Richard Buckleyn sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Julkkis

WPR

Richard Buckley, muotikirjailija ja suunnittelija ja ohjaaja Tom Fordin aviomies, kuoli tiistaina Fordin yrityksen mukaan. Hän oli 72-vuotias.

'Tom Ford ilmoittaa 35-vuotiaan rakastavan aviomiehensä Richard Buckleyn menehtymisestä suunnattomalla surulla.' 'Richard kuoli rauhallisesti kotonaan Los Angelesissa sunnuntai-iltana Tomin ja heidän poikansa Jackin ympäröimänä', Fordin virkamies sanoi lausunnossaan.

Pitkällisen sairauden jälkeen muotitoimittaja kuoli luonnollisiin syihin.

Ford, 60, tapasi Buckleyn, Vogue Hommes Internationalin entisen päätoimittajan, muotinäytöshississä vuonna 1986, kun syntyperäinen teksasilainen oli 25-vuotias ja newyorkilainen 38-vuotias.

Buckley aloitti uransa New York -lehdessä vuonna 1979 ja jatkoi Women’s Wear Dailylle, Vanity Fairille ja Mirabellalle, kunnes hänet valittiin Vogue Hommesin johtajaksi vuonna 1999.

Mikä sairaus Richard Buckleylla oli?

Richard Buckleyn sairaus

Richard Buckley Fordin virkamiesten lausunnon mukaan hänellä diagnosoitiin kurkkusyöpä vuonna 1989.

Raporttien mukaan muotitoimittaja joutui leikkaukseen saatuaan tietää, että pahanlaatuinen kasvain oli mahdollisesti tappava.

Buckleyn kurkkusyöpä saattoi olla vaikuttanut hänen kuolemaansa.

Richard Buckley, joka aloitti uransa New York Magazinessa vuonna 1979, hallitsi muotijournalismin maailmaa.

Buckley jatkoi työskentelyä Vanity Fairissa ja muissa suosituissa aikakauslehdissä ennen kuin hänestä tuli avustava toimittaja italialaisessa Voguessa ja sitten Vogue Hommes Internationalin päätoimittaja.

Ennen naimisiinmenoa muotitoimittaja tapasi miehensä Tom Ford muotinäytöksen aikana vuonna 1986. Alexander John Buckley Ford, heidän 8-vuotias poikansa, on heidän.

Lue myös: Radu Lupun sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Mitä Richard Buckleylle tapahtui?

Richard Buckleyn sairaus

'Richard kuoli rauhallisesti kotonaan Los Angelesissa sunnuntai-iltana Tomin ja heidän poikansa Jackin ympäröimänä', Fordin virkamies sanoi lausunnossaan. Pitkällisen sairauden jälkeen muotitoimittaja kuoli luonnollisiin syihin.

Ikä ja pituus

Richard syntyi vuonna 1948 ja on nyt 71-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä ja muut yksityiskohdat ovat edelleen tuntemattomia. Hän ei myöskään ole paljastanut paljon ruumiinmitoistaan, kuten pituudestaan, painostaan ​​ja muista.

Buckley puolestaan ​​huokuu ihanaa ja hienostunutta ilmaa. Hän on erittäin pitkä, varsinkin kun verrataan hänen aviomieheensä Tomiin, joka on 182 cm pitkä. Hänelläkin on hoikka runko terävine piirtein.

Hänen lävistävät siniset silmänsä erottuvat hänen vaaleista kasvoistaan ​​ja valkoisista hiuksistaan. Voidaan vain kuvitella, kuinka viehättävä hän oli alkuvuosinaan.

Kuinka Tom Ford tapasi Richard Buckleyn?

Richard Buckleyn sairaus

Ford tapasi Buckleyn muotinäytöksen aikana vuonna 1986, ja he menivät naimisiin vuonna 2014. Buckley ja Ford ovat asuneet Lontoossa, New Yorkissa ja Santa Fessä viime vuosina, ja heillä on 8-vuotias poika, Alexander John Buckley Ford. .

Lue myös: Gary Sinisen sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Richard Buckleyn etnisyys ja perhe

Richard ei ole koskaan julkistanut vanhempiensa nimiä. Hän oli myös vähemmän aktiivinen sosiaalisessa mediassa, eikä hän julkaissut kuvia isästään ja äidistään. Tom Fordin isän nimi on Thomas David Ford ja hänen äitinsä nimi on Shirley Burton.

Mikä oli Richard Buckleyn kuoleman syy?

Richard Buckleyn sairaus

Buckley kuoli 19. syyskuuta 2021 raporttien mukaan (sunnuntai). Hän kuoli kotonaan Los Angelesissa Kaliforniassa pitkän sairauden ja luonnollisten syiden jälkeen.

Hän oli kuollessaan vain 73-vuotias. Tom Ford, Richardin aviomies, vahvistaa hänen kuolemansa. Monet muut ovat ilmaisseet huolensa sosiaalisessa mediassa.