'Quantum Leap' Reboot esittelee harvinaisen aasialaisamerikkalaisen johdon verkkotelevisioon!

Uutiset

WPR

Raymond Lee uskoi alunperin, että sarjan tekijät olivat tehneet virheen, kun he pyysivät häntä esiintymään 'Quantum Leap' -sarjassa, joka oli jatkoa ihaillulle scifi-sarjalle, joka jatkui vuosina 1989–1993. Häntä pyydettiin ottamaan pääosan roolista. hahmo kuin tukeva hahmo.

NBC Asian America -kanavalle antamassaan lausunnossa Lee sanoi: 'Minun piti näytellä teatterin pääosaa, [mutta] en tiennyt, oliko maisema minulle olemassa televisiossa, verkkotelevisiosta puhumattakaan.' ”Mutta katso ja katso, tilaisuus tarjoutui, ja tunsin heti pakkoa ottaa keinu. Etsimani paikka on tässä.

NBC:n uudessa televisiosarjassa 'Kvanttihyppy' Lee näyttelee tohtori Ben Songia, kvanttifyysikkoa, joka löytää tavan matkustaa ajassa ja tilassa ja korjata menneisyyden virheitä hyppäämällä hetkellisesti muiden ihmisten ruumiisiin.

Tarina sijoittuu lähes kolme vuosikymmentä sen jälkeen, kun Scott Bakulan tohtori Sam Beckett astui aikakoneeseen ja katosi.

Leelle, joka muistaa katsoneensa alkuperäisen parhaan kaverinsa kanssa kuudennessa koulussa, se on unelmarooli. Hän kehuu showrunner Martin Geroa siitä, että hän antoi hänelle mahdollisuuden jatkaa ohjelman historiaa sen jälkeen, kun he olivat tehneet yhdessä lyhytelokuvan vuonna 2019.

NBC:n rikosdraama 'Sokea piste' luoja Gero väitti, että herätyksen luova tiimi, johon kuuluvat myös alkuperäiset tuottajat Donald P. Bellisario ja Deborah Pratt, oli innokas palkkaamaan ei-valkoisen näyttelijän pääosassa.

Koska he olivat aiemmin esittäneet tarinan kahden valkoisen jätkän kanssa, ' tiesimme, että halusimme Benille monipuolisen näyttelijän, ja osa tämän modernisoimista on isomman tarinan esittäminen', Gero lisäsi. Esityksen tarkoitus on 'hypätä muiden ihmisten kokemuksiin ja saada kokemuksia, jotka voivat olla erilaisia ​​kuin sinun'.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Lee uhmaa Hollywoodin yleissopimusta, joka on historiallisesti rajoittanut aasialaiset hahmot, erityisesti sci-fi-genressä, sankarillisten päähenkilöiden apuriksi tihkuen kaikkia pääosan miehen piirteitä.

Parasta ohjelmassa Geron mukaan on, että se on melkein kuin katsoisi eri tv-ohjelmaa joka viikko. Ohjelma vaatii kuitenkin johdonmukaisuutta. ”Raymondilla on itse asiassa kyky kadota näihin asetuksiin kuin johtava mies.

Hän on uskomattoman upea ja tosissaan, mutta hänellä on myös paljon komedian potentiaalia. Vaikka hän astuu edelleen hyvin vapaasti näiden muiden ihmisten elämään ja kävelee kilometriä heidän kengissään, [hän tuo] pysyvyyttä, jota on niin vaikea saavuttaa.

Leelle, joka varttui Kalifornian osassa, jossa on paljon aasialaista väestöä, mutta joka tunsi olevansa harvoin edustettuna valtamediassa, on erityisen merkityksellistä, että aasialaisamerikkalaisten uudemmat sukupolvet pystyisivät samaistumaan hänen luonteensa elementteihinsä.

Lee, korealainen amerikkalainen , sanoi: 'Olen aina pitänyt ulkonäköäni ja kasvatustani supervoimana. ”Minulla oli paljon vahvoja aasialaisia ​​roolimalleja elämässäni kasvaessani. Noin 20 % Glendalen väestöstä, jossa kasvoin, oli aasialaisia.

Voi vain toivoa, että tällaisella roolilla voimme tuottaa sellaista energiaa, jota minulla oli käytettävissäni kasvaessani monien mahtavien aasialaisten veljien ja sisarten parissa tuossa naapurustossa.

Lee korosti, että taakka yhden harvoista aasialaisamerikkalaisen päähenkilön esittämisestä televisiossa tällä hetkellä ei ole menetetty häneltä, vaikka hän yrittääkin välttää ajattelemasta sitä kameroiden ollessa käynnissä.

Jotta jokainen näkee itsensä edustettuna johtajina ja [henkilönä], joka menee aktiivisesti ulos ja tekee hyvää ja pelastaa ihmishenkiä, edustus 'merkitsee niin paljon paitsi liiketoiminnallemme myös jokaiselle toimialalle', hän sanoi.

Pilottijaksossa Leen esittämä Ben ottaa hyväksymättömän harppauksen ja menettää lähes kaikki muistonsa, mikä pakottaa hänet kokoamaan yhteen palasia omasta menneisyydestään hyppiessään ihmisestä toiseen.

Ben alkaa palauttaa siteitä kulttuurisiin juuriinsa, kun hän alkaa muistaa tapahtumia, jotka johtivat hänen itsenäiseen aikamatkaansa. Tavalla, jolla hän myös oppii siitä [taas kun hän menee], se on meille tilaisuus välittää Geron mukaan uskomattoman tarkka tarina siitä, millaista on olla korealainen maahanmuuttaja.

Leen mukaan 'jokin [Beniin] liittyvä maahanmuuttajatarina, joka oli äärimmäisen läsnä' lentäjän alkuperäistä luonnosta kirjoitettaessa.

Mutta tällä hetkellä Lee on päättänyt vähitellen paljastaa menneisyytensä ensimmäisen kauden aikana, minkä hän uskoo viime kädessä tekevän hahmosta ja hänen tarinastaan ​​lähestyttävämmän laajemmalle yleisölle pitkällä aikavälillä.

Tämän ajelehtivan ja vedestä kalastavan tyypin globaali suhteettavuus on mistä sinun pitäisi aloittaa, Lee lisäsi. Jokainen voi samaistua siihen tosiasiaan, että hän tuntuu yksinkertaisesti erittäin sopimattomalta.

Kaikki eivät voi heti samaistua maahanmuuttajatarinaan. Heistä oli varsin viisasta kieltäytyä siitä, koska se on pehmeä johdatus henkilölle, jolla on todella hämärä menneisyys. Useat Benin menneisyyden näkökohdat ovat tärkeitä ensimmäisen kauden lopussa.