Regé-Jean Page varastaa esityksen 'Thor: Love and Thunder' -elokuvan Iso-Britannian ensiesityksen aikana

Julkkis

WPR

Regé-Jean Page ei esiintynyt Bridgertonin kaudella 2, mutta se ei tee hänen seuraajistaan ​​yhtään vähemmän ihastunutta häneen.

Fanit ovat kiinnostuneita kaikesta, missä hän esiintyy, vaikka se olisi vain kuvia hänestä punaisen maton tapahtumassa.

Hänet tunnetaan parhaiten läpimurtoroolistaan ​​Shondaland Netflixin aikakauden draamassa. Page piti ottaa selfieitä fanien kanssa Marvel Thor: Love and Thunder UK -ensi-illassa, ja olemme kaikki täällä sitä varten.

Regé-Jean Page pysähtyi ottamaan selfieitä fanien kanssa The Thor: Love and Thunder -ensi-esityksessä Isossa-Britanniassa

Regé-Jean Page , Bridgertonin tähti, oli läsnä Thor: Love and Thunder UK -gaalassa 5. heinäkuuta 2022 Lontoossa, Englannissa. Videot ja kuvat Pagesta katselutilaisuudessa tulivat nopeasti suosituiksi Twitterissä.

Yhdessä videossa, jonka käyttäjä Iconic on lähettänyt TikTokiin. Fede, Page pysähtyy poseeraamaan valokuvia fanien kanssa kävellessään alas sinistä mattoa. Hän pysähtyi monta kertaa ja kääntyi jopa yhden ihailijan puoleen, kun he huusivat hänen nimeään.

Rege Jean Page varastaa Show Thor Love-Thunder Isossa-Britanniassa

TikTokin kuvateksti kuuluu: 'Regé Jean Page ottaa enemmän ja enemmän kuvia fanien kanssa Thor Love and Thunder UK -gaalanäytöksessä.'

Hänen kuvansa ovat hyvin tunnettuja ja ne ovat saatavilla Getty Images -sivustolla. Hän nauraa, virnisti, teeskenteli olevansa tosissaan ja iski heti kuninkaalliseen asenteeseen.

Tapahtuman jälkeen monet fanit julkaisivat kuvat sosiaalisessa mediassa, minkä ansiosta hänen nimensä nousi nopeasti Twitterin trendikkäiden aiheiden kärkeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Onko Regé-Jean Page elokuvassa 'Thor: Love and Thunder'?

Regé-Jean Page ei näy seuraavassa Marvelin Thor: Love and Thunder -elokuvassa. Hän osallistui elokuvanäytökseen yhdessä muiden merkittävien vieraiden kanssa.

Rege Jean Page varastaa Show Thor Love-Thunder Isossa-Britanniassa

Serena Williams ja Brett Goldstein Ted Lasso oli muiden joukossa. Ensiesityksen jälkeen valokuvaajat saivat myös kuvia Pagesta, joka lähti Lontoon Soho Housen jälkibileisiin.

Regé-Jean Page rakastaa ikonisten kuvien ottamista faneille

Regé-Jean Page oli joutunut paparazzien kiinni poseeraamaan söpöjä kuvia ennen Thor: Love and Thunder -ensi-iltaa.

Hän tekee niin melkein jokaisessa tilaisuudessa, johon hän osallistuu. Äskettäisellä hidastettu videolla Page voidaan nähdä silmäniskuja kohti kameroita ja ihailijoita Met-gaalassa toukokuussa 2022.

Pagen uusi elokuva saapuu Netflixiin 22. heinäkuuta 2022

Rege Jean Page varastaa Show Thor Love-Thunder Isossa-Britanniassa

Ei ole enää kauaa, ennen kuin voit katsoa Pagen toisessa elokuvassa, jos olet surullinen, että hän ei ole Thor: Love and Thunder -elokuvassa.

15. heinäkuuta Harmaa mies saa ensi-iltansa muutamissa teattereissa, ja 22. heinäkuuta se on saatavilla Netflixissä. Sivun rinnalla, Chris Evans , Ryan Gosling, Ana de Armas, Billy Bob Thornton ja Julia Butters ovat mukana Russo Brothersin trillerissä.