Prinssi William ja Kate eivät peruneet hiihtolomaa Harryn ja Meghanin Iso-Britannian vierailulle!

Uutiset

WPR

Uudessa kirjassa väitetään, että prinssi Charles ja prinsessa Diana eivät muuttaneet syyskuun perheen hiihtomatkasuunnitelmiaan prinssi Harryn ja Meghanin paluuseen Isoon-Britanniaan.

Tulevassa kirjassa The New Royals: Queen Elizabeth’s Legacy and the Future of the Crown väitetään, että William ja Kate eivät kyenneet käymään rauhanneuvotteluja edesmenneen kuningattaren, kuningas Charlesin ja kuningatarpuolison kanssa vieraillessaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Kun Harry ja Meghan olivat hetkeksi palanneet Britannian maaperälle matkalla Haagiin Invictus Games -kilpailuihin aiemmin tässä kuussa, walesilaiset ilmeisesti nauttivat perheen hiihtolomasta Ranskan Alpeilla prinssi Georgen, prinsessa Charlotten ja prinssi Louisin kanssa.

Katie Nicholl kirjoittaa, että William 'ei selvästikään muuttanut lomasuunnitelmiaan' oletetun lievän vaikutuksen jälkeen.

Lyhyellä vierailullaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa Sussexin herttua ja herttuatar tapasivat kuningatar Elizabeth II:n ja viettivät 15 minuuttia 'hankalassa' tapaamisessa prinssi Charlesin ja Camillan kanssa, johon heidän kerrottiin myöhästyneen 15 minuuttia lentojen myöhästymisen vuoksi. Kalifornia.

Perheen läheinen ystävä väitti: 'Harry meni sisään halausten ja mitä suurimmassa tarkoituksessa ja sanoi haluavansa puhdistaa ilmaa.'

Prinssi William ja Kate eivät peruneet hiihtolomaa Harryn ja Meghanin Iso-Britannian vierailulle!

Hänen ehdotuksensa, että he etsivät sovittelijan apua erimielisyyksiensä ratkaisemiseksi, sai Charlesin hämmentyneeksi ja Camillan ruiskutti teehen.

Hän kertoi Harrylle, että heidän väittelynsä oli typerää ja että heidän pitäisi selvittää asiat keskenään perheenä.

Kirja väittää myös nimettömään lähteeseen viitaten, että kun prinssi Harry ja Meghan lähtivät Yhdistyneestä kuningaskunnasta Yhdysvaltoihin tammikuussa 2020, William ja Kate tunsivat 'helpotuksen tunteen', koska 'draama oli poissa'.

Lisäksi 'William ei vieläkään voi antaa anteeksi veljelleen', kuten Nicholl sen sanoo.