Rafael Nadal Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Julkkis

WPR

Rafael Nadal on maailmanluokan tennispelaaja Espanjasta. Täältä löydät tietoa hänen nettovarallisuudestaan, palkastaan, iästään, pituudestaan, vaimostaan, lempinimestään ja viimeisimmistä uutisista.

Juniorina Nadal oli kilpaillut vain yhdessä Grand Slam -tapahtumassa vuonna 2002. Hän oli pelannut vain yhdessä Grand Slam -turnauksessa lapsena ennen kuin hänestä tuli ammattilainen vuonna 2001.

Rafael Nadal rikkoi Margaret Courtin yhdeksän Grand Slam -tittelin ennätyksen voittamalla 2017 Ranskan avoimet. Hänestä tuli ensimmäinen mies ja kokonaiskilpailun toinen, joka on voittanut yhden Grand Slam -mestaruuden kymmenen kertaa.

Rafael Nadal on voittanut Roger Federerin ja Novak Djokovicin Grand Slam -finaalissa, mukaan lukien Australian avoimet ja Wimbledon, viimeisen kahden vuosikymmenen aikana. Nadal tasoittaisi Roger Federerin ennätyksen 20 suuresta mestaruudesta, jos hän voittaisi Ranskan avoimet vuonna 2020.

Novak Djokovic hänestä tuli kolmas Federeriin ja Nadaliin liittynyt pelaaja ansaittuaan 20. major-tittelinsä Wimbledonissa vuonna 2021. Hänestä tuli kolmas pelaaja, joka voitti turnauksen kukistamalla finaalissa Matteo Berrettinin.

Jos Nadal haluaa lisätä kokoelmaansa lisää Grand Slam -titteleitä ATP-kaudella 2022, hänellä on haasteita. Hän on kuitenkin edelleen suosikki voittaa Ranskan avoimet tänä vuonna.

Aikainen elämä

Rafael Nadalin nettoarvo

Rafael Nadal syntyi Espanjan saarella Mallorcalla 3. kesäkuuta 1986. Hänen isänsä oli monen yrityksen omistaja, kun taas hänen setänsä oli entinen jalkapalloilija.

Kun Nadal oli kolmevuotias, toinen setä tunnisti hänen urheilukykynsä ja kehotti häntä aloittamaan tenniksen pelaamisen.

Rafael Nadal alkoi voittaa alle 12-vuotiaiden tenniskilpailuja kahdeksanvuotiaana, ja hän osoitti lupaavuutta myös jalkapalloilijana. Nadalin isä pakotti hänet lopulta valitsemaan yhden tai toisen aktiviteetin vapauttaakseen aikaa koulutukseen.

Huolimatta siitä, että Espanjan tennisjärjestö halusi Nadalin siirtyvän Barcelonaan harjoittelemaan valtion varoilla, hänen perheensä kieltäytyi päästämästä häntä lähtemään. Sen sijaan hänen isänsä maksoi hänen koulutuksensa, ja hän jatkoi kasvuaan Mallorcalla.

Nadal voitti eläkkeellä olevan ammattilaisen Pat Clashin näyttelyottelussa vuonna 2001 ollessaan vain 15-vuotias.

Lue myös: LeBron James Net Worth 2022: Amerikkalainen koripalloilijan ja yrittäjän tulot!

Mikä on Rafael Nadalin nettovarallisuus, palkka ja uratulot?

Rafael Nadalin nettoarvo

Rafael Nadal on 220 miljoonan dollarin espanjalainen tennispelaaja. Rafael Nadalia pidetään yhtenä kaikkien aikojen suurimmista tennispelaajista, joka on voittanut lukuisia tapahtumia vuosien varrella. 'Saven kuninkaaksi' kutsutulla Nadalilla on 82 ottelun voittoputki yhdellä pinnalla (savella).

Hän on voittanut vähintään yhden Grand Slam -turnauksen joka vuosi viimeisen kymmenen vuoden aikana, mikä on uusi ennätys. Nadal voitti 21. Grand Slam -tittelinsä Australian avoimissa tammikuussa 2022. Tämä voitto nosti hänen uransa kentällä ansaitsemaan 127 miljoonaan dollariin, mikä jätti hänet noin 3 miljoonaa dollaria jäljessä Roger Federeristä ja 27 miljoonaa dollaria eniten palkatusta miesten tennispelaajasta Novak Djokovicista. kaikkien aikojen.

Nadal on saanut useita palkintoja uransa aikana, mukaan lukien Sportsmanship Award -palkinnon ja viisi ATP:n vuoden pelaaja -palkintoa. Hän oli myös neljä kertaa ITF:n maailmanmestari ja kerran Laureus World Sportsman of the Year.

Rafael ansaitsee 40 miljoonaa dollaria vuodessa turnausvoittoista, esiintymispalkkioista ja suosituksista.

Koko nimiRafael Nadal Parera
NimimerkkiEl Nino, Rafa, Espanjan Raging Bull
Syntynyt3 kesäkuuta 1986
Debyytti2001
Korkeus1,85 m
Paino75 kg
Ikä35
SyntymäpaikkaManacor, Mallorca, Espanja
UskontoAgnostikko
KansallisuusEspanja
Nettovarallisuus220 miljoonaa dollaria
SiviilisäätyNaimisissa
Isän nimiSebastian Nadal
Äidin nimiAnna Maria Parera
Palkka14 miljoonaa dollaria +
Twitterin kahva@Rafael Nadal
Instagram-kahva@Rafael Nadal

Ura:

Rafael Nadal aloitti ammattilaisuransa 15-vuotiaana ja oli yhdeksäs pelaaja maailmassa, joka on voittanut ATP-tittelin ennen 16-vuotiaana. Nadal ansaitsi ensimmäisen ATP-mestaruutensa (nelinpelissä) Kroatiassa vuonna 2003.

Rafael Nadalin nettoarvo

Hän ansaitsi ensimmäisen ATP-mestaruutensa seuraavana vuonna, kun hän voitti Prokon Openin. Vuonna 2005 Nadal voitti 79 ottelua ja Federer 81. Tänä aikana Nadal vahvisti hallitsevansa savikentillä.

Lopulta hän voitti Federerin Ranskan avoimien finaalissa 2006 ja hänestä tuli ensimmäinen pelaaja, joka voitti Federerin Grand Slam -finaalissa.

Nadal on vakiinnuttanut asemansa maailman toiseksi parhaaksi pelaajaksi vuoden lopussa.

Vuoden 2008 Wimbledonin finaalissa Nadal kohtasi Federerin, mitä monet pitävät kaikkien aikojen parhaana tennisotteluna.

Ottelusta tuli Wimbledonin historian pisin Grand Slam -finaali sateen viivästymisen ja tasaisten kykyjen vuoksi. Lopulta Nadal voitti viimeisen erän juuri auringon laskiessa kentän yli. Nadal päätti vuoden maailman ykköstennispelaajana ja syöksyi Federerin valtaistuimelta ennätysten 237 viikon jälkeen.

Rafael Nadal viimeisteli uransa slam-turnauksen vuonna 2010 voittamalla kaikki neljä grand slam -turnausta. Huolimatta loukkaantumisista, hän onnistui hallitsemaan niitä harvoja kilpailuja, joihin hän osallistui. Hänen omaisuutensa alkoi heiketä vuonna 2015, kun hän ei voittanut yhtään grand slam -titteliä.

Nadal aloitti vuoden tappiolla Federerille, mutta saavutti ensimmäisen Grand Slam -finaalinsa sitten vuoden 2014.

Hän voitti kaksi grand slam -turnausta ja kruunattiin maailman ykköseksi kauden lopussa. Tällä saavutuksella Nadalista tuli ensimmäinen yli 30-vuotias pelaaja, joka päätti kauden ykköspelaajana.

Lue myös: Serena Williams Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Rafael Nadalin kannatus

Rafael Nadalin nettoarvo

Rafa yhdistetään useisiin maailmanlaajuisiin tuotemerkkeihin. Hänellä on valtavia sopimuksia sellaisten yritysten kanssa, kuten Nike, Tommy Hilfiger, Telefonica ja Kia Motors. Hän omistaa myös oikeudet omaan logoonsa. Raging Bull -yrityksen logo tunnetaan sankarillisista taiteellisista aloistaan ​​sekä kestävästä luonteestaan ​​ja espanjalaisesta etnisyydestään. Hänen pelityyliään symboloi 'Raging Bull'.

Kia, Etelä-Korean toiseksi suurin autovalmistaja, on ollut hänen maailmanlaajuinen lähettiläänä vuodesta 2006. Nike, yhdysvaltalainen urheiluvaate- ja vaatetusalan yritys, on toinen Nadalin sponsori.

Vuonna 2010 Quely nimitti hänet myös kansainväliseksi suurlähettilääksi. Espanjalaisten keksien ja leivonnaisten tuottajat. Nadal käyttää Richard Mille -kelloa osana sponsorointisopimusta. Rafael Nadalin kello on yksi ensimmäisistä esillä olevista, ja sen arvo on 725 000 dollaria.

Hänen muita kannattajiaan ovat Santander, Emporio Armani, Babolat, Heliocare, Telefonica, Banco Sabadell, Tommy Hilfiger , Mapfre ja muut. Hän omistaa premium-autokokoelman ja luksusasunnon Mallorcalla, Espanjassa.