Reacher-kausi 2: julkaisupäivä, näyttelijät ja mitä odottaa Netflixissä!

Viihde

WPR

Prime Video vahvisti Jack Reacherin toisen kauden pian sen jälkeen, kun ensimmäinen kausi oli mahtava sensaatio.

Tom Cruisen esittämän Jack Reacherin jälkeen sarja herätti Lee Childin hahmon henkiin.

Reacher on nyt saatavilla Prime Videossa TV-ohjelmana, joten näytöt ovat hieman pienempiä kuin aiemmin.

Tästä huolimatta Reacher on nyt suositumpi kuin koskaan Alan Ritchsonin pääosassa uudessa elokuvasovituksessa.

Titaanit-tähti, 6 jalkaa 2 tuumaa, on lähempänä Reacherin kohoavaa 6 jalkaa 5 tuumaa kuin kirjoissa näkyy, ja hän käyttää täysimääräisesti pituuttaan ensimmäisellä kaudella.

Entä Reacherin toinen tuotantokausi? Mitä voimme tämän jälkeen odottaa Amazonin tulevalta mukautukselta? Liity meihin, kun kerromme Prime Videossa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Reacherin toisesta kaudesta. Ota lukulasit esiin.

Lue myös: You kausi 4: julkaisupäivä, näyttelijät ja mitä odottaa Netflixissä!

Reacherin kauden 2 julkaisupäivä

Reacher kausi 2

Reacherin toiselle kaudelle ei ole ilmoitettu virallista julkaisupäivää, mutta tiedämme sen olevan tulossa sen jälkeen, kun Amazon ilmoitti saapuvansa pian kauden 1 ensi-illan jälkeen.

Tämä viittaa siihen, että Alan Ritchsonin tulkinta roolista tulee varmasti takaisin, mutta se voi viedä jonkin aikaa, koska kausia ei ole vielä tallennettu. Ohjelman tuotanto alkaa vuoden 2022 jälkipuoliskolla, kuten Ritchson itse vahvisti asiaa koskevan twiitin kautta.

Aiemmin kerrottiin, että ohjelma kuvaisi kaksi kautta peräkkäin tehokkuuden vuoksi, jotta kolmas kausi saapuisi nopeammin, mutta Amazon ei ole vielä vahvistanut tätä.

Tapahtui mitä tahansa, todennäköisin aika toisen kauden julkaisulle on vuoden 2023 alussa, mikä on sama aikaväli kuin ensimmäinen tuotantokausi.

Lue myös: Squid Gamen kausi 2 on Netlfin vahvistama x : Uusimmat päivitykset ja spoilerit ovat täällä!

Reacherin kausi 2 Näyttelijät: Kuka palaa Reacherin kaudelle 2?

Reacher kausi 2

Malcolm Goodwinin Finley, Willa Fitzgeraldin Roscoe ja Harvey Guillenin Jasper oli Reacherin ensimmäisen kauden näyttelijöiden joukossa.

On hyvä mahdollisuus, että Alan Ritchson on ainoa näyttelijä, joka palaa, kun otetaan huomioon, miten finaali päättyi.

Ritchson ilmaisi Instagramissa hämmästyksensä nopeasta uusimisesta Reacher toiselle kaudelle:

“Vauaaaaa!!! Vau, tämä on upeaa! Toisaalta olen mykistynyt, toisin kuin Reacher. #ReacheronPrime on ollut jo yksi @primevideon katsotuimmista sarjoista vain avajaisviikonloppunamme! Se on täysin käsistä.

”Tämä show ei olisi sitä mitä se on tänään ilman lukemattomien henkilöiden panosta. Mutta jos et pitäis Reacherin universumista, kaikki loistavat ideat ja sen takana olevien ihmisten kuolematon omistautuminen olisivat turhia. Kiitos todella paljon kaikesta.'

Reacher kausi 2

Frances Neagley, Reacherin entinen armeijan alainen, on yksi harvoista hahmoista, jotka palaavat romaaneihin tarinoiden välillä. Deadline raportoi 18. toukokuuta, että Maria Sten palaa katsomaan kehutun sarjansa jatko-osaa.

Mitä tulee tuleviin jaksoihin, on mahdollista, että Maxwell Jenkins saattaa palata Nuorena Reacherina, mutta tuotantotiimi saattaa päättää vaihtaa hänet, jos he haluavat näyttää enemmän Reacherin poikakaudesta toisella kaudella, jos hän vanhenee liian nopeasti.

Ollakseni rehellinen, on epätodennäköistä, että Lee Child tarjoaisi meille lisää taustatarinaa Reacherista nyt, kun perusasiat on käsitelty (lukuun ottamatta kirjoja, jotka sijoittuivat hänen sotilastyönsä aikana).

Nuorella näyttelijällä on suuria toiveita tulevaisuudestaan ​​hittisarjassa. 'Lee Child on luonut poikkeuksellisen maailman Jack Reacher -romaanillaan', Jenkins sanoi Pop Culture -haastattelussa.

”Tekijät, ohjaajat ja päänäyttelijät Nick Santoran johdolla ovat tehneet erinomaista työtä sovittaessaan sen valkokankaalle, ja uskon, että yleisö on huomannut ja arvostanut tätä. Miksi nämä kirjat ovat niin suosittuja?

'Tarinat ovat mukaansatempaavia. On mahtavaa matkustaa näiden ihmisten kanssa. Minulla on kunnia olla pieni osa tällaista uskomatonta sarjaa, ja toivon voivani jatkossakin osallistua Jack Reacherin saagaan kaikin mahdollisin tavoin.

Muille näyttelijöille Nick Santora näyttää jättäneen asiat tulkinnan varaan.

'Sanon tämän, enkä yritä olla röyhkeä tai söpö: Koskaan ei tiedä, palaako joku hahmo takaisin', Santora kertoi TV Line -lehdelle. ”Silloin saatamme sanoa: ’Tiedätkö mitä?’, kun saamme loistavan idean. Toisella tai kolmannella kaudella voit tuoda hahmon takaisin lyhyeksi tai pitkäksi aikaa.'

Santora puolestaan ​​korosti olennaista osaa tarinankerronnassa: ”Reacherilla ei ole suurta joukkoa ihmisiä seuraamassa häntä. Sinun täytyy kunnioittaa hänen yksinäistä luonnettaan.'

Lue myös: Apex-kauden 14 julkaisupäivä: Kaikki, mitä tiedämme tähän mennessä elokuussa 2022!

Reacher kauden 2 juoni

Reacher kausi 2

Vain muutama yksityiskohta uudesta kaudesta on toistaiseksi julkistettu; kuitenkin, sarjan 11. kirja, Bad Luck and Trouble (avautuu uudella välilehdellä), on maininnut Alan Ritchson .

Reacherin toisen kauden virallinen synopsis antaa vaikutelman, että ohjelma seuraa kirjaa hyvin tarkasti.

Kun Reacherin entisen sotilasyksikön jäseniä aletaan tappaa yksi kerrallaan, hänen päässään on vain yksi ajatus – kosto.

Jostain syystä Jack Reacher huomaa pankkitilillään anonyymin talletuksen romaanissa Bad Luck and Trouble.

Reacher kausi 2

Eräs entinen armeijatutkija Frances Neagley on kirjoittanut Reacherille kiireellisen viestin, jossa hän pyytää hänen apuaan, ja hän tunnistaa numeron matemaattisista kiinnostuksestaan ​​ja ylivertaisista analyyttisista taidoistaan.

Koska joku muu on metsästänyt Reacherin entisiä kumppaneita rajusti, Frances ojentaa kätensä.

Hän ja Frances kilpailevat aikaa vastaan ​​löytääkseen jäljellä olevat eloonjääneet ja pysäyttääkseen salamurhaajat.

Lue myös: Yellowjackets kausi 2 Julkaisupäivä: Everyth i ng Tiedämme toistaiseksi elokuussa 2022!

Katso Reacherin kausi 2 verkossa

Onneksi kun ohjelma saa seuraavan erän jaksoja, ne on helppo löytää, koska se on Amazon-alkuperäinen, mikä tarkoittaa, että se on saatavilla vain Prime Video -palvelussa, johon voit liittyä milloin tahansa.

Saatat helposti katsoa huimausta, jos se noudattaa ensimmäisen kauden kaavaa, jossa jokainen jakso esitetään kerralla. Tämä tarkoittaa myös sitä, että voit katsoa ensimmäisen kauden Prime Videosta milloin haluat.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR