'RHOA' Kertomus: Sheree Whitfield itkee Tyronen hajoamisen yli - 'Olen niin tyhmä', huudan

Julkkis

WPR

The Real Housewives of Atlanta -elokuvan 10. heinäkuuta jakson aikana Sheree Whitfieldin tunteet saivat hänet kiinni, kun hän tajusi, että hänen tapauksensa Tyronen kanssa oli mediassa.

Koska yleisö oli saanut tietää, että hän ja Tyrone olivat lopettaneet puhumisen, koska tämä oli estänyt hänet, hänen oli nyt kohdattava tunteensa.

Muutamaa päivää myöhemmin hän pyysi ystäväänsä Fatumia kotiinsa keskustelemaan uutisista, joista hän sai tietää esiintyessään tyttärensä podcastissa.

Kun he siemailivat samppanjaa, Sheree purskahti kyyneliin. Kun hän kertoi ystävälleen suhteestaan ​​Tyroneen, hän sanoi: 'Tunnen itseni niin vitun typerältä.'

Hyvän huutonsa jälkeen hän kertoi Fatumille haluavansa järjestää itselleen kimaltelevat juhlat mielialan kohottamiseksi.

Joten hän teki juuri niin. Kaikilla oli hauskaa, mukaan lukien alkuperäinen näyttelijä Lisa Wu.

Välillä oli vihaisia ​​keskusteluja Anna Moore ja Marlo Hampton Kenian liiallisen alkoholinkäytön vuoksi.

Kun Marlo saapui Sheree'siin, hän oli edelleen levoton siitä, että hän oli juuri karkottanut veljenpoikansa kotoaan.

Rhoa Sheree Whitfield itkee Tyrone Split -yhteenveto

Koska hänen veljenpoikansa eivät kiinnittäneet huomiota ja tuhosivat ympärillään olevaa omaisuutta, hän lähetti heidät asumaan nuoremman sisarensa luo.

Kuitenkin, Marlo Hampton selitti Kandille, ettei hänellä ollut muuta vaihtoehtoa kuin tehdä tämä oman henkisen hyvinvointinsa vuoksi.

Vaikka Kenia ei tiennyt Marlon asemasta, heidän kahden välillä oli edelleen paljon jännitteitä, ja olipa tapahtumassa mitä tahansa, uusi tappelu oli väistämätön.

Ja niin kävi, kuten aiemmin todettiin. Marlo melkein heitti samppanjansa Kenian pään yli, kun hän kutsui itseään 'hetkeksi'.

Tänä aikana Fatum paljasti, että hän palkkasi yksityisetsivän suorittamaan sekä Drew:n että hänen miehensä taustan. Ralph Pittman .

Jotkut naiset pitivät Fatumin ehdotusta, jonka mukaan Drew'lla ja Ralphilla olisi paljon aliaksia, huvittavana, mutta Drew ei ollut yksi heistä.

Pohjimmiltaan hän kehotti Fatumia lopettamaan chattailun ja keskittymään omaan työhönsä.

Useat ihmiset joutuivat riitoihin, mukaan lukien Lisa ja Sanya, jotka molemmat huusivat Sanya Richards-Rossille, koska Sanya keskeytti Lisan, kun tämä puhui ryhmälle.

Mutta kun tytöt kokoontuvat yhteen, haluamme juuri sen tapahtuvan. Varsinkin kun ympärillä on paljon viinaa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: