RHOC-tähti Shannon Beadorin entinen aviomies David Beador jätti avioeron uutta vaimoaan vastaan!

Julkkis

WPR

Lesley Beador ja David Beador, jotka menivät naimisiin alle kaksi vuotta sitten, ovat menossa avioerooikeuteen. David kertoi, että ero johtui sovittamattomista erimielisyyksistä oikeuden asiakirjoissa. 15. lokakuuta 2020 nyt eronnut pariskunta meni naimisiin 23 kuukautta sen jälkeen, kun David mainitsi heidän eronsa päivämääränä (15. syyskuuta 2022).

Heidän 19 kuukauden ikäinen tyttärensä Anna Love Beador syntyi 5.2.2021, ja he jakavat hänet. Papereiden mukaan David pyytää jaettua fyysistä ja laillista huoltajuutta.

RHOC-tähti Shannon Beadorin entinen aviomies on saamassa toisen avioeron

'OC:n oikeat kotiäidit' Tähti Shannon Beadorin ex-aviomies heiluttaa valkoista lippua toisessa avioliitossa… koska hän jätti juuri erohakemuksen uudesta vaimostaan.

Vain 23 kuukauden avioliiton jälkeen David Beador varmisti oikeuden päivämäärän torstaiksi ja haki avioeroa Lesley Beadorista.

david beador avioero

Asiakirjat, jotka ovat hankkineet TMZ, sanovat, että David vetoaa eroon sovittamattomiin erimielisyyksiin. Hän ilmoittaa myös asumuseron päivämääräksi syyskuun 15. päivä, samana päivänä, jolloin hän haki avioeroa.

Kaveri on ajanhukkaaja. Anna Love Beador, Davidin ja Lesleyn 19 kuukautta vanha tytär, on hänen yhteishuoltajuuspyyntönsä kohteena.

Mitä tulee puolison elatukseen, hän ei halua antaa hänelle mitään. Hän kertoo myös, että heillä on avioliitto. Anna syntyi alle 4 kuukautta sen jälkeen, kun David ja Lesley menivät naimisiin lokakuussa 2020.

David esiintyi laajasti RHOC:ssa ja oli ollut naimisissa Shannon 17 vuotta ennen Lesleyn tapaamista. Hän ja Shannon ovat kolmen lapsen vanhempia.

Kiinteistöjen suhteen pariskunta asuu Salt Lake Cityssä Utahissa ja Orange Countyssa Kaliforniassa. Hakemuksissa kuitenkin todetaan, että 'hakijan erillisen omaisuuden todellinen muoto ja määrä määritetään oikeudenkäynnin tai sovinnon aikana'.

”Avioliiton lyhyt kesto huomioon ottaen yhteisölle kuuluva omaisuus ja velvoitteet ovat vähäiset. Ratkaiseva on 9.10.2020 voimassa oleva avioehtosopimus.'

david beador avioero

TMZ oli ensimmäinen, joka raportoi uutiset Davidin ja Lesleyn avioerosta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Johtopäätös

'Orange Countyn todelliset kotiäidit' -tähti Shannon Beadorin entinen aviomies David Beador hakee avioeroa uudesta vaimosta Lesleystä. David Beador ja Lesley Beador ovat menossa avioerooikeuteen alle kahden vuoden avioliiton jälkeen. David mainitsi eron syinä sovittamattomat erot.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: Maisemanäkymä