Pieni opas tukkukosmetiikan ostamiseen

Elämäntapa

WPR

Kauneusteollisuuden uskotaan olevan yksi nopeimmin kasvavista teollisuudenaloista tällä hetkellä maailmassa. Se säilytti saman trendin vuoteen 2020 asti, jolloin se laski pandemioiden vuoksi. Pandemioiden alussa teollisuuden myynti laski 8 %. Vuoden 2021 alussa markkinoilla tapahtui toinen käänne, jossa kauneusalan myynti alkoi jälleen kasvaa ja sen odotetaan ylittävän 415 miljardia dollaria vuoteen 2028 mennessä. Näin nopeasti kasvavalla toimialalla on paljon aloittavia yrityksiä. jotka haluaisivat ryhtyä vakiinnuttamaan itsensä. Näiden uusien aloittavien yritysten luultavasti kysytyin kysymys on, kuinka löytää kauneuden tukkutoimittajia.

WeChat-kuva_20220823111350

Mikä on tukkumyynti?

Ennen kuin alamme analysoida kosmetiikan tukkumyynti markkinoilla on hyvä ymmärtää, mikä on tukkumyynti. Tukkukaupalla tarkoitetaan sitä, kun tietty yritys ostaa tuotteita valmistajalta, yleensä suuria määriä ja yleensä halvemmalla. Yritys myy sitten tuotteet uudelleen eri palkinnolla yrittääkseen tehdä voittoa. Tukkukauppiaat voivat valita, myyvätkö he valmistajalta hankkimiaan tuotteita jälleenmyyjälle vai suoraan asiakkaille. Kun tukkukauppiaat ostavat valmistajalta, he ostavat suuria määriä ja tämän ansiosta he saavat hyviä tarjouksia.

Kuinka löytää tukkumyyjiä?

Online B2B alustat pitävät BeautySourcing ovat kauneustuotteiden markkinapaikka, jossa valmistajat, toimittajat ja asiakkaat tapaavat käydäkseen kauppaa. Täältä löydät laajan valikoiman uusinta tukkukosmetiikkaa. Muita tapoja löytää tukkumyyjiä on käydä kosmetiikkamessuilla ja tapahtumissa.

Tukkukaupan ostamisen aloittaminen

On tärkeää, että ennen kuin aloitat kosmetiikan tukkumyynti matkalla opit lisää kauneusteollisuudesta, sen trendeistä, tilastoista ja sen vaatimuksista. Yrityksenä voit ostaa suoraan valmistajalta tai tukkumyyjältä. Tukkukaupan ostamisen edut ovat, että voit:

  1. Säästää rahaa. Jos ostat suoraan tukkumyyjiltä, ​​voit saada parempia tarjouksia eri linjatuotteista
  2. Hanki parhaat tarjoukset. Kun olet vuorovaikutuksessa tukkukauppiaan kanssa, olet jo ohittanut toimittajien kanssa tekemisen. Tämä tarkoittaa, että tukkuliike teki tämän puolestasi ja valitsi tarjoukset, jotka erottuvat muista.
  3. Osta pienempiä määriä. Tukkukauppiaat tekevät isompia tilauksia valmistajilta, mutta tukkukauppiailta voit ostaa pienempiä tilauksia edulliseen hintaan.
WeChat-kuva_20220823111025

Kosmetiikan tukkukauppa Joukkoostot

Ostaminen kosmetiikan tukkumyynti suurempi määrä alentaa hintaa, mutta onko ostetulla vähimmäismäärällä rajoituksia? Joillakin yrityksillä on omat säännöt tilauksen vähimmäismäärän suhteen, mutta yleensä se on molemminpuolinen sopimus ja yleensä on hyvä tasapainottaa ja yrittää olla realistinen odotusten kanssa. Yleensä on hyvä aloittaa pienemmällä määrällä ja lisätä sitten vähitellen. Irtotavarana ostaminen voi olla etua myös siksi, että jotkut yritykset tarjoavat sinulle ilmaisen toimituksen suuremman tilauksen jälkeen.

Tukkuostolla on monia etuja, ja kun olet löytänyt luotettavat myyjät, siitä tulee helpompaa ja nautinnollisempaa. Kosmetiikan tukkukauppa on suuret markkinat ja sieltä voi aina löytää hyviä tarjouksia ja hyviä tukkuhintoja. Pidä silmällä trendejä, tilastoja ja vaatimuksia ja luo tällä tavalla tuotteet ja tilauskoko parhaan tukkukokemuksen saavuttamiseksi.