PNB Rockin mahdolliset kiistanalaiset ovat nyt poliisin tutkan alla!

Julkkis

WPR

Poliisin kerrotaan olevan varma, että PnB Rockin murha saattoi olla muutakin kuin pelkkä ryöstö; pikemminkin he uskovat, että se saattoi olla vihollisen tahallinen teko. Tämän seurauksena he kaivautuvat syvälle PnB Rockin menneisyyteen.

Etsivät tutkivat edesmenneen räpparin henkilökohtaista elämää, erityisesti sitä, kenen kanssa hän löi päätään tai kenen kanssa hän on saattanut koskettaa kyynärpäitä, kertovat LAPD:n lähteet, jotka kertovat meille, että luotain liikkuu useilla tavoilla kerralla.

Tutkijat ovat kuulemma erityisen kiinnostuneita hänen yhteyksistään Atlantaan, jossa hän vietti paljon aikaa, sekä kotikaupunkiinsa Philadelphiaan. He myös tiedustelevat kaikilta, joille he puhuvat, oliko PnB:llä vihollisia, jotka olisivat voineet saada hänet.

Poliisit tutkivat parhaillaan PnB:n sanoituksia selvittääkseen, onko hän viittannut kiistoihin, joita hänellä on ollut luokkatovereidensa tai muiden ihmisten kanssa.

Se on kiehtova kehitys. Poliisi uskoi aluksi, että kyseessä oli kohtalokas ryöstö, jossa tunnistamattomat rosvot löysivät PnB:n ja/tai hänen tyttöystävänsä sosiaalisen median tilit, selvittivät, mitä he olivat tekemässä, ja hyökkäsivät. Sen sijaan, että häntä ammuttiin toistuvasti ja murhattiin, miksi he eivät vain varastaneet hänen ketjujaan ja paenneet?

PNB Rockin mahdolliset kiistanalaiset ovat nyt poliisin tutkan alla!

Poliisi on nyt sitä mieltä, että tämä olisi voinut olla kaunaisen henkilön monimutkaisempi juoni.

Ilman varmuutta he eivät tekisi sitä ilman vankkaa aavistustakaan. Riippumatta siitä, miten katsot asiaa, se tosiasia, että tämä LA-luotailu kattaa nyt osavaltion linjat, on melko hämmästyttävää.

Mikä on tämänhetkinen tilanne syyllisten ja/tai pakoauton tunnistamisessa? Lähteemme mukaan poliisi yrittää edelleen paikantaa autoa kamerasyötteiden avulla. He väittävät saavansa useita vihjeitä, mutta niiden lajittelu ja luotettavien määrittäminen vie aikaa.

Viimeinen asia: poliisi ei usko PNB:n tyttöystävän Stephin olleen osallisena hänen menehtymiseensä sen mukaan, mitä meille on ilmoitettu. Ihmiset, jotka loukkaantuivat siitä, että hän paljasti heidän olinpaikkansa, esittivät, että hän saattoi tehdä sen tietoisesti. Se on lähteemme mukaan BS, eikä hänellä uskota olleen roolia murhan suunnittelussa tai toteuttamisessa.