Prinssi Naseem ennen ja jälkeen: Eläkkeelle jäämisen jälkeen prinssi Naseem on muuttunut dramaattisesti!

Treffit

WPR

Entinen brittiläinen ammattinyrkkeilijä Naseem Hamed, joka tunnetaan myös nimimerkillä Prince Naseem ja Naz, kilpaili vuosina 1992–2002. WBO-tittelin lisäksi, joka hänellä oli vuosina 1995–2000, IBF-tittelin vuonna 1997 ja WBC-tittelin vuonna 1999. vuoteen 2000 asti hänellä oli myös useita muita höyhensarjan maailmanmestaruutta.

Hän on ollut IBO-mestari vuosina 2002-2003, Lineal-mestari 1998-2001 ja Euroopan kärkisarjan mestari 1994-1995. BoxRec nimeää Hamedin kaikkien aikojen suurimmaksi brittiläiseksi höyhensarjaksi. Hänet valittiin International Boxing Hall of Fameen vuonna 2015.

Prinssi Naseimin lausunnot muutoksestaan

Prinssi Naseem Hamed on kokenut tuntemattoman muodonmuutoksen nyrkkeilypäivistään, ja hän on sanonut olevansa onnellisin koskaan.

Aiemmin viime viikolla kuvat entisestä nyrkkeilijästä kävelylle lähellä hänen Windsorin kotiaan levisivät viruksia. Fanit järkyttyivät 48-vuotiaasta miehestä, joka on nyt sanonut olevansa onnellisin koskaan.

Katso tämä postaus Instagramissa

Prinssi Naseem Hamedin (@princenaseemhamed_) jakama viesti

Tällä viikolla Hamed kertoi olevansa onnellinen, että hän oli koskaan ollut. En ole koskaan ollut paremmassa tilanteessa. Niiden ihmisten määrä, jotka pysähtyvät ja puhuvat minulle, saa minut toivomaan, että minulla olisi kamera mukanani!

Tällä hetkellä Hamed asuu 1,4 miljoonan punnan arvoisessa kaupunkitalossa, jonka takapihana on Windsorin linna.

Lue lisää: Chris Brownin äidille tehtiin laaja plastiikkakirurgia, kuten ennen ja jälkeen -kuvissa näkyy!

Sheffieldissä syntynyt entinen nyrkkeilijä haihtui näkyvistä laskettuaan käsineet käsistään vuonna 2002.

Prinssi Naseem ennen ja jälkeen

Hamed päätti uransa erinomaisella 36-1-ennätyksellä, ja hänen yksinäinen tappionsa oli tulossa Mark Anthony Barrera vuotta aikaisemmin.

Kun The Mail kysyi hänen uudesta elämästään Windsorissa ja oliko hänen ylimielisyytensä edelleen läsnä, entinen höyhenpainoinen vastasi: '100%, mutta olen nyt vaatimattomampi.'

Tunnettu taistelija avustaa tällä hetkellä poikaansa Aadam Naseemia omien uratavoitteiden saavuttamisessa.

En kuitenkaan halua lasteni tappelevan, Hamed oli julistanut vuonna 2015.

”Halusin saada jonkun kylmäksi virneestä ja huumorista, lentävistä matoista ja kaikesta loistosta huolimatta.

Halusin lyödä jotakuta naamaan, jos hän järkyttää nuo ihmiset. Miksi haluaisin poikaani vastakkaisen miehen, jolla on sama tavoite?

Nyrkkeilijän näkökulma näyttää muuttuneen, kun helmikuussa ilmestyi kuvia hänestä harjoittelemassa nuorta.

Princen poika haluaa menestyä nyrkkeilyssä isänsä tavoin.

Prinssi Naseemin poika Aadam Hamed haluaa kilpailla kehässä isänsä tavoin. Hän jakaa koulutusvideoita sosiaalisessa mediassa osoittaakseen, että hän on perinyt isänsä näppäryyden.

Prinssi Naseem ennen ja jälkeen

Naseem tukee häntä, mutta hän ilmoitti, ettei hän halunnut lastensa ottavan nyrkkeilyä urheiluna. Vuonna 2015 annetussa haastattelussa hän kiitti Sulaimania hänen taistelustaan, Samia hänen näyttelemisestä ja Adamia tennistäidosta. edesmennyt prinssi.

Lue lisää: Karlie Redd ennen ja jälkeen: Ota selvää kaikesta, mikä on muuttunut hänen leikkauksensa suhteen!

En halua lasteni riitelevän. Halusin tyrmätä jonkun kylmästä kaikesta loistosta ja glamourista, kelluvista matoista ja razzmatazzista huolimatta. Halusin lyödä jotakuta naamaan, jos hän rypisteli noita höyheniä. Miksi haluaisin poikaani vastakkaisen miehen, jolla on sama tavoite?

Naseem Hamedin nettovarallisuus:

Entisen englantilaisen ammattinyrkkeilijän Naseem Hamedin nettovarallisuus on 33 miljoonaa dollaria. Naseem Hamed syntyi vuonna 1974 jemeniläisille vanhemmille Sheffieldissä, Englannissa.

Hän on 5’4 12″ pituudeltaan etelätassu, joka on kilpaillut bantamweight-, super-bantamweight- ja höyhensarjapainoluokissa. 1992 oli Naseem Hamedin ammattinyrkkeilyuran alku, johon hän aloitti kärpäspainossa.

Prinssi Naseem ennen ja jälkeen

Hänet tunnetaan hyvin näyttävyydestään ja jännittävistä kehäpääsyistä, joihin on kuulunut saapuminen lentävälle matolle, Chevrolet Impalaan ja Michael Jacksonin kappaleen 'Thriller' jäljittely. Fanit kutsuvat häntä usein prinssi Naseemiks.

Lue lisää: Simi Haze ennen ja jälkeen: Tarkista tästä Simi Hazen plastisen leikkauksen jälkeinen ulkonäkö!

Naseem Hamed voitti 20-vuotiaana Euroopan kärkisarjan WBC Internationalin huippusarjan mestaruus s. Naseem Hamed nyrkkeili urallaan kaikkiaan 37 ottelussa ja voitti niistä 36 – 31 tyrmäyksellä.

Hänen yksinäinen tappionsa tapahtui hänen toiseksi viimeisessä pelissä vuonna 2001, joka oli ennen hänen viimeistä eläkkeelle jäämistään vuonna 2002. Räppäri Nasin kappaleessa 'You Won't See Me Tonight' on seuraavat sanat Naseem Hamedista: 'En voi unohtaa kuinka tapasin sinut, luulit minua nyrkkeilijäksi/prinssi Naseemiksi, mutta minä olen gangsteri, Nas Queensista.'

Naseem Hamed voitti WBO:n höyhensarjan mestaruus IBF:n höyhensarjan mestaruuden, WBC:n höyhensarjan mestaruuden ja höyhensarjan maailmanmestaruuden koko ammattilaisuransa ajan.