Randy Travisin aivosairaus: Sinun on tiedettävä kaikki!

Julkkis

WPR

Randy Travis on ollut yksi kantrimusiikin suosituimmista tähdistä vuosikymmeniä. 'Ikuisesti yhdessä', 'En tarvitse sinua enää aina ja ikuisesti' ja 'It's Just a Matter of Time' ovat supertähden monien hittien joukossa.

Countrylegenda on niin tunnettu, että hänellä on ollut merkittävä vaikutus genren seuraavan sukupolven tähtiin. Travis jopa teki yhteistyötä Carrie Underwoodin kanssa julkaistakseen 'I Told You So' uudelleen duetona vuonna 2007, ja Underwood on kehunut Travisia siitä lähtien. 'Randy Travis merkitsee minulle niin paljon, ja minusta tuntuu, että polkumme ovat risteytyneet biljoona kertaa ja olen sen seurauksena parempi esiintyjä, taiteilija, kirjailija ja henkilö', Underwood sanoi syyskuussa 2020 'XO Radio' -ohjelmassaan. kautta Music May ne.

Mutta hän ei ole ainoa, joka on kunnioittanut legendaa. Vuonna 2018 ollessaan yleisössä hänen CMA Music Festival -show'n aikana, Luke Bryan kunnioitti Travisia. Se on 'Olen halunnut laulaa sinulle jo pitkään, kaveri', 'American Idol' -tuomari sanoi Travisille esittäessään hittinsä 'On the Other Hand'. Toivottavasti pidät sen viihdyttävänä. Ihailen sinua 'Billboardin kautta. Esityksensä jälkeen Bryan jatkoi: 'On mahdollista, että meidän on tehtävä siitä Randy Travis -tunti. Mikä on aikarajamme?'

Vaikka Travisin musiikki koskettaa edelleen ihmisten sydämiä, hän on viime aikoina noussut otsikoihin suurista terveyshaasteistaan ​​musiikkinsa sijaan.

Mitä tapahtui Randy Travisin terveydelle?

Randy Travisin aivosairaus

Randy meni hätäsairaalaan heinäkuussa 2013 ruuhkautuneena Countrydaily.comin mukaan. Hän sai aivohalvauksen muutamaa päivää myöhemmin sydämen vajaatoiminnan seurauksena. Tässä taudissa sydämeen kertyy nestettä, mikä saa sen pumppaamaan verta tehottomasti.

Randyn aivoihin vaikutti valtava aivohalvaus hänen aivojensa keskialueella. Lääkärit joutuivat laittamaan hänet elatusapuun ja asettamaan hänet koomaan suojellakseen aivojaan hänen tilansa huonontuessa.

Lääkärit kertoivat myös Randyn silloiselle morsiamelle Marylle, että hänen selviytymismahdollisuutensa olivat vain yksi prosentti. He myös neuvoivat häntä harkitsemaan elatusapunsa sammuttamista. Mary sitä vastoin ei perääntynyt ja seisoi hänen rinnallaan. Vaikka Mary oli puolikoomassa, hän kertoi lääkäreille, että hän oli puristanut hänen kättään ja kertoi joukkueelle, että he taistelevat tämän kanssa yhdessä.

Randy Travis kesti aivoleikkauksen ja vietti kuusi kuukautta sairaalassa saadakseen voimansa takaisin. Vaimonsa tuella ja fyysisellä hoidolla hän oppi kävelemään ja puhumaan. Hän osallistui myös vuoden 2019 CMA Fest -tapahtumaan, jossa hän jakoi nimikirjoituksia ja poseerasi kuvissa fanien kanssa.

Randy julkaisi myös muistelmakirjansa Forever and Ever Amen toukokuussa 2019. Kaikki hänen merkittävät elämänsä tapahtumat on kuvattu hänen muistelmissaan. Hän on myös kirjoittanut alkoholismistaan ​​ja pidätyksestään vuonna 2012, kun hänet löydettiin alasti ja humalassa.

Lue myös: Vladimir Putinin sairaus: Hän taistelee vatsasyöpää ja Parkinsonin tautia vastaan!

Randy Travisin afasiadiagnoosi

Randy Travisin aivosairaus

Randy Travis koki afasiaa aivohalvauksensa seurauksena, jonka Randy ja hänen vaimonsa Mary Travis jakoivat Houston Aphasia Recovery Centerin 'Let's Talk' -lounaalla maaliskuussa. Monet aivohalvauksen saaneet ihmiset kärsivät tästä sairaudesta, mikä vaikeuttaa kantrimusiikkitaiteilijoiden kommunikointia.

Maryn mukaan Randy oppii edelleen uusia lauseita ja kokoaa sanoja kahdeksan vuotta traumaattisen sairaalahoidon jälkeen. 'Se osa, johon vaikutettiin, oli sanelu, asianmukainen lausuminen ja sitten kognitiivinen prosessi, mutta se ei ole sielu', Mary selittää.

Randy myönsi vuoden 2019 kirjassaan 'Ikuisesti ja ikuisesti, Amen: Muistokirja musiikista, uskosta ja elämän myrskyistä', että vaikka hän ymmärsi kaiken, mitä hänelle sanottiin, hän ei voinut vastata suullisesti. 'Se kaikki oli minulle uskomattoman raskauttavaa', hän kirjoitti. 'Tunsin olevani loukussa ruumiini kuoressa.'

Mitä tulee siihen, miten tähti voi tänään, hän näyttää olevan parantumassa. Vuonna 2016 hän esitti kappaleen ”Amazing Grace” Country Music Hall of Famen jäseneksiottoseremoniassa. Maryn mukaan, joka puhui AXS TV:lle koskettavasta tapahtumasta: 'Kun laitoin mikrofonin hänen käsiinsä, uskon, että hän palasi Randy Travisin luo. Se oli yksinkertaisesti upeaa.”

Lue myös: Matty aamusairauksissa: Sinun on tiedettävä kaikki!

Mitä Randy Travis sairastaa?

Randy Travisin aivosairaus

Travis vietiin Dallasin sydänsairaalaan Baylorin hoitoon laajentunut kardiomyopatia (DCM), joka johtuu sydämen virusinfektiosta. DCM saa sydämen kammiot laajentumaan ja pumppaamaan verta tehottomasti.

Kuinka Randy Travisin aivot vaurioituivat?

Travis, Texasin asukas, sai aivohalvauksen sydämensä virusinfektion vuoksi. Hän sai pian takaisin puhekykynsä ja on jopa alkanut laulaa muutaman rivin kappaleiden aikana.