Poliisini julkaisupäivä vahvistettu: Katso viimeisimmät tiedot täältä!

Viihde

WPR

Harry Stylesin on määrä esittää nimihenkilöä upouudessa brittiläisessä romanssidraamassa My Policeman, joka seuraa hänen viimeisimmän albuminsa ja Olivia Wilden tulevan jännityselokuvan Don't Worry Darling julkaisua.

Tarina pyörii Tomin, homopoliisin ympärillä 1950-luvun Brightonissa, joka menee naimisiin kouluttaja Marionin kanssa ja näkee samalla museon kuraattorin Patrickin. He kaikki ovat vaarassa tuhota elämänsä vaarallisten salaisuuksiensa vuoksi.

Teatteriohjaaja Michael Grandage on historiallisen draaman ohjaaja, joka perustuu Bethan Robertsin vuoden 2012 samannimiseen romaaniin.

Greg Berlantin, Philip Herdin, Cora Palfreyn, Robbie Rogersin ja Sarah Schechterin tuottaman käsikirjoituksen on kirjoittanut Oscar-ehdokas amerikkalainen käsikirjoittaja Ron Nyswaner, joka on myös kirjoittanut vuoden 1993 elokuvan Philadelphia.

Stylesin ohella My Policemanin muita päänäyttelijöitä ovat David Dawson Ripper Streetistä ja Emma Corrin The Crownista.

Katso kaikki, mitä tällä hetkellä tiedämme My Policemanista ennen elokuvan debyyttiä lokakuussa. Löydät kaikki tiedot seuraavasta oppaasta juonesta näyttelijöihin ja hahmoista traileriin.

Milloin poliisini vapautuu?

Katso tämä postaus Instagramissa

@harrystyles jakama viesti

Amazonin alkuperäinen elokuva My Policeman julkaistaan ​​teattereissa ja digitaalisilla alustoilla. 21.10.2022 elokuvan maailmanensi-ilta oli valituissa teattereissa. 4. marraskuuta 2022 se tulee saataville suoratoistoon Amazon Prime Videossa.

Mikä on poliisini tarina?

1950-luku, jolloin My Policemani sijoittuu, oli nopeiden sosiaalisten, historiallisten ja poliittisten muutosten aikaa. Nuori poliisi nimeltä Tom Burgess, joka rakastuu luovaan museon kuraattoriin Patrick Hazelwoodiin, huomaa olevansa jäänyt ajan muuttuvien vuorovesien keskelle.

Marion, opettaja, ilmestyy ja kehittää tunteita Tomia kohtaan. Koska Tomin ja Patrickin romanssi näyttää saavuttamattomalta heidän aikanaan, hän menee naimisiin Marionin kanssa, mutta ei koskaan lakkaa rakastamasta Patrickia.

Ja näin alkaa monimutkainen, myrskyisä matka kolmelle nuorelle, kun he navigoivat toisiaan yhteiskunnallisten muutosten, emotionaalisen mullistuksen ja täyttymättömän rakkauden läpi.

Lue lisää: La Brea kausi 2: mahdollinen julkaisupäivä ja spoileripäivitykset 2022!

Kolmen hahmon kaipaus ja katuminen jatkuvat heidän ympärillään, vaikka juoni kehittyy ja ajan kuluminen kuluu.

Poliisini julkaisupäivä

Minun poliisini juoni ei ole mysteeri tai jännitys, vaan pikemminkin vaativa ja pitkäkestoinen matka läpi elämän.

Vaikka olemme tietoisia juonen, meidän on vielä opittava, kuinka kukin hahmo liikkuu sosiaalisessa identiteetissään samalla kun selviytyy tunteistaan ​​ja itsensä löytämisestä, ja kuinka tämä heidän elämänsä mullistus lopulta tulee yhteen.

Kuka on My Policeman -sarjassa?

Harry Styles esittää samalla Marionin aviomiestä Tomia Emma Corrin tulee näyttelemään Marionia. David Dawson esittää Patrickia.

Tomin, Patrickin ja Marionin roolit 1990-luvulta ovat myös täyttyneet kolmella vanhemmalla näyttelijällä:

Vanhempi Gina McKee ja vanhempi Marion Linus Roache Patrick iäkkäänä Tom Rupert Everettina.

Lue lisää: Hyvät enteet 2. kausi: Kaikki, mitä tiedämme toistaiseksi elokuussa 2022!

Minun poliisin juoni

Poliisini julkaisupäivä

Elokuvassa My Policeman Harry Stylesin hahmo Tom ja Emma Corrinin hahmo Marion menevät melomaan Brighton Beachille, jossa he tapaavat ensimmäisen kerran.

Yhteiskunnallisten odotusten vuoksi he lopulta menevät naimisiin. Tomilla kuitenkin herää tunteita museon kuraattori Patrick Hazelwoodia (David Dawson) kohtaan, ja he jatkavat nauttimaan pitkittyneestä suhteesta, joka muuttaa heidän elämänsä täysin.

Aikana, jolloin homoseksuaalisuus oli kielletty Isossa-Britanniassa, Tom on tietoinen siitä, että hänen olisi turvallisempaa jatkaa suhdettaan Marioniin kuin Patrickiin.

Kauhea tapahtumasarja alkaa kuitenkin, kun Marion tajuaa, että Tom todella haluaa olla Patrickin kanssa.

Lue lisää: Invincible kausi 2: DC & Marvel Rival julkaisupäivä, spoilerit ja päivitykset!

Onko My Policemanilla traileria?

My Policemanilla on traileri, jonka voit katsoa ylhäältä. 45 sekunnin esikatselu osoittaa, kuinka mutkikkaat Harryn, Emman ja Davidin hahmojen väliset suhteet ovat, ja kaikki kolme näyttelijää näyttävät upeilta.

Harry Tomin persoona on kuvassa naimisissa Marionin, Emma Corrinin näyttelemän hahmon, halaavan kiihkeästi Patrickin, salaisen rakastajan, kanssa.