'RHONJ'-tähti Teresa Giudicen plastiikkakirurgian muutos: ennen ja jälkeen valokuvat

Julkkis

WPR

Ei ole yllätys, että Teresa Giudice, Bravo-tosi-shown Real Housewives of New Jerseyn tähti, ei pelkää puhua leikkauksistaan, joita hänelle on tehty.

Bravo-näyttelijä myönsi pääpuheessaan New Jersey Ultimate Women’s Expossa marraskuussa 2019: ”En tiedä tietääkö kukaan, mutta sain nenänpään kuntoon ja olin todella kauhuissani sen saamisesta.

Tohtori Tobias muotoili nenäni kärjen kirurgisesti Englewoodissa, New Jerseyssä. 'Rhinoplasty-asiantuntija', tohtori Geoffrey Tobias New Yorkin Upper East Sidesta, oli 'ihana', Teresa huokaisi.

'En tuntenut mitään kipua sen tekemisen jälkeen', hän sanoi.

Paterson, New Jerseyn osavaltio, meni saman plastiikkakirurgin luo kuin hänen 19-vuotias tyttärensä Gia Giudice, jolle tehtiin nenäleikkaus.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut TERESA GIUDICE (@teresagiudice)

'Tietenkin olen turvonnut. Gia julkaisi kuvan nenäleikkauksestaan ​​heinäkuussa 2020 ja kirjoitti siihen: 'Olen täysin rakastunut siihen.' Aikuisena 'tämä on ollut turvattomuuteni pitkään, enkä ole koskaan ollut onnellisempi ja turvallisempi omassa lihassani!!'

Sen on myös todennut Teresa että hänen tuleva aviomiehensä Luis Ruelas oli hänen nenäleikkauksensa valinnan takana. 'Auttaako se sinua tuntemaan olosi paremmaksi?' hän kysyy. johon sanoin: 'Kyllä. 'Sitten hän sanoi: 'Tee se'''

Mitä tulee lastensa kosmeettisiin leikkauksiin, Bravo-isäntä sanoi, että kun he ovat saavuttaneet tietyn iän, hän oli kunnossa, että he saivat sen tehdä. Näyttelyssä hän huomautti: 'Pidän plastiikkakirurgiasta, mutta en teini-ikäisille....

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut RHONJ OBSESSED (@rhonjobsessed)

Sitten hän sanoi: 'En antaisi Gian tehdä mitään pitkään aikaan. Joten jos haluat tehdä jotain sellaista yli 21-vuotiaana, sinun on odotettava 30-vuotiaaksi asti. Sinun on varmistettava, että kehosi on täysin kehittynyt ennen kuin lähdet tälle matkalle. Sitten olen kuullut, että nuoret naiset saavat nenänsä kuntoon ja ajattelen: 'Tiedätkö, miksi ei?' 'Mitä hemmettiä?'

Jos olet tyytymätön ulkonäköösi ja harkitset plastiikkakirurgiaa, kuntokilpailija sanoo: 'Minusta sinun pitäisi', koska se 'parantaa oloasi'.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Jatka vierittämistä nähdäksesi kuvia Teresan plastiikkakirurgian muutoksesta

2009

KunNew Jerseyn oikeat kotiäiditVuonna 2009 alkanut Teresa vaikutti luonnonkauneudelta. Tosi-shown ensimmäistä tuotantokautta kuvattaessa hän teki ensimmäisen rintojensa suurennusleikkauksen vuonna 2008.

2013

Vuonna 2013 neljän lapsen äiti oli vielä melko luonnollisen näköinen, vaikka hän ei näyttänyt ikääntyvän.

2018

Kun Teresan muodonmuutos tuli selvemmäksi, hän jatkoi kieltoa joutuneensa toimenpiteisiin.

2022

Vuoteen 2022 mennessä Teresa alkoi näyttää dramaattisesti erilaiselta kuin Bravo-sarjan alkuaikoina.