Richard Seymour Net Worth: Kuinka paljon tämä henkilö on tienannut tänä vuonna?

Julkkis

WPR

Ammattipokerinpelaajan lisäksi Richard Vershaun Seymour on entinen National Football Leaguen puolustaja.

New England Patriots valitsi hänet kuudenneksi vuoden 2001 NFL-draftissa pelattuaan yliopistojalkapallon Georgia Bulldogsissa.

Richard Seymourin elämäkerta

Richard Seymourin nettoarvo

6. lokakuuta 1979 Richard Seymour syntyi Yhdysvalloissa. Kolminkertainen Super Bowlin mestari New England Patriotsin puolustajana ennen siirtymistään Oakland Raidersiin vuonna 2009.

Pelaajana hänet valittiin Pro Bowliin seitsemän kertaa. Astrologien ennusteiden mukaan Richard Seymourin merkki on Vaaka.

6. lokakuuta 1979 syntyi Richard Vershaun Seymour. Hän on entinen amerikkalaisen jalkapallon puolustaja, joka pelasi NFL:ssä (NFL).

New England Patriots valitsi hänet kuudenneksi vuoden 2001 NFL-draftissa pelattuaan kollegiaalista jalkapalloa Georgian yliopistossa.

Seymour valittiin New England Patriots Hall of Fameen 11. toukokuuta 2020.

2009 oli vuosi, jolloin hän meni naimisiin Tanya Seymourin kanssa. Kennedy, Kayla ja RJ ovat hänen kolmen lapsensa nimet.

Seymour esiintyi yhdeksässä pelissä fuksina oikeanpuoleisessa linjapelaajassa vuonna 1997, tehden kaksi taklausta ja yhden QB-säkin.

Lisäksi hän esiintyi jokaisessa pelissä toisena opiskelijana, aloitti neljä kertaa ja johti joukkuetta 69 taklauksella (32 soololla), neljällä säkillä ja 14 pelinrakentajakiireillä.

Lue myös: Andrew Tate Net Worth 2022: Andrew Taten nousu ja lasku!

Richard Seymourin nettoarvo:

RICHARD SEYMOUR NETTOARVO JA PALKKA
Nettovarallisuus21,6 miljoonaa dollaria
PalkkaTarkistuksessa
TulonlähdeJalkapalloilija
AutotEi saatavilla
TaloAsuminen Omassa Talossa.

Jalkapalloilija Richard Seymour on 21,6 miljoonan dollarin omaisuus. Vapaa-agentti National Football Leaguen rivimies Richard Vershaun Seymour syntyi 6. lokakuuta 1979 Gadsdenissa Etelä-Carolinassa (NFL).

Seymour kuului Georgian yliopiston puolustuslinjaan opiskellessaan siellä.

New England Patriots valitsi hänet vuoden 2001 NFL-draftin kuudennella kierroksella. New England Patriotsissa hän voitti uransa aikana kolme Super Bowlia.

Alun perin hämmentyneenä Seymour hyväksyi kaksivuotisen 30 miljoonan dollarin sopimuksen Oakland Raidersin kanssa vuonna 2011 sen jälkeen, kun he myivät hänet heille vuonna 2009 ensimmäisen kierroksen luonnoksen valinnasta. Hänen palkkansa nousi liigan palkatuimmaksi puolustajaksi.

Seymour on pelannut seitsemässä Pro Bowlissa, valittu kolmeen All-Pro -joukkueeseen ja kuulunut kolmeen Super Bowl -voittajajoukkueeseen koko uransa ajan.

Richard Seymourin nettoarvo

Jotkut pitivät häntä NFL:n parhaana puolustavana linjamiehenä, kun taas toisten mielestä hän oli loistava päätös sijalla 6. Voimme kaikki olla samaa mieltä siitä, että hänellä oli syvällinen vaikutus urheiluun.

Lue myös: Pete Davidsonin nettoarvo: kuinka paljon tämä henkilö on tienannut tänä vuonna?

Etnisyys, uskonto ja poliittiset näkemykset

Monet ihmiset ovat uteliaita Richard Seymourin kansallisuudesta, etnisyydestä ja sukujuurista. Katsotaanpa tätä! Richard Seymour on musta, julkisten resurssien, kuten IMDb ja Wikipedia, mukaan.

Tässä viestissä käymme läpi viimeisimmät Richard Seymourin uskonnolliset ja poliittiset vakaumukset. Palaa tähän artikkeliin muutaman päivän kuluttua nähdäksesi, onko jokin muuttunut.

Richard Seymourin nettoarvo

Vuodesta 1997 vuoteen 2000 Seymour oli Georgia Bulldogs -jalkapallojoukkueen jäsen Georgian yliopistossa.

Hän kuului puolustuslinjaan, johon kuului neljä tulevaa ensimmäisen kierroksen valintaa: Seymour, Marcus Stroud, Charles Grant ja Johnathan Sullivan New England Patriotsista.

Lue myös: Latrell Sprewell Net Worth: Kuinka rikas on eläkkeellä oleva NBA-pelaaja?

Kenen kanssa Richard Seymour seurustelee?

Richard Seymourin nettoarvo

Kysy Seymourilta oli tietojemme mukaan Richard Seymourin vaimo. Kukaan ei seurustellut Richard Seymourin kanssa toukokuussa 2022.

Richard Seymourin aiemmat kumppanuudet ovat meille tuntemattomia. Richard Seymourin seurusteluhistoriasta voisi olla apua!

Vuonna 2003 Patriots vaihtoi 3-4-puolustukseen, ja Seymour siirrettiin puolustuspäästä ulkopuolustajaksi.

Hänet valittiin myös ensimmäistä kertaa joukkueen puolustuskapteeniksi. Seymour päätti kauden uransa huipulla kahdeksalla potkulla ja 57 taklauksella 15 pelissä, vaikka hän jäi väliin Denver Broncosia vastaan ​​lokakuussa jalkasairauden vuoksi (14 aloitusta).

Estettyään kenttämaalit vastaan Miami Dolphins viikolla 7 ja Tennessee Titansissa divisioonan pudotuspeleissä hänet valittiin kahdesti AFC Special Teamsin viikon pelaajaksi.

Super Bowl XXXVIII:ssa Seymour ja Patriots voittivat Carolina Panthersin ja voittivat heille toisen mestaruutensa kolmeen vuoteen.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR