Ratched kausi 2: Mahdollinen julkaisupäivä ja lisää päivityksiä!

Viihde

WPR

Ratched on yksi Netflixin odotetuimmista syksyn ensi-illasta, ja monet fanit odottavat innokkaasti toisen kauden julkaisua. Kauden 2 suhteen ei ole vielä paljon yksityiskohtia, koska ensimmäinen kausi sai ensi-iltansa vasta syyskuussa. Jo julkaistujen tietojen ja sarjan lähdemateriaaliin perustuvan arvauksen avulla on kuitenkin helppoa luoda yhteyksiä ja suunnitella tulevaisuuden reittiä.

Ratched-elokuva perustuu Ken Keseyn klassikkoromaaniin One Flew Over the Cuckoo’s Nest. Esiosa-sarjana esitys kehittää luonnollisesti omaa tarinaansa ja samalla perustaa Keseyn romaanin universumin. On myös järkevää spekuloida, kuinka paljon Oscar-palkittu 1975 elokuvasovitus vaikuttaa televisiosovitukseen.

Joka tapauksessa Ratchedin toinen kausi on kysymys milloin ei jos. The Hollywood Reporterin Lesley Goldbergin mukaan Netflix poimi sarjan alun perin kahdeksi kaudeksi. Mitä muuta voimme oppia? Tiedämme, että matkalla on muutakin.

Seuraavassa on ensimmäisen kauden spoilereita Ratched .

Ratched kauden 2 juoni:

Ratched kausi 2

Rehellisesti? Näyttelijät eivät ole poikkeus.

Cynthia Nixon, joka näyttelee Ratchedin rakkautta Gwendolyn Briggsiä, sanoi: 'Olen yhtä utelias kuin kaikki muutkin näkemään, mitä tapahtuu kaudella 2.' 'Olen varma, että edessä on paljon draamaa ja sydänsuruja', hän sanoi OprahMag.comin haastattelussa.

Paulson kuitenkin osoitti reitin, jonka hän haluaa nimihahmonsa kulkevan tulevassa sarjassa, sekä mitä hän ei halua nähdä siinä. Odotamme sarjan seuraavan Mildred Ratchedin tarinaa aina pahamaineisiin One Flew Over the Cuckoo’s Nest -tapahtumiin asti.

Paulson kertoi Varietylle: 'En usko, että minun olisi ollut mielenkiintoista tutkia Mildred Ratchedin osia, jotka eivät ole huokoisia.' 'Elokuvassa hän on kalkkeutunut, hänessä on kovuutta, mikään ei näy ulos, ja muistan ajatelleeni ensimmäistä kertaa nähdessäni, että hän oli ehdoton konna ja paha ja kaikki.'

'Ja sitten, ennen kuin aloitimme, ajattelin, että tämä on nainen, joka on patriarkaalisen infrastruktuurin uhri tässä sairaalassa, ja voidaanko ajatella, että hänellä ei ollut valinnanvaraa siitä, voisiko hän tuoda vai ei. naisellisuutensa ja sukupuolensa työhön?'

Lue myös: Mandalorian kauden 3 julkaisupäivä: Onko tämä sarja tulossa vuonna 2022!

Ratchedin kauden 2 näyttelijät:

Ratched kausi 2

Pääosassa oleva nainen, Sarah Paulson , ei olisi Ratched ilman häntä.

Cynthia Nixon tulee lähes varmasti toistamaan roolinsa Gwendolyn Briggsinä, hänen rakkautensa ja asianajajansa, ja Finn Wittrock uudelleen roolinsa Edmund Tollesonina, hänen järkyttyneenä veljensä.

Sophie Okonedo Charlotte Wellsina, Brandon Flynn Henry Osgoodina, Judy Davis sairaanhoitaja Betsy Bucketina, Amanda Plummer Louisena ja Vincent D'Onofrio kuvernööri George Milburnina ovat muiden näyttelijöiden joukossa, joiden odotetaan palaavan.

On kuitenkin muutamia hahmoja, jotka eivät selvinneet ensimmäisestä tuotantokaudesta.

Joten, elleivät ne esiinny uudelleen takaiskussa, olemme nähneet viimeisen Dr. Richard Hannoverin ( Jon Jon Briones ), sairaanhoitaja Huck Finnigan (Charlie Carver), Lenore Osgood (Sharon Stone), Dolly (Alice Englert), Charles Wainwright (Corey Stoll) ja Harold (Jon Jon Briones) (Jermaine Williams).

Uusia näyttelijöitä ei ole vielä vahvistettu, mutta uusia potilaita saattaa saapua Lucian osavaltioon.

Lue myös: Midnight Gospel -kausi 2: Amerikkalainen aikuisten animaatiotelevisiosarja Tietää mahdollisesta julkaisupäivästä, näyttelijöistä ja muista tapahtumista!

Ratched kauden 2 julkaisupäivä:

Ratched kausi 2

Netflix-ohjelmat eivät aina ilmesty aikataulussa. Seitsemän kautensa aikana Orange Is the New Black on saanut ensi-iltansa jatkuvasti kesä-heinäkuun välisenä aikana. Vieraita asioita Ensimmäinen ja kolmas tuotantokausi sai ensi-iltansa heinäkuussa, mutta kausi 2 sai ensi-iltansa lokakuussa. House of Cards esitettiin ensimmäisen kerran helmikuussa, vaikka seuraavat kaudet poikkesivat tästä kaavasta.

Toisaalta on kohtuullista odottaa, että Ratched palaa syyskuussa 2021. Kuitenkin alan vuoden 2020 tilanne huomioon ottaen sarjan paluuta voidaan lykätä. Saatamme joutua odottamaan uusia jaksoja ensi talveen tai mahdollisesti vuoden 2022 alkuun, riippuen siitä, milloin Ratched-näyttelijät ja miehistö voivat palata töihin.

Ratchedin ja muiden sarjojen pitäisi pystyä säilyttämään tavanomaiset julkaisupäivänsä, jos tuotantoaikataulut palaavat normaaliksi. Fanit voivat toivoa kauden 2 ensi-iltaa tähän aikaan ensi vuonna.

Lue myös: Kohtalo: The Winx Saga kausi 2: julkaisupäivä vahvistettu ja spoilerit päivitetty!

Ratched kauden 2 traileri: Onko se jo julkaistu?

Netflix näyttää ajoittain ylläpitääkseen jatkuvaa julkaisuaikataulua. Seitsemän kautensa aikana Orange Is the New Black sai ensi-iltansa joka kesä ja heinäkuu. Stranger Thingsin ensimmäinen ja kolmas tuotantokausi sai ensi-iltansa heinäkuussa ja lokakuussa. House of Cards sai ensi-iltansa helmikuussa muutaman ensimmäisen kauden ajan, mutta myöhemmät kaudet poikkesivat tästä kaavasta. Toisaalta on kohtuullista odottaa Ratchedin palaavan syyskuussa 2021.

Sarjan paluuta voi lykätä teollisuuden seisokkien ja viivästysten vuoksi vuonna 2020. Saatamme joutua odottamaan uusia jaksoja ensi talveen tai mahdollisesti vuoden 2022 alkuun, riippuen siitä, milloin Ratched-näyttelijät ja miehistö pystyvät palaa töihin.

Ratched- ja muiden sarjojen pitäisi periaatteessa pystyä pitämään säännölliset julkaisupäivät, kunnes tuotantoaikataulut palautuvat normaaliksi. Fanit voivat toivoa kauden 2 ensi-iltaa tällä kertaa ensi vuonna siihen asti.