Pitäisikö sinun tarkistaa kumppanisi tausta ennen naimisiinmenoa?

Muu

WPR

Joistakin se saattaa tuntua hullulta, mutta potentiaalisen puolisosi taustan tarkistaminen ennen naimisiinmenoa ei ole niin harvinaista kuin luulisi. Nykypäivän sosiaalisen median ja verkkotreffien aikakaudella on helpompaa kuin koskaan tavata uusia ihmisiä ja uppoutua myrskyiseen romanssiin. Mutta se, että tapasit jonkun verkossa tai yhteisen ystävän kautta, ei tarkoita, että tunnet hänet todella. Avioliitto on suuri sitoumus, ja on tärkeää tietää mahdollisimman paljon ihmisestä, jonka kanssa aiot viettää loppuelämäsi.

Mikä on taustan tarkistus?

Taustatarkistuksissa kerätään tietoa henkilön rikoshistoriasta, luottohistoriasta, työhistoriasta ja muista.

Voit tehdä monenlaisia ​​hakuja tai taustatarkistuksia. Jotkut ovat pinnallisempia, kun taas toiset ovat syvällisempiä. Katsotaanpa joitain vaihtoehtojasi:

Googleta vain niitä

Yksi naurettavimmista yksinkertaisimmista asioista, jonka voit tehdä, on kirjoittaa kumppanisi nimi hakukoneeseen ja katsoa, ​​mitä sieltä tulee. Tämä voi antaa sinulle yleiskuvan heidän menneisyydestään ja nykyisyydestään. Saatat löytää vanhoja blogiviestejä, sosiaalisen median profiileja, heidän kirjoittamiaan artikkeleita jne.

Voit myös yrittää etsiä niitä erilaisista julkisista tietuetietokannoista. Nämä tietokannat sisältävät tietoa esimerkiksi rikoshistoriasta, omaisuuden omistajuudesta, konkursseista jne.

Käytä taustan tarkistuspalvelua

Jos haluat mennä askeleen pidemmälle, voit käyttää a ammattimainen taustantarkistuspalvelu . Nämä palvelut keräävät tietoa useista eri lähteistä, jotta saat kattavamman kuvan jonkun taustasta.

Saatavilla on monia erilaisia ​​taustantarkistuspalveluita, joten on tärkeää tehdä tutkimusta löytääksesi sellaisen, joka on hyvämaineinen ja sinulle sopiva.

Tarkista Sosiaalit

Nykyaikana useimmilla ihmisillä on jonkinlainen sosiaalinen media läsnäolo. Tämä voi olla loistava tapa tutustua johonkin paremmin ja nähdä, millainen hän todella on.

Katso omaasi SO:n sosiaalisen median profiilit . Näyttävätkö ne aidolta? Ovatko he avoimesti elämästään? Onko heillä mitään salattavaa?

Voit myös käyttää sosiaalista mediaa tarkistaaksesi, onko heidän menneisyytensä punaisia ​​lippuja. Jos heidät on esimerkiksi pidätetty perheväkivallasta tai heillä on aiemmin ollut valehtelua ja pettämistä, on hyvä mahdollisuus, että tämä näkyy sosiaalisessa mediassa.

Puhu heidän ystävilleen ja perheelleen

Jos aiot tosissaan mennä naimisiin, sinun pitäisi luultavasti tavata kumppanisi ystäviä ja perhettä jossain vaiheessa. Tämä voi olla loistava tapa tutustua heihin paremmin ja nähdä, millaista heidän elämänsä todella on.

Kun puhut heidän ystävilleen ja perheelleen, kiinnitä huomiota mahdollisiin punaisiin lippuihin. Jos he näyttävät epäröivän puhua kumppanistasi tai jos he sanovat asioita, jotka saavat sinut kyseenalaistamaan heidän luonteensa, ota huomioon.

Miksi sinun pitäisi harkita taustan tarkistusta

On monia syitä, miksi sinun kannattaa harkita kumppanisi taustan tarkistamista ennen naimisiinmenoa. Jos olet epävarma heidän menneisyydestään, taustan tarkistus voi antaa sinulle mielenrauhaa. Oletetaan lisäksi, että olet huolissasi omasta tai lastesi turvallisuudesta. Siinä tapauksessa taustatarkistus voi auttaa sinua määrittämään, onko kumppanillasi menneisyydessä punaisia ​​​​lippuja, jotka voisivat viitata väkivaltaiseen toimintaan.

Kuinka löytää hyvä taustantarkistussivusto

Joten olet päättänyt tehdä syvän sukelluksen ja tehdä kumppanisi taustatarkistuksen ammattisivustolla ennen naimisiinmenoa. Mutta mistä aloitat?

Siellä on monia erilaisia ​​taustantarkistussivustoja, ja voi olla vaikeaa tietää, mitkä ovat turvallisia tai hyvämaineisia ja mitkä huijauksia. Paras tapa löytää hyvä sivusto on lukea muiden käyttäjien arvosteluja.

Kun tarkastelet eri sivustoja, kiinnitä huomiota niiden tarjoamaan tietotyyppiin. Jotkut sivustot tarjoavat vain perustietoja, kun taas toiset tarjoavat tarkempia raportteja. Varmista, että valitset sivuston, joka tarjoaa etsimääsi tietoa.

Lisäksi kiinnitä huomiota palvelun hintaan. Jotkut sivustot veloittavat kuukausimaksun, kun taas toiset veloittavat raportin. Valitse sivusto, joka sopii budjettiisi ja tarpeisiisi.

Bottom line pitäisikö sinun tarkistaa kumppanisi tausta ennen naimisiinmenoa? Loppujen lopuksi tämä on päätös, jonka voit tehdä vain sinä. Jos olet tunnet olosi epämukavaksi suhteestasi tai jos sinulla on syytä uskoa, että kumppanisi ei ehkä ole se, jota he sanovat olevansa, kannattaa ehkä tehdä tutkimusta.