Raskaana oleva Hilaria Baldwin jakaa kuvan 'uusimmasta Baldwinitasta'

Julkkis

WPR

Hillary Hayward-Thomas, joka tunnetaan paremmin nimellä Hilaria Baldwin, syntyi 6. tammikuuta 1984 Bostonissa, Massachusettsissa. Hän meni Westoniin, Massachusettsin Cambridge School of Westonin lukioon.

Hän on asianajajan tytär David Thomas ja apulaislääkäri Kathryn Hayward Massachusetts General Hospitalista.

Hänen äidin ja isän sukupuut jäljittävät juurensa Bostonin alueelle ja ulottuvat useiden sukupolvien taakse.

Hilaria Baldwin on kirjoittanut muun muassa 'The Living Clearly Method: 5 Principles for a Fit Body' ja 'Terve mieli ja iloinen elämä'.

Hilaria Baldwin työskenteli näyttelijänä elokuvissa 'Blind' ja 'Nightcap'. Hän on esiintynyt televisio-ohjelmissa 'Extra', 'Rachael Ray' ja 'Today'. Hän on myös ollut Extra-erikoiskirjeenvaihtaja.

Raskaana oleva Hilaria Baldwin jakaa kuvan uusimmasta Baldwinitasta

Extran kirjeenvaihtajana Hilaria Baldwin sai Daytime Emmy -palkinnon erinomaisesta viihdeuutisohjelmasta vuonna 2014.

Alec ja Hilaria Baldwin menivät naimisiin vuonna 2012 ja saivat ensimmäisen lapsensa Carmenin seuraavana vuonna. Rafael, Leonardo Angel Charles, Romeo Alejandro David ja Eduardo Pau Lucas liittyivät heihin vuonna 2015. Raskaana oleva Hilaria Baldwin ja Alec Baldwinin uusin Baldwinita-sonogrammi on julkaistu.

Hilaria Baldwin on melkein seitsemännessä taivaassa

Kesäkuun 15. päivänä odottava näyttelijä, joka odottaa seitsemättä lastaan ​​Alec Baldwinin kanssa, jakoi sonogrammin Instagram-seuraajilleen ja lisäsi: 'Uusin Baldwinita sanoo 'hei'.'

Fanit eivät voineet saada tarpeekseen mustavalkokuvasta, jossa vauva näyttää heiluttavan kameraa kohti. 'Näen jo yhtäläisyydet', yksi sanoi, kuten toinen kirjoitti.

Hilaria ja Alec jakoivat uutisen kuuden lapsensa, Carmen, 8, Rafael, 6, Leonardo, 5, Romeo, 4, Eduardo, 21 kuukautta, ja Lucia, 15 kuukautta, kanssa maaliskuussa julkaistulla videolla. Entisen vaimonsa kanssa Kim Basinger , näyttelijällä on 26-vuotias tytär Ireland Baldwin.

Raskaana oleva Hilaria Baldwin jakaa kuvan uusimmasta Baldwinitasta

'Muiden viime vuosien ylä- ja alamäkien jälkeen meillä on edessämme jännittävä nousu ja suuri yllätys: toinen Baldwinito on tulossa tänä syksynä', Hilaria kirjoitti. 'Luulimme perheemme olevan täydellinen, ja tämä yllätys on saanut meidät innostumaan.'

Kaksi kuukautta myöhemmin 10-vuotias pariskunta ilmoitti uuden tytön saapumisesta perheeseensä.

'Kuinka voimme kasvattaa lapsemme rakastavaksi, täydelliseksi yksilöksi?' Hilaria kuvasi videon, jossa perhe kertoi toiveistaan ​​ja neuvoistaan ​​uuden vauvan suhteen, ja lisäsi myöhemmin: ”Kun seuraamme heitä heidän omalla matkallaan, voimme vain johtaa, rohkaista, kuunnella, jakaa kokemuksiamme ja oppia heiltä. Voimme tarjota lapsellemme parhaan mahdollisen elämän, mutta hänen on löydettävä oma, ainutlaatuinen persoonallisuutensa.'

Huippujen lisäksi on tietysti ollut myös alamäkiä. Hilaria on kertonut avoimesti raskauden menettämisestä ja keskenmenosta.

'Muistan aina uskoneeni, että kyyneleeni eivät koskaan lakkaa, kun menetin vauvani vuonna 2019', hän kirjoitti viime elokuussa Instagramissa.

'Tulen aina olemaan onneton; kyyneleet valuvat edelleen aika ajoin, ja tämä kurjuus tallennetaan elämäni kirjaan ikuisesti.

Raskaana oleva Hilaria Baldwin jakaa kuvan uusimmasta Baldwinitasta

Kaksi sateenkaarivauvaani saavat minut tuntemaan oloni niin onnekkaaksi äidiksi, ja hyväksyn heidät ja pidän niistä. Ei vain itsellemme vaan myös antaaksemme sisarillemme tietää, etteivät he ole yksin, avaamme ja parannamme ääneen.”

Väitetty espanjalainen tausta

Hilaria on väittänyt olevansa espanjalainen useissa aikakauslehtien haastatteluissa, myynninedistämissivustoilla ja video-TV-esiintymissä.

Useissa haastatteluissa hänen sanotaan käyttäneen espanjan aksenttia, mukaan lukien sellainen, jossa hän ei muistanut englanninkielistä termiä 'kurkku'.

Hilarian tarinassa oli lukuisia virheitä joulukuussa 2020 käydyn Twitter-keskustelun mukaan. Hän ei syntynyt Mallorcalla, Espanjassa, eikä hän ehkä ole koskaan asunut siellä pitkiä aikoja, vaikka hänen vanhempansa ovat.