Pokimane, myytti ja muut striimaajat reagoivat Twitchin intensiiviseen uhkapelipäätökseen!

Uutiset

WPR

Syyskuun 20. päivänä Twitch ilmoitti, että 18. lokakuuta alkaen monet uhkapelit, mukaan lukien peliautomaatit, ruletti ja noppapelit, kielletään. Monet tunnetut sisällöntuottajat Twitchissä ja sen ulkopuolella reagoivat nopeasti myönteisesti alustan päätökseen poistaa uhkapelisisältö kuukausien kiihkeän keskustelun jälkeen.

Perinteisellä rahapelisisällöllä on ollut vaikeuksia löytää vakaa koti Twitchissä. Useat sisällöntuottajat ovat kritisoineet uhkapeliä ja rahapelisponsoreja suosiossa.

Jotkut Twitchin suosituimmista striimareista ovat äskettäin saaneet sponsorointia online-uhkapeliyrityksiltä, ​​mikä herättää puheluita sekä verkon sisältä että sen ulkopuolelta, jotta pelivideot olisi poistettava tai valvottava tiukasti.

Twitch ilmoitti 20. syyskuuta, että se poistaa lähitulevaisuudessa monenlaista uhkapelimateriaalia, mikä lopettaa kiihkeän keskustelun katsojien ja tekijöiden kesken.

Muutaman minuutin kuluttua tuomion twiittauksesta striimaajat tulvivat ilmoitusta reaktioilla, ja suurin osa heistä tuki sitä.

Kuten Pokimane sanoo: 'Teimme sen kaikki.'

Toisen lähetystoiminnan harjoittajan Slickerin pommivelkapaljastuksen jälkeen OTV:n jäsen ja suosittu Twitch-striimaaja Pokimane ottivat ankaran uhkapelivastaisen kannan. Pokimane, Mizkif ja monet muut striimaajat alkoivat nopeasti käyttää #TwitchStopGambling hashtagia ja jopa harkitsivat lakkoa alustaa vastaan.

Pokimane kiitti fanien ja kannattajien ponnisteluja pian sen jälkeen, kun uutinen Twitchin politiikan muuttamisesta tuli julkisuuteen. Kuten Pokimane sanoi: 'Teimme sen kaikki', väittäen, että hänen katsojiensa kohdistama julkinen painostus oli ratkaisevaa, kun Twitch sai uhkapelipolitiikkansa kumoamaan.

Hämmennys ja epäusko Asmongoldin puolelta

Asmongold, OTK:n osaomistaja ja luoja, reagoi äkilliseen politiikan muutokseen äärimmäisen hämmästyneenä. Asmongoldilla, kuten monilla muillakin rahapelien vastustajilla, ei ollut juurikaan uskoa siihen, että Twitch koskaan tukahduttaisi vedonlyöntiä suorien lähetystensä aikana.

Asmongoldin järkyttynyt vastaus oli: 'Pyhää paskaa, he todella onnistuivat sen'

Twitchillä on käytäntö, jonka mukaan 'uhkapelit eivät ole sallittuja'. Yleisesti hiljaisen verkkosivuston vastaus yhteisövetoiseen pyyntöön yllätti veteraanistriimaajan, ja se yllätti myös monet muut.

Ludwig on tyytyväinen edellisen alustan valintaan

Monet aiemmat Twitch-sisällöntekijät hyppäsivät myös myöhempään keskusteluun. Vaikka Ludwig Ahgren onkin yksi näkyvimmistä hahmoista, jotka ovat siirtyneet Twitchistä YouTubeen, hän tukee pyrkimystä poistaa uhkapelaaminen Twitchistä lähitulevaisuudessa.

Ludwig ylisti muutosta Twitchin 'suurimpana politiikan uudistuksena vuonna 2022'.

Ludwig, kuten monet muut streamaajat, on vahva uhkapelaamisen rajoittamisen puolestapuhuja. Hän on kannattanut rahapelisponsoreiden kieltämistä tai sitä, että pelaajat velvoitetaan käyttämään omia rahojaan sponsoreiden rahoituksen sijaan.

Tulee taisteluita, myytti kertoo yleisölleen

Myth on yksi viimeisimmistä Twitch-tähdistä, jotka ovat allekirjoittaneet yksinoikeudellisen YouTube-sopimuksen. Vaikka hän on jo siirtynyt YouTubeen, Myth antoi vanhalle alustalleen sen ansaitseman kunnian.

Vaikka striimaaja on tyytyväinen Twitchin tähänastisiin ponnisteluihin, hän on varoittanut, että tämä päätös todennäköisesti herättää keskustelua suoratoistofanien keskuudessa.

Vaikka Ninja on pettynyt The Change -tapahtumaan, se ylistää Twitchiä

Yksi monista ihmisistä, jotka ylistivät Twitchin päätöstä kieltää uhkapelisisältö, oli 'Ninja'-niminen striimaaja, joka tunnetusti erosi kumppanista kokeillakseen radikaalia uutta lähestymistapaansa suoratoistoon. Huolimatta siitä, että Ninja on usein osallistunut korkean panoksen vedonlyöntilähetyksiin, hän on puhunut päätöksen puolesta ja kutsunut sitä 'valtavaksi askeleeksi oikeaan suuntaan'.

Epäilemättä yksi verkoston kiistanalaisimmista aiheista, Twitch on vihdoin lyönyt versiot ikonisista uhkapelaamista koskevista virroista.