'RHOA' Drew Sidoran nettovarallisuus: Kuinka hänestä tulee niin rikas?

Nettovarallisuus

WPR

Drew Sidora Pittman, yhdysvaltalainen näyttelijä ja laulaja syntyi 1. toukokuuta 1985. Hänet tunnetaan toistuvista osistaan ​​Disney Channel -alkuperäissarjassa That's So Raven Chantelina, vuoden 2006 elokuvassa Step Up Lucy Avilana, VH1. TLC:n elämäkertaelokuva CrazySexyCool: The TLC Story hahmona Tionne Watkins ja BET-komediadraama The Game. Vuonna 2020 hän debytoi Bravo-tosi-sarjassa The Real Housewives of Atlanta.

Drew Sidoran varhaiset vuodet

Julkkis, joka syntyi Drew Sidora Jordan 1. toukokuuta 1985 on Chicagosta, Illinoisista. Hänen isänsä Robert on lastenlääkäri ja hänen äitinsä Jeanette on pastori. Bryan, Allison, Edilah ja Christa ovat hänen neljä sisarusta.

Ennen kuin hän muutti Hollywoodiin Kaliforniaan liittyäkseen Hook Players Theatre Ensembleen, hän osallistui Rich Central High Schooliin. Hän oli miehistön nuorin jäsen.

Lapsena tämä auttoi häntä pääsemään erilaisiin näyttelijätehtäviin. Yhdeksänvuotias Chicago-tyttö esiintyi televisiossa vuonna 1995. Hän hyväksyi roolin Kaksi televisioelokuva Foxista.

Lue lisää: Bob Sagetin nettovarallisuus: mitkä ovat hänen tulonsa lähteet?

Drew Sidoran ura

nosti sidora nettovarallisuutta

Drew Sidoran ammattinäyttelijän ura alkoi vuonna 1995, kun hän 9-vuotiaana sai mahdollisuuden esiintyä Fox-TV-elokuvassa Divas.

Nicole Ari Parkerin, Lisa Nicole Carsonin ja Khalil Kainin kaltaisten näyttelijöiden rinnalla hänellä oli mahdollisuus esiintyä. Saatuaan myönteisiä arvioita työstään elokuvassa, hän alkoi tarjota palvelujaan lisäprojekteihin.

Hän esiintyi useissa mainoksissa samaan aikaan ja nousi Hook Players Theaterin nuorimmaksi jäseneksi Hollywoodissa, Kaliforniassa, jossa hän asui Richard Pryor -teatterissa.

Sen jälkeen hän jatkoi esiintymistä elokuvissa, kuten Never Die Alone ja White Chicks (2004), sekä televisiosarjoissa. Mistä pidän sinussa , jossa hän näytteli Angelaa. Hänet valittiin näyttelemään Thani Coreyta amerikkalaisen poliisidraaman Without a Trace kaudella 2004.

Sidoran uran suurin käännekohta tapahtui vuonna 2004, kun hän sai toistuvan Chantelin roolin Disney Channelin teini-sarjassa That's So Raven. Hän sai enemmän mahdollisuuksia kyseisessä sarjassa, vaikka hänellä oli rooli vain neljässä 100 jaksosta.

Nettovarallisuus ja tulos

nosti sidora nettovarallisuutta

Sidora rikastui ensin esiintymällä useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Huolimatta vain kahdesta kappaleesta, hän ansaitsee myös lisätuloja musiikista.

Koko nimi Drew Sidora Pittman
Syntymäaika/ikä 1. toukokuuta 1985 / 37 vuotta vanha
Syntymäpaikka Chicago, Illinois, Yhdysvallat
Varallisuuden lähde Näytteliminen / Laulaminen
Suhteen tila Naimisissa Ralph Pittmanin kanssa
Korkeus 5 jalkaa 4 tuumaa / 162 cm.
Nettovarallisuus 2 miljoonaa dollaria

RHOA:n parhaiten palkattujen kotiäidien sanotaan voivan ansaita jopa 2,3 miljoonaa dollaria jokaisesta jaksosta. Drew'n palkka saattaa olla huomattavasti pienempi kuin se, koska hän on yksi ohjelman tuoreimmista lisäyksistä. Vaikka hän ei ole vielä julkistanut sitä, se epäilemättä lisää häntä 2 miljoonan dollarin omaisuus.

Mitä Drew Sidora teki ennen liittymistään RHOA:n näyttelijöihin?

Huolimatta nykyisestä reality-tähdestä Sidoralla on loistava IMDb-ura, joka alkaa 1990-luvun teoksista.

Hän esiintyi useissa elokuvissa, kuten 'Sister Code', 'Hope for Love', 'The Choir Director', 'The Preacher's Son', 'Sleepless', 'CrazySexyCool: The TLC Story', 'Mother's Day' 'B-Girl', 'Never Back Down', 'Wild Hogs', 'Motiivit 2', 'Step Up', 'White Chicks' ja monet muut.

Katso tämä postaus Instagramissa

Artez La'Mon Noelin (@king.artez) jakama viesti

Lisäksi hän on esiintynyt ohjelmissa, kuten 'The Game' ja 'That's So Raven'. Sidora lauloi kappaleet 'Til The Dawn' ja 'For The Love' muusikkona elokuvassa 'Step Up'.

Hän lauloi 'Three Can Play' komediaelokuvan 'Three Can Play That Game' soundtrackilla vuonna 2017. Hän osti levytyssopimuksen Slip-n-Slide Recordsin kanssa vuonna 2008 ja ensimmäisen kappaleen albumiltaan 'Juke It'. ”, julkaistiin vuonna 2010.

Trey Dayn kappaleen 'Last Time' videossa ja Sean Paulin videossa 'Give It Up to Me' hän esitti myös Trey Songzin rakastajaa.

Lue lisää: Christina Aguileran nettoarvo: Onko hän rikkaampi kuin Britney Spears?

Henkilökohtainen elämä

Tosi-tähden esikoisen Josiahin isä on anonyymi mies, jonka kanssa hänellä oli ollut suhde.

nosti sidora nettovarallisuutta

Hän meni naimisiin terapeuttisen musiikin yrityksen toimitusjohtajan Ralph Pittmanin kanssa vuonna 2014. Hänen nettovarallisuus on 2 miljoonaa dollaria. Machai ja Aniya ovat pariskunnan kaksi yhdessä syntynyttä lasta.

Johtopäätös

Drew Sidora Pittman on yhdysvaltalainen näyttelijä ja laulaja, jonka nettovarallisuus 2 miljoonaa dollaria . Hän liittyi bravo-tosi-ohjelmaan 'Atlantan oikeat kotiäidit vuonna 2020'. Hänellä on poika Josiah edellisestä suhteesta. Sidora on naimisissa Ralph Pittmanin kanssa ja heillä on yhdessä kaksi lasta.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivuillamme: Maisema Insight