Platinum End Anime -kausi 2: Mahdollinen julkaisupäivä ja uusimistila vuonna 2022!

Anime

WPR

”Platinum End” perustuu Tsugumi Ohban ja Takeshi Obatan samannimiseen mangasarjaan. Se on yliluonnollinen tumma fantasia-anime. Yksi animen päähenkilöistä on keskiverto nuori Mirai Kakehashi, joka menetti vanhempansa varhain ja on asunut väkivaltaisten sukulaistensa kanssa useita vuosia.

Hänet ajaa itsemurhan partaalle merkityksettömyyden tunne ja epätoivo, mutta enkeli puuttuu asiaan ja antaa hänelle lahjan yli-inhimillisiä taitoja. Tullakseen planeetan seuraavaksi jumalaksi hänen on kilpailtava 12 muun yksilön kanssa taistelussa elämästä ja kuolemasta. 'Platinum End' aiheutti paljon meteliä jo ennen debyyttiään mangakirjoittajien maineen vuoksi.

Valitettavasti anime ei täyttänyt kriitikkojen suuria toiveita, ja se sai huikean hahmon kasvun ja juonivauhdin. Ensimmäisen kauden lopussa esitys oli kuitenkin jo saavuttanut huomattavan fanikunnan.

Fanit spekuloivat jo, palaako ohjelma kolmannelle kaudelle vai ei. Kerro meille, jos olet kiinnostunut samasta asiasta.

Tuleeko 'Platinum End' -kausi 2?

platina kauden 2 julkaisupäivä

Ensimmäinen kausi ' Platina loppu ' debytoi 8. lokakuuta 2021 ja päättyi 25. maaliskuuta 2022. Animessa on yhteensä 24 jaksoa, joista jokainen kestää 21–25 minuuttia.

Meillä ei ole hyviä uutisia faneille esityksen tulevaisuuden suhteen. Signal.MD ja muut sarjan tuotantoon ja markkinointiin osallistuvat tahot eivät ole vielä vahvistaneet 'Platinum Endin' paluuta. Todennäköisyys animen uudelleen ilmestymisestä on sellaisenaan erittäin alhaiset

Suosittu mangasarja, jonka tekijä on Tsugumi Ohba ja Takeshi Obata on tyhjennetty, eikä taiteilijoilla ole enää materiaalia, josta ammentaa. Koska manga valmistui tammikuussa 2021, ohjelmalla ei ole jatkossa muita lähteitä. Jopa esityksen tekijöiden ajatus luovista kertomuksista vaikuttaa epätodennäköiseltä.

Lue myös: Horimiya Anime kausi 2: Mahdollinen julkaisupäivä ja lisää päivityksiä!

Onko Platinum Endin kausi 2 tulossa pian?

platina kauden 2 julkaisupäivä

Meillä on pitkä odotus edessämme ennen kuin saamme tietää, tuleeko toinen englanninkielinen kausi. Koska ohjelmassa on 24 jaksoa, sen tekeminen kestäisi kauan. 'Platinum End' -kausi 2 saa ensi-iltansa vuonna 2023, ellei virallista uusimista. Toistaiseksi ne ovat vain olettamuksia. Ilmoitamme heti, kun uutta tietoa tulee saataville.

Platinum End Season 2 Juoni

Mirai Kakehashin tarina kerrotaan 'Platinum Endissä'. Hänet kasvattivat väkivaltainen tätinsä ja setänsä vanhempiensa kuoleman jälkeen. Vuosien kidutuksen jälkeen Mirai on saanut tarpeekseen ja on valmis lähtemään.

Hän teki päätöksen lopettaa elämänsä selviytyään hallitsevan tätinsä ja setänsä kanssa. Mutta Nasse, hänen suojelusenkelinsä, ilmestyy ja pelastaa päivää ennen kuin mitään muuta voi tapahtua. Nasse vakuutti hänelle, että hänellä on valtuudet saattaa hänen tätinsä ja setänsä oikeuden eteen hänen vanhempiensa murhasta.

platina kauden 2 julkaisupäivä

999 päivässä Nasse, Mirain suojelusenkeli, paljastaa hänelle, että Jumala on vetäytymässä. Nasse valittiin uudeksi sijaiseksi, koska hän oli yksi suurista enkeleistä.

Muut enkelit ovat valmiita kuolemaan mahdollisuudesta olla Jumalan seuraaja. Mirailla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin muodostaa liitto suojelusenkelinsä kanssa saadakseen haluamansa työpaikan turvautumatta väkivaltaan.

Lue myös: Blade Of The Guardians -anime julkaisupäivä: uusittu vai peruutettu? Tarkista tästä!

Mistä voin katsoa 'Platinum Endin'?

Platinum Endin uusi kausi julkaistiin joka viikko Crunchyroll ja Funimaatio. Sarjan verkkosivuilla on englanninkieliset tekstitykset. 18. marraskuuta 2021 Crunchyroll julkaisi myös animesarjan englanninkielisen dubin.

Voit saada viikon pääsyn Crunchyrollin laajaan animekirjastoon monissa maissa vain 9,99 dollarilla kuukaudessa tai 79,99 dollarilla vuodessa. Premium-tilillä on tämä ominaisuus automaattisesti. Vastaavan kokemuksen tarjoaa Funimation. Yksinkertaisesti sanottuna se on halvempi kuin alkuperäinen. Sen käyttö maksaa 5,99 dollaria kuukaudessa tai 59,99 dollaria vuodessa.