Post Malone Hampaat Ennen ja jälkeen: Millainen on hänen hampaidensa kunto?

Julkkis

WPR

Post Malone on amerikkalainen muusikko, räppäri ja lauluntekijä, jonka legendaarinen ICE-hymy timanttihampailla on asettanut uuden standardin musiikkiteollisuudelle maailmanlaajuisesti. Post Malone on amerikkalainen muusikko, räppäri ja lauluntekijä, jonka legendaarinen ICE-hymy timanttihampailla on asettanut uuden standardin musiikkiteollisuudelle maailmanlaajuisesti. Seuraa meitä Twitterissä saadaksesi lisää kuuluisuuksia ja vapaa-ajan uutisia.

Post Malone Hampaat Ennen ja jälkeen

Vuonna 2021 Malonen kulmahampaat ovat kiehtoneet timanteista. Instagram-syötteessään hänen hammaslääkärinsä on käsitellyt hänen hammashoitoaan. Thomas Connelly teki yhteistyötä Diamond Cuttersin Isaac Bokhoorin ja hänen muiden tiiminsä jäsenten kanssa. Hän työskenteli myös setterien kanssa Malonen hampaiden parissa.

Lisäksi hänen näyttävä Ice-virne on luonut uuden musiikkiennätyksen kappaleeseen Drip. Hän on myös työskennellyt hampaitaan Belgiassa. Hän voi harjata hampaansa normaalisti, vaikka hampaissa on timantti. Lisäksi hän ei vaadi erityisiä harjaustekniikoita.

Hänellä on myös kaksi timanttihampaat. Hän on käyttänyt rahansa tehdäkseen itsensä onnelliseksi. Hän teki myös äskettäin tatuoinnin hammaslääkärin vastaanotolla tatuoijan toimesta. Samalla kun hän puhdisti hampaitaan, hän otti uuden tatuoinnin.

Post Malone Hampaat Ennen ja jälkeen

Malonella on myös tatuointeja kasvoissaan ja vartalossaan. Hän on nyt lisännyt vielä yhden hammaslääkärissä.

Lue myös: Hilary Duff ennen ja jälkeen: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Mitä Post Malonella on ja kuinka paljon se maksaa?

Malonen kulmahampaat on valmistettu timanteista. Siinä oli kaksi timanttihammasta ja kaksi timanttihammasta, yhteensä noin 12 karaattia. Hänen hymynsä on myös miljoonan dollarin arvoinen.

Malone sai hymyn rakentamisen päätökseen kesäkuussa 2021 Thomas Connelly , DDS, timanttihammaslääketieteen isä. Hänen hampaansa ovat arvoltaan 1600 000 dollaria. Hän huomautti, että hänen hymynsä oli kehystetty aidolla posliiniviilutyöllä.

Julkaise Malonen raskaana oleva vaimo mediassa

Malone on pitänyt henkilökohtaisen elämänsä yksityisenä. TMZ-kanavalla hän ilmoitti tyttöystävänsä raskaudesta. Malone isännöi hänen mukaansa salaisia ​​juhlia talon uudelle jäsenelle 3. toukokuuta.

Post Malone Hampaat Ennen ja jälkeen

Lisäksi taiteilija on paljastanut uuden elämänsä. Hän odottaa uutta seikkailuaan lapsensa kanssa. Hänet havaittiin myös shoppailemassa Länsi-Hollywoodissa tyttöystävänsä kanssa.

Lue myös: Chrissy Metz ennen ja jälkeen painonpudotuksen muutoskuvat!

Onko Post Malone homo?

Lähetä Malonen Seksuaalisuudesta keskustellaan tällä hetkellä fanien keskuudessa, ja monet väittävät hänen olevan homo. Mutta hän on hetero, eikä ole todisteita siitä, että hän olisi homo. Huhut vain levisivät ilman todisteita. Malone on myös välttänyt keskustelua aiheesta, koska hän uskoo sen olevan merkityksetön.

Hän on myös parisuhteessa pitkäaikaisen tyttöystävänsä kanssa, jonka nimestä on tullut viime aikoina yksi internetin puhutuimmista aiheista. Malone on pitänyt kumppaninsa nimen salassa, kunnes he saavat ensimmäisen lapsensa.