Queen of the South -kauden 6 julkaisupäivä, juoni, näyttelijät ja muut päivitykset!

Viihde

WPR

Yhdysvaltalaisen rikostrillerin QUEEN OF THE SOUTH kuudes tuotantokausi on fanien odotettu. Heillä on paljon kysymyksiä ja he odottavat innolla lisätietoa tulevasta kaudesta.

QUEEN OF THE SOUTH on vuonna 2016 julkaistu rikosdraamaelokuva. Idean keksivät MA Fortin ja JJ Miller. Se on vain Yhdysvaltojen asukkaiden saatavilla ja vain USA-verkossa. Netflixin on vaihdettava ja esitettävä sarja Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Sarjan pohjana on Arturo Pérezin Reverte-romaani La Reina del Sur. Viranomaiset ovat myös uusineet sarjan neljä kertaa. 29.8.2019 esityksen viides kausi uusittiin. Viides tuotantokausi lykättiin COVID-19-epidemian vuoksi, joka keskeytti tuotannon.

Maaliskuussa 2020 tuotanto keskeytettiin, mutta se käynnistettiin uudelleen syksyllä. Viides tuotantokausi saa kuitenkin ensi-iltansa 7.4.2021 ja on sarjan viimeinen kausi.

Sarjan viimeinen kausi saa ensi-iltansa 9.6.2021 viiden kauden ja 62 jakson jälkeen. Viiden kauden jälkeen katsojat ihmettelevät, tuleeko kuudes. Jatkaako BBC ohjelmaa kuudenneksi kaudeksi? kausi 6 / ETELÄN KUNINGATAR on jotain uutta tietoa.

Queen of the South -kauden 6 julkaisupäivä

Etelän kuningatar kausi 6

Kuten aiemmin todettiin, viidennen kauden julkaisun myötä julistettiin, että sarja päättyy, eikä uusia tuotantokausia tule olemaan.

Lisäksi uusimismahdollisuudet ovat pienet, koska fanit ovat ilmaisseet tyytymättömyytensä kuudenteen kauteen. Tästä huolimatta viranomaiset ovat päättäneet olla uusimatta sarjaa.

Joka tapauksessa, jos esitys uusitaan kuudenneksi tuotantokaudeksi, ensi-ilta on vuonna 2023. Se kestää kauan, koska ei ole virallista tietoa ohjelman uusimisesta, ja jos uusitaan, se olisi eniten. toteutuu todennäköisesti vuoden 2023 lopulla.

Lue myös: Lukion DXD:n kausi 5 julkaisupäivä: Paholainen on palannut kanssamme!

Etelän kuningatar kauden 6 juoni

Etelän kuningatar kausi 6

Fanit rakastivat Queen of the Southia. Yhtenä suosituimmista sarjoista se ansaitsee voitonpalon kaikille faneilleen. Tämän kriitikoiden ylistämän sarjan loi MA Fortin ja Joshua Miller.

Teresa Mandozaa näyttelee tarinassa Alice Braga. Se osoittaa hänen hyödyllisyytensä huonona naisena. Hän keskustelee siteistään huumekartelleihin ja yrityksistään tulla tunnetuksi huumekartelliksi.

Se ei lakkaa hämmästyttämästä yleisöä esittelemällä uusia käänteitä. Tarina seuraa meksikolaista naista. Sitten se osoittaa, kuinka hän kerää vaurautta perustamalla valtavan huumeyrityksensä.

Theresa Mendoza on meksikolainen nainen, joka asuu Sinaloassa. Hän rakastuu vähitellen huumekartellin jäseneen. Se kuvaa myös hänen taisteluaan nousta köyhyyden yli.

Kun hän saa tietää, että hänen poikaystävänsä on tapettu, hän joutuu pakenemaan. Hän ylittää rajan Yhdysvaltoihin. Hän jakaa huoneen miehen kanssa, jonka hän on tuntenut pitkään.

Lue myös: Ginny & Georgia kausi 2: Mahdollinen julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Hänen tehtävänsä alkaa tästä. Hän muodostaa joukkueen taistellakseen häntä seuraavaa apteekkaria vastaan. Hän hyötyy myös siitä, että hän on tällä välin rikastunut. Tämä kuitenkin lisää hänen elämänsä haasteita ja monimutkaisuutta.

Teresan seikkailu, jossa hän haastaa vastustajansa, mieltymyksensä ja itsepäisyytensä rakentamaan itse huumetasavaltaa, on kiehtonut ja kiehtonut katsojia neljän kauden ajan.

Asetuksiin käytetty aika näkyy selvästi monissa tässä kuvatuissa kohtauksissa ja juonenosissa. Rakkauskulman lisäksi muut käänteet pitävät fanit kiinnostuneina ja onnellisina neljän kauden jälkeen.

Juoni perustuu romaaniin nimeltä 'telenovela', joka perustuu samannimiseen espanjalaiseen romaaniin.

Yksikään lähde ei ole paljastanut mitään The Queen of the Southin kauden 6 juonesta, eikä sitä ole virallisesti vahvistettu.

Queen of the Southin näyttelijät kausi 6

Etelän kuningatar kausi 6

Teresa Mendozaa esittää brasilialainen näyttelijä Alice Braga . Ennen roolia Queen of the Southissa Braga oli aiemmin esiintynyt useissa kriitikoiden ylistämissä elokuvissa, mukaan lukien City of God vuonna 2002 ja Lower City vuonna 2005. Bragan aiemmat televisio-esiintymiset sisälsivät yksinomaan ei-englanninkielisiä osia, joten Queen of the South on hänen ensimmäinen suuri Yhdysvaltain tv-esiintyminen.

Pote Galvezia, entistä Vargas-kartellin komentajaa, josta näyttää tulevan yksi Theresan omistautuneimmista liittolaisista, esittää dominikaanis-amerikkalainen näyttelijä Hemky Madera. Galvez aloitti uransa espanjankielisessä televisiossa ennen kuin siirtyi englanninkielisiin osiin ohjelmissa, kuten New Girl, From Dusk till Dawn: The Series ja Agent X.

Bailey Chase liittyy kauden 4 näyttelijöihin Eddie Brucksina, laulajana, joka yrittää murtautua traumaattisesta menneisyydestään. Chase tunnetaan parhaiten rooleistaan ​​elokuvissa Chicago P.D., Grimm, 24: Legacy ja David Lynchin Twin Peaks -remake.

King Georgea näyttelee Ryan O'Nan , Texasin kannabiksen salakuljettaja, joka auttaa Theresiaa kehittämään valtakuntaansa. Ennen Queen of the Southia O'Nan tunnettiin parhaiten rooleista Fargossa ja Ray Donovanissa. Näyttelijätaitojensa lisäksi O'Nan tekee itselleen mainetta ohjaajana, elokuvantekijänä ja kirjailijana, ja hän on jopa toiminut Queen of the Southin tarinaeditorina.

Lue myös: Deadly Class kausi 2: Mitä sinun pitäisi odottaa tältä sarjalta

Queen of the South kauden 5 traileri

Täältä voit katsoa kauden 5 trailerin: