Professorin nettoarvo: kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Julkkis

WPR

Professorina, yhtenä Amerikan tunnetuimmista katupallon ammattilaispelaajista, Grayson Boucher on tehnyt pitkän ja menestyksekkään uran. Professorin nettovarallisuus ylittää 3 miljoonaa dollaria.

Hän teki omaisuutensa koripalloilijana New Yorkin kaduilla ja näyttelijänä. Toimittaja antoi hänelle lempinimen havaittuaan, että Professori käytti aina silmälaseja eikä koskaan leikkinyt ilman niitä.

Professorin varhainen elämä

Grayson Boucher syntyi 10. kesäkuuta 1984 Keizerissä, Oregonissa, Yhdysvalloissa, Steve ja Molly Boucherille. Boucher kävi McNary High Schoolia ennen siirtymistään Salem Academyyn.

Grayson Boucher rikkoi koripalloennätyksen, mutta hänen koulunsa ei antanut hänen olla oma itsensä. Sen jälkeen hän ilmoittautui Chemeketa Community Collegeen ja alkoi tutkia itseään pelaamalla katukoripalloa, mikä johti ammattilaisuraan. Hänet tunnetaan professorina.

Professori Net Worth

Salem Academyssa Grayson Boucher oli koko osavaltion esiintyjä. Tästä huolimatta hän ei saanut stipenditarjouksia yliopistoon. Hän ei kyennyt 'kävelemään' useisiin yhteisön järjestöihin.

Grayson Boucher valittiin Chemeketa Community Collegen jalkapallojoukkueeseen. Hänet lisättiin kokoonpanoon loukkaantumisen vuoksi, mutta pelasi vain kolme minuuttia per ottelu.

Lue myös: Kendall Jenner Net Worth 2022: American Reality Television -tähti ja -mallin tulot, ura ja muita päivityksiä!

Professorin sosiaalisen median nettoarvo

Professori on siirtynyt menestyksekkäästi akateemisesta sosiaalisen median vaikuttajaksi. Professor Livellä, hänen YouTube-kanavallaan, on yli 5 miljoonaa tilaajaa.

Hän julkaisee vlogeja, esittelyvideoita, oppitunteja ja muuta koripalloon liittyvää sisältöä. Hänellä on myös 3,4 miljoonaa Instagram-seuraajaa.

Hän on koripallokatuvaateyrityksen perustaja ja toimitusjohtaja GlobalHooper . Jos kirjaudut hänen sähköpostilistalleen, hän lähettää sinulle ohjevideon 'viisi askelta täydelliseen crossoveriin'.

Nimimerkki: Grayson Boucher
Koko nimi: Grayson Scott Boucher
Sukupuoli: Uros
Ikä: 37 vuotta vanha
Syntymäpäivä: 10. kesäkuuta 1984
Syntymäpaikka: Keiser, Yhdysvallat
Kansallisuus: amerikkalainen
Korkeus: 1,77 m
Paino: 70kg
Seksuaalinen suuntautuminen: Suoraan
Siviilisääty: Yksittäinen
Vaimo/puoliso (nimi): Ei käytössä
Ammatti: AND1 Street Baller
Nettovarallisuus: 5 miljoonaa dollaria

And1 Mix Tape Tour professorin kanssa

Näihin aikoihin AND1 Mixtape Tour pysähtyi Portlandissa, Oregonissa. Professori ja hänen veljensä menivät tutkimaan.

Hän tajusi silloin, että kuka tahansa voi kokeilla joukkuetta. Juuri niin hän teki. Ja tiedät jo mitä tapahtui. Professori oli ottanut organisaation julkisuuden roolin vuoteen 2010 mennessä.

Sen jälkeen hän esiintyi viidessä AND1-mixtape-DVD:ssä, neljässä AND1-mainoksessa ja AND1-videopelissä. Hän esiintyi myös ESPN:n Streetballissa seitsemän vuoden ajan.

Professori Net Worth

Hän lähti Ballin Up Tourille AND1:n päätyttyä. Koripallo on ollut Professorille edullinen. Tämän seurauksena hän on voinut matkustaa yli 30 eri maahan. Jopa kiertueella hän väittää harjoittelevansa joka päivä.

Lue myös: Daddy Yankee Net Worth: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

You Tube

Boucherilla on 5,5 miljoonaa YouTube-tilaajaa ja 950 miljoonaa katselukertaa koko elinikäisenä vuonna 2021. Professor Live on YouTube-kanava, jossa hän julkaisee mixtapeja paikallisista koripallosarjoista, mielenkiintoisia videoita ja hauskoja elokuvia. Hän tarjoaa myös opetusohjelmia ja erilaisia ​​hauskoja koripalloelokuvia.

Uraa uhkaava loukkaantuminen

Professori Net Worth

Boucher kärsi kosketuksettomasta akillesjänteen täydellisestä repeytymisestä huhtikuussa 2019, mikä pysäytti hänen uransa. Boucher yliannosti kipulääkkeitä hoitonsa alkuvaiheessa, mutta hän toipui. Kesäkuussa 2020 hän toipui täysin.

Hän jakoi vanhat ja päivämäärättömät mixtapensa faneilleen toipuessaan. Hän ei halunnut yleisön tietävän hänen vammansa ennen kuin hän oli täysin parantunut. Hän kertoi vammoistaan ​​ja sen seurauksena kuntostaan ​​elokuussa 2020 toiputtuaan täydellisesti.

Yksityiselämä

Hän on tällä hetkellä riippumaton. Boucher on syvästi yksityinen henkilö. Hän kieltäytyy yhdistämästä henkilökohtaista ja työelämäänsä. Siksi, vaikka hänellä saattaa olla vaimo tai tyttöystävä, hän ei koskaan puhu siitä.

Lue myös: Bad Bunny Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys hänen rikkaammasta elämästään!

Kehon mitat ja ulkonäkö

Professori Net Worth

Hän on 36-vuotias, 5 jalkaa 10 tuumaa pitkä ja painaa 155 puntaa (70 kg). Hänen silmänsä ovat tummanruskeat ja hänellä on vaaleat hiukset. Hän on erityisen huolissaan fyysisestä hyvinvoinnistaan.

näytteleminen

Boucher on näytellyt koripalloilijaa useissa elokuvissa. Semi-Pro ja Ball Don’t Lie ovat kaksi tunnetuimpia esimerkkejä. Hän teki myös verkkosarjan YouTubessa.

Se sisälsi useita jaksoja, joissa hän näytteli useita hahmoja, kuten Spiderman ja Carnage, jokaisessa jaksossa. Tämän online-sarjan useissa jaksoissa hän näytteli monia tunnettuja koripallo-, streetball- ja NBA-pelaajia.

Hän johtaa Super Human Dribbling -pallonkäsittelykurssia. Boucher vie kiinnostuneet pelaajat näiden videoiden läpi keskustelemalla siitä, kuinka hän harjoittelee ja harjoittelee. Nämä opetusohjelmat ovat ladattavissa Internetistä.