Prinssi Harry Net Worth 2022: Tarkempi katsaus ammattielämään, uraan ja elämäntyyliin vuonna 2022!

Julkkis

WPR

Prinssi Harry taisteli Afganistanissa ja käytti myöhemmin prinsessa Dianan hänelle jättämiä varoja aloittaakseen uuden elämän Amerikassa Meghan Marklen kanssa.

Sussexin herttua ja herttuatar luopuivat kuninkaallisista velvoitteista maaliskuun 2020 lopussa, jolloin Harry joutui ensimmäistä kertaa elämässään taloudelliseen tuhoon.

He kuitenkin vakiintuivat pian, ja heillä on nyt merkittävä Netflix-sopimus, Spotify-podcast ja yhdeksän makuuhuoneen kiinteistö Montecitossa.

Kun Harry käytti prinsessa Dianan hänelle antamia miljoonia auttaakseen heitä asettumaan Kaliforniaan heidän erottuaan kuninkaallisista tehtävistään, he saivat apua eräältä hyvin erityiseltä henkilöltä.

Aikainen elämä

Henry Charles Albert David syntyi Paddingtonissa Lontoossa 15. syyskuuta 1984. Kuninkaallisella perheellä ei ole sukunimiä. Prinssi Harryn vanhemmat erosivat vuonna 1992. Heidän avioeronsa tuli lopulliseksi vasta vuonna 1996. Prinsessa Diana kuoli traagisesti ajoneuvo-onnettomuudessa Pariisissa seuraavana vuonna. Prinssi Harry oli 12-vuotias ja prinssi William 15-vuotias.

Asepalvelus

Prinssi Harry Net Worth

Huolimatta huonosta lehdistöstä, prinssi Harry lunasti itsensä vuonna 2005, kun hän ilmoittautui Sandhurstin kuninkaalliseen sotilasakatemiaan. Hän liittyi Alamein Companyyn ja suoritti upseerikoulutuksen ennen kuin hänet nimitettiin komeetiksi (toinen luutnantti) Blues and Royalsiin, Britannian armeijan kotitalousratsuväen yksikköön. Hänet ylennettiin luutnantiksi vuonna 2008.

'En voi millään tavalla selvitä Sandhurstin läpi ja sitten istua perseelläni kotona, kun poikani taistelevat maansa puolesta', prinssi Harry sanoi. Harry ei palvelisi Irakissa, koska kenraali Sir Richard Dannatt, Britannian armeijan komentaja tuolloin, tunsi olevansa 'korkean dollarin kohde'. Prinssi Harry käytti 'luutnantti Harry Walesin' univormua koko asepalveluksensa ajan.

Lue myös: Rock the Block -kausi 4: Arvioitu julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Prinssi Harryn nettoarvo

Nettovarallisuuden laskemiseen käytetään henkilön omaisuuden arvoa, vaikka tämä on ongelmallisempaa kuninkaallisen perheen jäsenille.

Monet kuningatar Elisabet II:n ja hänen sukulaistensa ylellisimmistä taloista pidetään ihmisten puolesta luottamuksessa sen sijaan, että ne omistaisivat ne kokonaan.

Tämä koskee Harryn ja Meghanin aikaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa, kun he asuivat Nottingham Cottagessa Kensingtonin palatsissa, joka on osa Crown Estatea.

Sitten he muuttivat Frogmore Cottageen, joka on osa Crown Estatea ja jota kuningatar pitää yleisön luottamuksessa.

Prinssi Harry Net Worth

Koska ne olivat lahja ulkomaalaiselta valtionpäämieheltä, jopa Saudi-Arabian kruununprinssi Mohammed bin Salmanin Meghanille häälahjaksi antamia kattokruunukorvakoruja pidetään kruununomaisuutena.

Prinssi Harry ja Meghan Markle puolestaan ​​ovat keränneet yhden erittäin arvokkaan omaisuuden kuninkaallisesta palveluksesta lähtemisen jälkeen: heidän 14,7 miljoonan dollarin kiinteistönsä Montecitossa, Santa Barbarassa.

Newsweekin saamien julkisten tietojen mukaan pariskunta maksoi 5,2 miljoonaa dollaria käteistä ja vakuutti 9,5 miljoonan dollarin asuntolainan 2,49 prosentin korolla 30 vuoden aikana.

Prinssi pitää kädessään Dianan safiiri- ja timanttikihlasormus, jonka hän antoi veljelleen prinssi Williamille lahjaksi Kate Middletonille.

Koska Harry ja Meghan ovat aina olleet salassa Netflixin, Spotifyn ja heidän kirjakustantajiensa kaltaisista sopimuksista maksetuista tarkasta summasta, heidän nettovarallisuutensa laskeminen on vaikeaa.

Asiantuntijat kertovat Newsweekille, että oikea raha voisi olla siinä, että pariskunta laajentaa sijoitussalkkuaan Clevr Blendsin kaltaisten start-up-yritysten kautta.

'Minun mielipiteeni on, että heistä tulee 10 miljardin dollarin kuninkaallinen pari', professori Johnathan Shalit , InterTalent Rights Groupin perustaja Yhdistyneessä kuningaskunnassa, kertoi Newsweekille aiemmin. Kerron sinulle miksi: tapa tulla multimiljardööriksi on päästä sisään aikaisin ennen kuin osakemarkkinat menevät hulluksi.

'Monet yrittäjät ja yritykset eivät halua yhdistää Meghania ja Harrya tuotteisiinsa houkutellakseen uusia sijoittajia ja osakkeenomistajia.

'Ne ovat kuin myymälä sijoittajille.' Meghan avaa ovia kumppaneilleen, jolloin he voivat ansaita enemmän rahaa.

'Jos tulet sisään oikeaan aikaan ja hankit osakkeita ja osakkeita, saatat päätyä miljardien arvoiseksi.' Kun mainitsen 10 miljardia dollaria, tarkoitan ennustettua määrää. Se voi viedä vuosikymmenen.'

koulutus

Prinssi Harry Net Worth

Prinssi Harry oli villi teini, joka esiintyi usein sanomalehdissä työajan jälkeen. Palveltuaan Sandhurstin kuninkaalliseen sotilasakatemiaan ja liittyessään Alamein Companyyn suorittamaan upseerikoulutuksensa, hän sai takaisin ruhtinaallisen arvostuksensa yleisön keskuudessa.

Koulutuksensa jälkeen hänet lähetettiin Britannian armeijan kotitalouksien ratsuväen rykmenttiin, joka tunnettiin nimellä 'Blues and Royals'. Sen jälkeen kun hänet lähetettiin Irakiin vuonna 2007, hänet ylennettiin luutnantiksi vuonna 2008.

Prinssi Harryn työtottumuksia ja henkilökohtaisia ​​ominaisuuksia

Harry on kotoisin varakkaasta ja kuninkaallisesta taustasta. Hänet tunnetaan kuitenkin tasaisen pään ylläpitämisestä ja yhteydenpidosta Britannian väestöön.

Hän ilmoitti erityisesti, ettei hän ryhtyisi sotilaskoulutukseen, ellei hän olisi valmis taistelemaan muiden brittijoukkojen kanssa Irakin sodassa. Lähetyksensä aikana Harry oli harvoin toiminnassa tai vaarassa, mutta hän pääsi lentämään taistelukopperia.

Lue myös: Good Karma -sairaala kausi 5: Tiedä mahdollisista julkaisupäivämääristä, näyttelijöistä ja muusta kehityksestä!

Dianan rahasto

Prinssi Harry Net Worth

Kun Diana ja Charles erosivat, hän tyytyi 24 miljoonaan dollariin. Inflaation jälkeen se on nyt noin 40 miljoonaa dollaria. Hänen kuolemansa jälkeen varat siirrettiin Williamille ja Harrylle, jotta he saivat perinnön heidän 25-vuotissyntymäpäivillään. Kun he molemmat olivat 30-vuotiaita, luottamuksen arvo oli kasvanut siihen pisteeseen, että jokainen poika perisi 20 miljoonaa dollaria.

Valitettavasti Harrylle Cornwallin herttuakunta , joka on tehnyt hänen isästään äärimmäisen rikkaan ja tekee lopulta Williamista tavattoman rikkaan, ei auta häntä.

Vuonna 1337 kuningas Edward III perusti säätiön auttamaan brittiläistä perillistä. Herttuakunnalla on nyt 1,3 miljardin dollarin kiinteistösalkku, joka tuottaa kruununprinssille vuosittain 20-30 miljoonaa dollaria verojen jälkeen. Tulot menevät Harryn isälle Charlesille niin kauan kuin kuningatar Elisabet on valtaistuimella. William hyötyy, kun Charlesista tulee kuningas.

Kuinka rikas on prinssi Harry?

Prinssi Harry kuuluu kuninkaalliseen perheeseen ja hänen nettovarallisuutensa on 60 miljoonaa dollaria. Hän on naimisissa näyttelijän kanssa Meghan Markle , jolla on oma omaisuus, mikä tekee parista yhden maailman rikkaimmista.