntelet tarkasti, onko tunnistettavissa ääniä. Julkkisten stunt-casting on ehkä yksi asia, josta Rick ja Morty pitävät enemmän kuin sekasorto ja portaalimatkailu.

Lue lisää: Kuka on Albert Omstead? Miksi kausi 4 kunnioitettiin häntä?

Mitkä ovat Rick and Mortyn kauden 6 jaksojen nimet?

Ne ovat naurettavia, joten olemme innoissamme, kun kysyit. Seuraavassa ne ovat ilman erityistä järjestystä:

“Bethic Twinstinct”

'Ricktional Mortpoon's Rickmas Mortcation'

“Full Meta Jackrick”

'Päämäärä'

'Rick: Hyvin asuttu asutus'

“Yöperhe”

“Rikki King Mortur’s Mortissa”

'Solaricks'

'Analysoi Piss'

“Juricksic Mort”

Kun otetaan huomioon nämä otsikot, näyttää siltä, ​​että parodiat Full Metal Jacketistä, National Lampoon’s Christmas Vacationista ja Analyze Thisista ovat tulossa. Tämä kaikki on erittäin hyvää.

Kiehtovin osa saattaa kuitenkin olla 'Juricksic Mort'. ”Anatomy Parkin” kausi 1 on tarjonnut meille Jurassic Park -parodian. Tuleeko Annie (Jackie Buscarino), henkilö, jonka Rick sai tehtäväkseen rakentaa toisen teemapuiston ihmisten pohjalta, tämän seurauksena? Aika yksin kertoo.

Lue lisää: Maid-kausi 2 ei tule Netflixiin syyskuussa 2022!

Mikä on Rick and Mortyn kauden 6 aihe?

Rick And Morty kauden 6 julkaisupäivä

Seuraava on Rick and Morty -kauden 6 virallinen juonen yhteenveto:

Rick ja Morty palaavat kuudennen kauden aikana! Jatka siitä mihin jäimme, vähemmän onnellisina ja huonommassa kunnossa. Pystyvätkö he toipumaan ajoissa tulevia seikkailuja varten? Vai imetäänkö ne kakkamereen? Mitä tarkalleen? Kusta! Perhe! Juonittelu! Lukuisia dinosauruksia! Lisää virtsaa! Toinen suosikkiohjelmasi kausi on sellainen, jota et voi missata.

Virkistyksenä kausi 5 päättyy Mortyn muunnelmaan nimeltä Evil Morty, joka tuhoaa Ricksin linnoituksen, joka on maan ulkopuolinen turvasatama Ricksille ja Mortyksille koko multiversumissa, ja mikä vielä tärkeämpää, Central Finite Curven, joka on ahdistava kokoelma vaihtoehtoisia universumeja, joissa Rick on. fiksuin olento elossa ja kohtelee usein huonosti Mortyaan, mikä antaa Evil Mortyn paeta universumiin, jossa kukaan Ricks ei voi pahoinpidellä häntä, ja luo sarjan portaaliase

Olisi mielenkiintoista seurata, kuinka hän ja Morty, joka ei ole ulottuvuudesta C-137, sopeutuvat kauden 5 finaaliin.

Roiland mainitsi myös, että kaudella 6 on vahva 'sisääntulo'-jakso ja se on 'kanonisempi' vuonna 2022 puhuessaan IGN:lle. Ehkä Harmon viittaa sisäänkäynnin paikkaan, jossa 'Wormaggedon'-perävaunun muna kuoriutui linnoituksen romahtamisen seurauksena.

Loppujen lopuksi 'For the Damaged Coda' toimii Evil Mortyn epävirallisena teemasävelmänä. Faneille, jotka olivat kyllästyneet kausiin, jotka koostuivat pääasiassa yksittäisistä jaksoista, tämä on edelleen loistava uutinen.

Tuleeko Rick and Mortyn kausi 7?

Vaikka olemassaolo Rick and Mortyn seitsemäs tuotantokausi ei ole vielä vahvistettu, se on erittäin uskottavaa. Adult Swim tilasi 70 ylimääräistä jaksoa sitcomista kolmannen kauden päätyttyä, mutta ei ollut selvää, kuinka monta kautta tämä kattaisi.

Sen jälkeen on lähetetty 20 jaksoa, ja kuudennelle kaudelle luotiin määrittelemätön määrä. Seitsemäs tuotantokausi tulee vasta kuudennen kauden 50 jaksossa.

Lue lisää: Seksikasvatus kauden 4 julkaisupäivä vahvistettu? Katso joitain viimeaikaisia ​​lisäyksiä näyttelijöihin!

Onko Rick and Mortyn kauden 6 traileri saatavilla?

On, todellakin. Adult Swim julkaisi trailerin 11. elokuuta 2022. Video, joka on asetettu Black Sabbathin kappaleeseen 'Paranoid', paljastaa, että Rick, Morty ja muu perhe osallistuvat tyypillisiin temppuihinsa taistellessaan muukalaisia ​​vastaan. ja muut maan ulkopuoliset olennot. Lisäksi se väittää, että kaudella on kunnianosoitusjakso Die Hardille.