Puuttuuko Kanyelta kuningatar 'Kim Kardashian'?

Julkkis

WPR

Kaipaako Kanye West Kim Kardashiania, hänen 'kuningattaraan'? Katso viimeisin Instagram-julkaisu

Näyttää siltä, ​​​​että Kanye West ei ole vieläkään yli ex-vaimostaan ​​Kim Kardashianista. Hänen viimeisin Instagram-viestinsä viittaa niin paljon.

Kanye West , amerikkalainen muusikko, liikemies ja muotisuunnittelija, on kuulemma edelleen rakastunut entiseen vaimoonsa Kim Kardashianiin. Dondan laulajan tuoreen Instagram-tarinan mukaan kyllä!

Kaipaako Kanye kuningatar Kim Kardashiania?

Maanantaina hän twiittasi sosiaalisessa mediassa salaperäisen viestin suhteessa kuningatar Elizabeth II:een. Hän viittasi Kim omana kuningattarekseen ja ilmaisi myötätuntonsa Britannian pisimpään hallinneen hallitsijan menettämisen johdosta.

”Lontoo Ymmärrän, miltä sinusta tuntuu, koska menetin myös kuningattareni, Kanye kirjoitti isoilla hahmoilla mustalle taustalle. Muutama päivä sen jälkeen, kun Kim osallistui Milanon muotiviikolle yhteiseen esitykseensä Dolcen ja Gabbanan kanssa, Kanye – jonka nimi on nyt Ye – jakoi kuvan.

Kanye oli aiemmin jakanut kuvan Kimistä upean näköisenä hopeanvärisessä rinnassa ja hohtavissa kukkaisissa leggingseissä. Näyttää siltä, ​​​​että räppäri on ajatellut Kimiä!

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

  1. Oliko Kanye West todella se henkilö, joka piiloutui pensaisiin Kimin talon ulkopuolella? Huhut paljastettu!
  2. Mikä on Kim Kardashianin ja Kanye Westin eron todellinen syy?