Queen's Gambit -kausi 2 Netflix-julkaisu: julkaistaanko tämä shakkimestarisarja?

Viihde

WPR

The Queen’s Gambit, Netflixin alkuperäinen elokuva, josta tuli yhtäkkiä suuri hitti suoratoistopalvelussa viime syksynä, teki suosituksi houkutteleva, itsetuhoinen päähenkilö, taito tehdä shakista jännittävä laji sekä upeat aikakauden maisemat ja puvut.

Walter Tevisin vuoden 1983 romaani muutettiin seitsemän jakson rajoitetuksi sarjaksi vain muutamalla pienellä muutoksilla, ja se on sittemmin saanut kaksi Golden Globe -ehdokkuutta.

The Queen’s Gambit tutkii Beth Harmonin (Anya Taylor-Joy) lapsuutta orpokodissa kasvatettuna lapsena, joka saa inspiraatiota pelatessaan shakkia kellarissa, mutta kehittää myöhemmin huolestuttavan huumeriippuvuuden.

Hän omistaa seuraavat muutamat vuosikymmenet elämästään kilpasahkin pelaamiseen pyrkiessään saavuttamaan tavoitteensa voittaa shakin maailmanmestaruus, samalla kun taistelee päihteiden väärinkäyttöä vastaan.

Itse valkoiseksi kuningattareksi naamioitunut Beth oli juuri suorittanut tehtävänsä, kun hän istuutui venäläiseen puistoon pelaamaan shakkia paikallisten kanssa. Mitä sitten tapahtuu seuraavaksi?

'Minusta tuntuu, että kerroimme kerronnan, jonka aioimme kertoa, ja olen huolissani - ei, peloissani - että jos yritämme kertoa enemmän, tuhoamme sen, mitä olemme jo tehneet', hän sanoi Deadlinen mukaan.

William Horberg, toinen tuottaja, kiusoitteli, että he jatkaisivat ehdottomasti työskentelyä yhdessä, ja lisäsi, että he 'yrittäisivät löytää toisen tarinan kerrottavaksi samalla intohimolla ja fantastisten taiteilijoiden tiimillä'.

Uutinen tulee sen jälkeen, kun Anya Taylorin aiemmin tänä vuonna totesi, että esityksen oli aina tarkoitus olla kertaluonteinen. mutta jätti mahdollisuuden lisää.

The Queen’s Gambit kausi 2 on suunniteltu julkaistavaksi.

Kun otetaan huomioon vastaava tuottaja William Horbergin huomautukset Golden Globe -ehdokkuuden jälkeen, näyttää tällä hetkellä epävarmalta, että toinen tuotantokausi tuotetaan.

On upeaa kuulla, että ihmiset olisivat kiinnostuneita näistä hahmoista, kun he haluavat viettää enemmän aikaa heidän kanssaan, hän huomautti Deadlinen mukaan. En koskaan uskonut, että niin tapahtuisi.

Queen

Hänellä ja sarjan luojalla näytti olevan erilaiset ajatukset siitä, miten sen pitäisi päättyä, mikä sulki pois jatko-osan.

'Päätimme jättää yleisön päätettäväksi, mitä Beth Harmonille tapahtuu seuraavaksi', puhuja päätti.

Mitään oikaisua ei ole tehty huolimatta lukuisista Twitter-tilini tulvivista vetoomuksista. Scott ja minä olemme todella iloisia saadessamme lopettaa Bethin tarinan.

Muutamat sarjan tähdet ovat esittäneet toisen kauden mahdollisuuden. Anya Taylor-Joy, joka on ollut alalla vuodesta 2010, väittää, että 'et voi koskaan sanoa ei koskaan' Town & Country Magazinessa lokakuussa 2022 julkaistussa artikkelissa.

Hän sanoi: 'Ihailen osaa ja palaan ehdottomasti takaisin, jos pyydetään', huolimatta siitä, että sarja päättyy 'positiiviseen sävyyn'.

Lue lisää: En ole koskaan koskaan kauden 3 julkaisupäivä: kaikki, mitä tiedämme toistaiseksi elokuussa 2022!

Näyttelijät The Queen’s Gambitin toiselle kaudelle

Queen

Toivoimme toista kautta, koska emme voineet ymmärtää ohjelmaa ilman Anya-Taylor Joyta.

Haluaisimme nähdä Moses Ingramin, Harry Mellingin ja Thomas Brodie-Sangster apuhahmoina. Tästä huolimatta sekä Bill Campin että Marielle Hellerin hahmot kuolevat rajoitetussa sarjassa, mikä tekee heidän palaamisestaan ​​kyseenalaiseksi.

Koska uutta sarjaa ei ole julkistettu, voimme tällä hetkellä vain olettaa.

Lue lisää: Claws kauden 5 julkaisupäivä: uusittu vai peruutettu Netflixissä elokuussa 2022?

Queen’s Gambit -televisiosarjasta ei tule toista kautta.

Hän pyysi anteeksi: 'Olen erittäin pahoillani.' Ei, inhoan ihmisten ärsyttämistä. Minusta todella tuntuu, että olemme saaneet päätökseen tarinan, jonka aioimme kertoa, ja olen huolissani - tai toisin sanoen kauhuissani - siitä, että jos yritämme kertoa sen uudelleen, tuhoamme sen, mitä olemme jo saaneet aikaan.

Alkuperäinen Netflix-minisarja nimeltä The Queen’s Gambit debytoi vuonna 2020. Walter Tevisin samanniminen romaani vuodelta 1983 toimi pohjana onnistuneelle televisiosovittamiselle.

Beth Harmonia, mestarisahkin pelaajaa, joka kilpailee miesvaltaisessa kansainvälisessä shakkikilpailussa, esittää Anya Taylor-Joy .

Konsertissa esiintyvät myös Harry Melling ja Thomas Brodie-Sangster. Viime vuoden lokakuussa The Queen’s Gambit tuli saataville Netflixissä. Se nousi hetkessä Netflixin katsotuimmaksi ohjelmaksi.

Lue lisää: Legacies kausi 5: Kaikki, mitä tiedämme tähän mennessä elokuussa 2022!

Esitystä kutsutaan 'rajoitetuksi sarjaksi'.

Queen

Vastaava tuottaja William Horberg kertoi Deadlinelle: 'Emme koskaan kuvitelleet sitä sillä tavalla; On hienoa kuulla, että ihmiset pitivät ohjelmasta siinä määrin, että he haluavat viettää enemmän aikaa näiden hahmojen kanssa.

Päätimme jättää Beth Harmonin tulevaisuutta koskevat kysymykset yleisölle, koska uskomme, että sarja päättyi tyydyttävästi.

Queen’s Gambitin ensimmäinen kausi perustui Walter Tevisin samannimiseen kirjaan vuonna 1983. Toiselle tuotantokaudelle ei ole olemassa ylimääräisiä lähteitä, koska esityksen juoni on läheisesti samanlainen kuin kirjan juoni.

Se ei tietenkään ole lannistanut Hollywood-moguleita aiemmin; The Handmaid’s Tale, Big Little Lies ja Game of Thrones ovat vain muutamia esimerkkejä suosituista sarjoista, jotka ovat kestäneet (paremmin tai huonommin, näkökulmastasi riippuen) enemmän kuin painetut vastineet.

Vaihtoehtoisesti saatamme löytää paljon enemmän Bethin kauheasta historiasta tai yhdestä monista upeista sivuhahmoista. Teviksen fanien tulee huomioida, että kirjoittaja vihjasi ajatuksesta kirjoittaa jatko-osa Beth Harmonille. Mutta ennen kuin tarina ehti jatkua, hän kuoli.