Rasismin vastareaktion jälkeen Elijah Wood tukee 'Rings of Powerin' monipuolista näyttelijää!!

Viihde

WPR

Elijah Wood, Billy Boyd ja Dominic Monaghan, jotka näyttelivät Taru sormusten herrasta hahmoja, liittoutuivat sosiaalisessa mediassa puolustaakseen Amazonin uuden sarjan 'The Lord of the Rings: The Rings of Power' monipuolista näyttelijää. sai ensi-iltansa kaksi ensimmäistä jaksoaan 2. syyskuuta kriitikoiden suosion ja 25 miljoonan katsojan ansiosta.

Valokuvassa Wood, Boyd ja Monaghan näkyvät urheilullisissa t-paidoissa, joissa on kuvitettu Keski-Maan olentojen korvia eri ihosävyillä.

Olette kaikki tervetulleita, Wood kirjoittaa kuvan.

Sean Astin jakoi Twitter-sivullaan kuvan, jossa hänellä on sama kuviollinen hattu.

Viesti on melko selvä: Wood, Boyd, Astin ja Monaghan tukevat keskihyväksyttävää monimuotoisuuden maata, juuri kuten kuvassa näkyy. 'Sormusten herrasta: Voiman sormukset.'

Lue lisää: Käyttäjäarvostelut 'The Rings of Power' -sovellukselle on keskeytetty Amazon Prime Videossa!

Wood tarjosi linkin verkkosivuille, jotta ihmiset voivat ostaa omia t-paitojaan, joissa oli kuvio. Myös collegepaita ja muita samalla grafiikalla varustettuja asusteita on ostettavissa myymälästä.

Kuvan paita on ostettavissa hintaan 22,00 dollaria. Hyväntekeväisyysjärjestö, joka auttaa POC:ta, saa verkkokaupan mukaan 50 % kaikesta myynnistä.

The 'Valtaistuinpeli' esiosa 'House of the Dragon', joka sai myös rasististen fanien kritiikkiä värikkäiden esiintyjien esiintymisestä, ilmestyi pian 'The Rings of Powerin' jälkeen. Whoopi Goldberg on yksi merkittävistä Hollywood-hahmoista, jotka ovat tuominneet rotujen vastareaktion.

Tuoreessa painoksessa 'Näkymä', Goldberg huomautti kahdesta esityksestä: 'Ne eivät ole olemassa todellisessa maailmassa.

Lohikäärmeitä ei ole olemassa. Hobitit eivät ole läsnä. Tarkoitatko, että mustat eivät voi olla vääriä ihmisiä? Kerrotko minulle sen? En ole varma, järjestetäänkö mielenosoituksia vai onko siellä jotain hobittikerhon kaltaista, mutta ihmiset! Mikä teitä kaikkia vaivaa? ”

Goldberg sanoi: 'Hanki työ kaikille teille, joilla on ongelmia, koska on olemassa mustia hobiteja! Ota työ! Koska keskityt vääriin asioihin, mene etsimään itseäsi.

Lue lisää: Yrittääkseen unohtaa 'sormusten herran' Peter Jackson ajatteli käyttävänsä hypnoosia!

Katso Woodin ja Astinin viesti alla olevasta osiosta.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR