Priyanka Chopra ja Nick Jonas nauttivat romanttisesta pakosta Maltin paluun jälkeen tehohoidosta

Julkkis

WPR

Hieman yli kuukausi sen jälkeen, kun tytär Malti oli vienyt kotiin teho-osastolta, Nick Jonas ja Priyanka Chopra Jonas viettivät romanttisen loman Turks & Caicosille.

Sunnuntaina, 26. kesäkuuta, 39-vuotias Quantico-aluna julkaisi Instagramiin joukon kuvia lomastaan ​​sekä hymiöitä sisältävän kommentin '. Hän merkitsi kuvaan Chopra Jonasista suutelemassa 29-vuotiasta 'Sucker'-laulajaa tekstityksillä '#islandgirl' ja '#photodump'.

Pariskunta vietti aikaa myös rannalla ja jahdilla, mitä Unfinished-kirjan kirjoittaja kuvaili artikkelissaan, sekä löhöilyä uima-altaalla kuunvalossa.

Chopra Jonas nautti merestä kävelemällä rantaa alas yhdellä videolla ja makaamalla meressä toisella. Entinen Bollywood-tähti julkaisi kuvan lisäksi, jossa hän halaa poikaystäväänsä auringonpaisteessa, ja julkaisi kuvan itsestään ja rakastaan.

Uudet vanhemmat, jotka saivat tytön sijaissynnyttäjänä tammikuussa, kertoivat viime kuussa, että heidän tyttärensä vietti kuukausia teho-osastolla synnytyksensä jälkeen.

Priyanka Chopra Jonas julkaisi Instagramissa toukokuussa: ”Tänä äitienpäivänä emme voi olla ajattelematta näitä viime kuukausia ja vuoristorataa, jonka me nyt tiedämme, ja niin monet ihmiset ovat myös kokeneet.

Priyanka Chopra ja Nick Jonas nauttivat romanttisesta pakosta Maltin paluun jälkeen tehohoidosta

Nuori tyttäremme on ollut NICU:ssa yli 100 päivää, ja hän on nyt kotona.

Vaikka tiemme oli jonkin aikaa vaikea, on selvästi nähtävissä jälkikäteen, kuinka arvokas ja hieno jokainen hetki on. Jokaisen perheen matka on erilainen ja vaatii erityistä luottamusta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:
'90 Day Fiance' -tähti Ariela Weinberg vihjaa vauvalle nro 2 Biniyam Shibren kanssa
Katie Holmes-Bobby Wooten Iii -romantiikka on jo ihastuttava, vaikka olemme olleet yhdessä vain viisi kuukautta
Mary Mara kuoli 61-vuotiaana: 'Ray Donovan' ja 'ER' -näyttelijä kuolevat Riverin osavaltiossa New Yorkin osavaltiossa

Baywatch-näyttelijä ilmaisi itsensä ja Nickin helpotuksesta, kun hän toi Maltin kotiin heidän kanssaan, vaikka hän ei salannut mitään nuoren terveysongelmista.

”Vauvamme on varmasti äijä, ja tarinamme seuraava luku alkaa tänään. Ota se, MM! Olet myös vanhempiesi rakastama.

Laulaja kehui Chopra Jonasta tämän ensimmäisenä äitienpäivänä omassa Instagram-julkaisussaan. Sitten hän lisäsi: 'Babe, inspiroit minua kaikin tavoin ja astut tähän uuteen rooliin niin helposti ja lujasti.'

Priyanka Chopra ja Nick Jonas nauttivat romanttisesta pakosta Maltin paluun jälkeen tehohoidosta

Olen erittäin iloinen saadessani matkustaa kanssasi tässä seikkailussa. Äitinä olet jo loistava. Hyvää äitienpäivää. Olemme rakastuneita.

Pari 'ei voisi olla onnellisempi' perustaessaan kolmihenkisen perheen, lähde kertoi Us Weeklylle toukokuussa huolimatta haastavista ensimmäisistä kuukausistaan ​​vanhempina.

Sisäpiiriläinen lisäsi, että pariskunta halusi hemmotella 'pientä taistelijaansa' ja aloittaa 'uuden lukunsa' vanhempina sanoen: 'Nämä viime kuukaudet ovat olleet sydäntä särkeviä, mutta molemmat vanhemmat eivät luopuneet toivosta ja pysyivät positiivisina.'

Rakkauden ja tuen vuodattaminen kaikilta tänä vaikeana aikana on tehnyt Nick Jonas ja Priyanka tuntevat olonsa siunatuksi.

Lähde lisäsi: ”Ensimmäistä kertaa vanhempina oleminen ja jatkuva toistensa puolella on epäilemättä vahvistanut Nickin ja Priyankan sidettä. Tästä eteenpäin heidän tyttärensä vain kehittyy vahvemmaksi.

Kerrottuaan Maltin tarinan Valtakunnan aluna viikkoa myöhemmin pilkkasi kaikkia ei-toivottuja neuvoja, joita hän oli saanut hyvää tarkoittavista ystäviltä ja sukulaisilta.

Priyanka Chopra ja Nick Jonas nauttivat romanttisesta pakosta Maltin paluun jälkeen tehohoidosta

Hän kertoi vitsin The Tonight Showssa, jossa pääosassa Jimmy Fallon toukokuussa, sanoen: 'Kävimme ilmi, että kaikki tuntemani ovat vastasyntyneiden hoidon asiantuntijoita.' En tiennyt, että heillä kaikilla on tohtorintutkinto.