Räppäri Cardi B ilmoittaa syyllisyydestä kahdesta rikkomuksesta vastakkainasettelun jälkeen New Yorkin strippiklubilla!

Julkkis

WPR

Syyttäjien mukaan useiden Grammy-palkintojen voittaja Cardi B myönsi torstaina syyllisyytensä kahdesta rikkomuksesta, jotka liittyivät New Yorkin strippiklubilla vuonna 2018 tapahtuneeseen riitaan. Hänelle määrättiin 15 päivän yhdyskuntapalvelukausi.

Cardi B, oikea nimi Belcalis Almanzar, on myös suostunut kolmen vuoden suojelumääräyksiin uhreille. Hän myönsi syyllisyytensä kahteen syytteeseen: kolmannen asteen pahoinpitelyyn ja holtittomasta vaarantamisesta (molemmat toisen asteen lajikkeesta).

Kun räppäri Cardi B joutui riitaan kahden klubin baarimikon kanssa vuonna 2018, poliisin raportin mukaan syntyi tappelu. Hän sanoi, että hänellä oli suhde miehensä kanssa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Cardi B:n (@iamcardib) jakama viesti

Uhrien 'oletetaan saaneen lasipulloja murskattua heitä, alkoholijuomia heitetty heidän kasvoilleen ja yhden naisen pää lyöty baariin', viranomaiset sanoivat aiemmin.

Räppäriä syytettiin rikollisesta pahoinpitelystä tapahtuman johdosta, mutta hän kiisti syyttömyytensä vuonna 2019. Laulaja, jonka hittejä ovat 'Bodak Yellow' ja 'I Like It', nostettiin vuonna 2019 syytteeseen rikoksesta yhdessä hänen lähipiirinsä kanssa.

Räppäri julkaisi torstaina kuulemisen jälkeen lausunnon, jossa hän sanoi: 'Osa aikuistumisesta ja kypsymisestä on vastuussa teoistasi.' Äiti jatkoi: 'Se on tapa, jonka yritän opettaa lapsilleni, mutta esimerkki alkaa minusta.'

Heti kun Cardi B on suorittanut 15 päivää yhdyskuntapalvelua, hänet vapautetaan ehdollisesti kahdesta rikoksesta. Hänen on myös maksettava oikeudenkäyntikulut ja pysyttävä vähintään 100 jaardin päässä kahdesta syyttävästä naisesta kolmen vuoden ajan. Palatessaan kalliiseen katumaasturiinsa hän…

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

  1. Cardi B:n avioero – miksi hän on jättänyt avioeron offsetista?
  2. Cardi B -tatuoinnit – Onko ruumiinosia jäljellä, jonne hän ei ole laittanut mustetta!

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR