Project Blue Book kauden 3 julkaisupäivä: onko se vahvistettu?

Viihde

WPR

Amerikkalainen historiallinen draamatelevisiosarja Project Blue Book debytoi Historyssa 8. tammikuuta 2019. Aidan Gillen näyttelee pääroolia Dr. J. Allen Hynek, ja ensimmäisellä kaudella on kymmenen jaksoa.

Esitys perustuu Project Blue Bookiin, joka on Yhdysvaltain ilmavoimien tosielämän tutkinta tunnistamattomista lentävistä esineistä.

Sarja sai 10-jaksoisen toisen kauden uudistuksen Historylta 10.2.2019, ja se esitetään 21.1.2020. Sarja lopetettiin toukokuussa 2020, paljastettiin.

Projektin Blue Book tarina

Juoni keskittyy DR. J. Allen Hynek , loistava yliopistoprofessori, jonka Yhdysvaltain ilmavoimat palkkasivat tutkimaan satoja epäilyttäviä tapauksia, jotka oli koottu koodinimellä 'Project Blue Book'. Romaani perustuu tositapahtumiin. Ja tähän päivään mennessä ainakin 700 niistä on edelleen ratkaisematta.

Lue lisää: Netflix peruutettu julkaisu: Mitä tapahtui Altered Carbon -kaudelle 3 vuonna 2022?

Projektin sininen kirja kausi 3

Jokainen Project Blue Bookin jakso on omistettu tietylle tallennetulle UFO-tapaukselle, joka tapahtui yhtenä Yhdysvaltain historian arvoituksellisimmista ajanjaksoista.

Project Blue Bookin kolmannen kauden julkaisupäivä

History Channel päätti lopettaa fiktio-ohjelmien lähettämisen ja keskittyä vain dokumentteihin, minkä vuoksi esitys peruttiin. Vetoomus ilmaista kauden 3 'Projektin sininen kirja' uudessa verkossa toimitettiin toukokuussa 2020.

HISTORY tai mikään muu verkko ei ole vielä julkaissut Project Blue Bookin kolmatta tuotantokautta. Jos katsomme kuitenkin esityksen nykyistä aikataulua, tuleva debyytti näyttää olevan vuoden 2022 tai 2023 paikkeilla.

Emme kuitenkaan sulje pois sitä aikaisempaa ensi-iltaa, koska esitys sai aikaisen uusimisen. Jos näin on, Project Blue Bookin kausi 3 saattaa ilmestyä tänä syksynä tai talvena.

Tästä syystä odotamme innolla virallista ilmoitusta. Seuraamme jokaista tietoa, joka tulee HISTORYlta ja A+E Studiosilta.

Projektin sininen kirja kausi 3

Päivitämme tämän sivun heti, kun studio tai verkosto määrittelee tiukan lähetyspäivän Project Blue Book -kaudelle 3. Joten, herrat, seuratkaa tilannetta. Pidämme sinut ajan tasalla.

The Cast Of Project Blue Book

Aidan Gillen näytteli tohtori J. Allen Hynekiä TV-sarjassa, ja Michael Malarkey näytteli kapteeni Michael Quinnia. Mukana ovat myös Michael Harney kenraali Hugh Valentinena, Ksenia Solo Susie Millerina, Laura Mennell Mimi Hynekinä ja Neal McDonough kenraali James Hardingina.

Selitys Projektin Blue Book kauden 2 finaalista

Tämä jakso koski Operation Mainbracea. merivoimien harjoitus kahdeksan NATO-maata , mukaan lukien Uusi-Seelanti, osallistui syyskuussa 1952.

Merellä oli 200 alusta, 1 000 lentokonetta ja 80 000 miestä. Siellä nähtiin useita UFOja 12 päivää kestäneen Mainbrace-operaation aikana.

New York Timesin kirjeenvaihtaja Wallace Litwin sai useita kuvia 'hopeamaisesta, pallomaisesta' esineestä, kun brittiläinen lentäjä otti haltuunsa amerikkalaisen Franklin D. Rooseveltin.

Projektin sininen kirja kausi 3

Lue lisää: Harlemin kummisetä 3. kausi: Palaako tämä sarja vuonna 2022?

Tanskalainen sotalaiva Villemos ja UFO kohtasivat itse asiassa jakson lopussa. Kolmion muotoista UFOa näki useita miehistön jäseniä, mukaan lukien upseeri. Sen on arvioitu liikkuneen yli 900 km/h nopeudella.

Project Blue Bookin kolmannen kauden traileri

Ohjelman tulevan kauden virallista traileria ei ole vielä julkaistu. Voit kuitenkin katsoa YouTubessa fanien tekemiä trailereita. Katso toisen kauden traileri siihen asti.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR