Post Malone lykkää konserttia sairaalahoidon vuoksi: 'Minulla on erittäin vaikea hengittää'

Uutiset

WPR

Post Malonelle tulvii positiivista tunnelmaa.

Saatuaan sairaalaan akuutin fyysisen vaivan vuoksi Grammy-palkittu muusikko joutui lykkäämään lauantai-illan esiintymistään. Vain tunteja ennen kuin hänen oli määrä esiintyä Bostonin TD Gardenissa, Posty paljasti sosiaalisessa mediassa.

Kiertueella herään usein noin kello 16; mutta tänään heräsin rätiseviin ääniin vartaloni oikealla puolella. Minulla oli niin mahtava fiilis eilen illalla, mutta tänään oli täysin erilainen.

Hengittäminen on minulle todella vaikeaa, ja mikä tahansa liike tai hengitys aiheuttaa lävistävää tuskaa. Olemme tällä hetkellä sairaalassa, mutta epämukavuuden vuoksi en voi esittää tämän illan esitystä. Olen niin pahoillani.

Malone vakuutti yleisölle, että hän selviytyisi heille ja muuttaisi Bean Town -näytöksen.

TD Garden on kehottanut asiakkaita pitämään kiinni lippustaan, koska heitä kunnioitetaan uudella päivämäärällä. Esityksen alkamisajankohtaa ei ole vielä vahvistettu.

Viikko sen jälkeen, kun Malone kaatui pahasti konsertissa St. Louisissa, hän joutui sairaalaan. Ennen kuin esiintyjä putoaa alas lavalla lukkoovesta, hän voidaan nähdä videolla soittamassa hänen hittiään 'Circles'. Malonea hoidettiin sairaalassa mustelmien vuoksi kylkiluissa, kertoi hänen managerinsa Dre London, joka kiisti väitteet särkyneistä luista.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Dre London (@drelondon)

Malone on nyt tiellä 12 karaatin kiertueelleen. Kiertue alkoi aiemmin tässä kuussa Omahassa ja sen on määrä pysähtyä Detroitissa, New Yorkissa, Atlantassa ja Los Angelesissa.

Katso tämä postaus Instagramissa

@postmalone jakama viesti