Philip Baker Hall Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaammasta elämästä!

Julkkis

WPR

Philip Baker Hall on näyttelijä Amerikan yhdysvalloista. Philip syntyi Toledossa, Ohiossa, 10. syyskuuta 1931. Hän aloitti näyttelemisen vuonna 1960. Lue lisää Philip Baker Hallin elämäkerrasta, pituudesta, tyttöystävästä/vaimosta, iästä, Wikistä, urasta, filmografiasta, valokuvista ja faktoista tällä sivustolla.

Hän meni Toledon yliopistoon. Hall työskenteli armeijan kääntäjänä ja englannin opettajana Saksassa.

Mr. Hall on Philip Baker Hallin isä ja rouva Hall on Philip Baker Hallin äiti.

Mikä oli Philip Baker Hallin nettoarvo?

Philip Baker Hall oli amerikkalainen näyttelijä, joka kuoli nettovarallisuudellaan 1,5 miljoonaa dollaria. Philip Baker Hall kuoli 90-vuotiaana 12. kesäkuuta 2022. Philip esiintyi useissa elokuvissa ja televisio-ohjelmissa hämmästyttävän monivuotisen uransa aikana.

Philip Baker Hall Net Worth

Hänet tunnetaan parhaiten rooleistaan ​​Paul Thomas Andersonin elokuvissa, kuten 'Boogie Nights' ja 'Magnolia'. Hänellä oli myös huomionarvoinen esiintyminen Mr. Bookmanina 'Seinfeld'-jaksossa.

Philip Baker Hall syntyi syyskuussa 1931 Toledossa, Ohiossa. Hän opiskeli Toledon yliopistossa ja jatkoi opettamaan englantia lukiossa. Vuonna 1961 hän muutti New Yorkiin ja työskenteli sekä Broadwaylla että sen ulkopuolella.

Hän muutti Los Angelesiin Kaliforniaan vuonna 1975 työskentelemään televisioalalla. Elokuvasaavutustensa lisäksi hän esiintyi yli 200 televisiojaksossa.

Midnight Run, Ghostbusters II, Air Force One, Boogie Nights, Truman Show, Psycho, Cradle Will Rock, Magnolia, The Talented Mr. Ripley, Rules of Engagement, Sum of All Fears, Bruce Almighty, Hyvässä seurassa, The Amityville Kauhu, Zodiac, Shaggy Dog, Rush Hour 3, Mr. Popper's Penguins ja Argo ovat vain muutamia hänen elokuvistaan. Vuoden 1984 Secret Honorissa Hall näytteli presidentti Richard Nixonia, Sydneytä vuoden 1996 Hard Eightissa ja Arthur 2005 Duckissa. Vuodesta 1989 vuoteen 1990 hän näytteli Ed Meyersia televisiosarjassa Falcon Crest.

Hän näytteli Williams Vaughnia Michael Hayesissa vuosina 1997–1998. Vuosina 2001–2002 Hall näytteli George Reese Greeleyta televisiosarjassa Pasadena. Vuosina 2006–2007 hän näytteli Russia sarjassa The Loop, ja vuonna 2012 hän näytteli Harryä sitcomissa Ruth & Erica.

Broadcast Film Critics Association, Florida Film Critics Circle ja Hollywood Film Festival ovat kaikki antaneet hänelle kunnianosoituksen. Hänet oli myös ehdolla kahdelle SAG-palkinnolle.

Nettovarallisuus (2021) 1,5 miljoonaa dollaria noin
Palkka Tarkistuksessa
Tulolähteet näyttelijänä
Tuotemerkin hyväksyntä Ei tunnettu
Viime vuoden nettoarvo Ei käytössä

Lue myös: Patti LuPone Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Ura

Philip Baker Hall Net Worth

Hän liittyi Los Angeles Theatre Centeriin elokuvadebyyttinsä jälkeen Cowardsissa. Hänen ensimmäinen tv-esiintyminen oli Good Times -sarjan jaksossa. Hall esiintyi elokuvissa M*A*S*H ja Man from Atlantis vierailevana tähtenä. Vuodesta 1977 lähtien hän on esiintynyt noin 200 vierasroolissa.

Yhden hahmon elokuvassa Secret Honor hän esitti roolinsa Richard Nixonina, jonka hän sai alkunsa näytelmän alkuperäisen Off-Broadwayn aikana.

Mitä tulee Halliin ja elokuvaan, Roger Ebert sanoi: 'Nixonia esittää Philip Baker Hall, minulle uusi tulokas, niin raivokkaasti, intohimolla, vihalla ja skandaalilla, että emme voi katsoa pois. Hall muistuttaa todellista Nixonia; hän voisi olla serkku, ja hän puhuu samalla sävyllä. Se tekee sen. Tämä on show, ei matkimista.'

'Herra. Hallin valtava suorituskyky, joka on yhtä upea ja vaarallinen – näyttelijän omien ja kestämien riskien vuoksi – kuin Oscar-palkitun F. Murray Abrahamin suoritus elokuvassa Amadeus”, Vincent Canby New York Timesista kirjoitti.

Hall esiintyi sivurooleissa useissa elokuvissa 1980-luvulla, mukaan lukien Nothing in Common, Midnight Run, Say Anything… ja Ghostbusters II. Seinfeldin jaksoissa 'The Library' ja 'The Finale' hän näytteli etsivää, joka jahtaa kauan odotettua kirjastokirjaa. Hänen ensiesiintymisensä Seinfeldissä ylistettiin yhdeksi sarjan parhaista vierailevista tähdistä, ja se johti lukuisiin lisärooleihin.

Paul Thomas Andersonin lyhytelokuva Cigarettes & Coffee, josta tuli Andersonin ohjaajadebyyttikuva Hard Eight, pääosassa Hall. Hall näyttelee vanhempia peluria, joka ohjaa elokuvassa koditonta miestä (John C. Reilly).

Chicago Sun-Timesin Roger Ebert sanoi Hallista näin: 'Tässä on toinen erinomainen suoritus. Hän on mies, joka on nähnyt kaiken, joka ymmärtää kasinot ja uhkapelit, joka huomaa olevansa sidottu kolmeen henkilöön, joita hän olisi voinut helposti välttää, ja joka harkitsee ennen kuin toimii.'

Hall oli ehdolla parhaan miespääosan Golden Globe -palkinnon saajaksi. Andersonin muut elokuvat, Boogie Nights ja Magnolia, sisälsivät hänet myöhemmin. Hän esiintyi myös neljässä elokuvassa Philip Seymour Hoffmanin kanssa.

1990-luvulla Hall näytteli useissa elokuvissa, mukaan lukien The Rock, The Truman Show, The Talented Mr. Ripley ja The Insider. 2000-luvulla hän esiintyi elokuvissa, kuten Dogville, Zodiac ja Argo.

Rush Hour -trilogiassa hän näytteli kapteeni Dieliä, vaikka hänen kohtauksensa poistettiin Rush Hour 2:sta ja hänellä ei ollut luottoa Rush Hour 3 -jaksossa.

Hall näytteli muun muassa elokuvissa Bruce Almighty, In Good Company, The Amityville Horror, The Matador, You Kill Me, All Good Things ja 50/50. Hän esiintyi elokuvassa The Sum of All Fears näyttelijänä.

Hänellä oli toistuva rooli sitcomissa The Loop. Hän esiintyi animaatiosarjassa The Life & Times of Tim vierailevana tähtenä. Curb Your Enthusiasm -elokuvassa hän näytteli lääkäriä, ja Modern Family -elokuvassa hän näytteli naapuria.

Hän esiintyy Newsroom-jaksossa ja Holiday Inn -mainoksessa. Hän sai parhaan näyttelijän palkinnon Los Angelesin lyhytelokuvafestivaaleilla ja Filmets Badalona -elokuvafestivaaleilla Barcelonassa lyhytelokuvasta Dear Chickens.

Philip Baker Hall Net Worth

Pitkä ja vaikea ura elokuvissa ja televisiossa

Hänen monia elokuviaan ovat muun muassa 'The Rock', 'The Insider', 'The Talented Mr. Ripley', 'Zodiac', 'Argo', 'Air Force One' ja 'Dogville'.

Hall, joka teki televisiodebyyttinsä Good Times -sarjan jaksossa, on myös näytellyt murheellisena naapurina jaksoissa 'Curb Your Enthusiasm' ja 'Modern Family'. Vuosia myöhemmin hänet tunnettiin edelleen 'Bookmanina' eräässä 'Seinfeld' -jaksossa. Vuonna 2020 hän näytteli Zelman Katzia Netflixin 'Messiahissa'.

Hän voitti Drama Desk -palkinnon yhden miehen esityksestään häpeällisenä entisenä presidentti Richard Nixonina vuoden 1984 näytelmässä 'Secret Honor', jonka hän esitti Robert Altmanin samannimisessä elokuvassa. 'Philip Baker Hall, tähän asti tuntematon näyttelijä, esittää Nixonia niin kauhealla intensiivisyydellä, intohimolla, vihalla ja skandaalilla, että emme voi katsoa pois', totesi kriitikko Roger Ebert esityksestään.

Hall naimisissa Dianne Lewis vuodesta 1973 vuoteen 1976, jonka kanssa hänellä oli kaksi lasta, ja sitten Holly Wolfle vuonna 1981, jonka kanssa hänellä oli kaksi tytärtä, Adella ja Anna. Saakoon hän löytää rauhan.

Lue myös: Toby Keith Net Worth 2022: Amerikkalainen kantrilaulaja, lauluntekijä ja näyttelijä tulot!

Pituus, paino ja fyysiset tiedot

Jotkut ihmiset ovat kiinnostuneita julkkisten painosta ja pituudesta, mutta on tärkeämpi kysymys pohdittava. Mikä vaikutus tällä tiedolla on omaan arvoomme? Pituus ja paino näyttävät olevan houkuttelevuuden ja elämänmenestyksen indikaattoreita. Ei ole mikään salaisuus, että numerot vaikuttavat itsetuntoon, mikä voi johtaa huonoon käyttäytymiseen. Meidän pitäisi lopettaa julkkisten pituuden ja painon pakkomielle, koska se yksinkertaisesti saa meidät tuntemaan itsemme huonommaksi.

Philip Baker Hall Net Worth

Tiedän, että olet utelias Philip Baker Hallin pituudesta ja painosta. Haluat nähdä, onko hän pidempi vai lyhyempi kuin sinä, vai onko hän raskaampi tai kevyempi. Joten, jos etsit julkkiskorjausta, tämä artikkeli on sinua varten! Näytämme sinulle, miltä Philip Baker Hall näyttää useilla eri tavoilla, mukaan lukien kuinka pitkä hän on, kuinka paljon hän painaa ja kuvia hänestä sekä meikillä että ilman.

Philip Baker Hallin suhde ja suhde

Oletko koskaan miettinyt, kuinka julkkikset onnistuvat pitämään suhteensa yksityisinä? Mitä he tekevät ja eivät tee pitääkseen ne piilossa? Se ei ole helppoa, varsinkaan kun tärkeä toinen on toisella puolella maailmaa. Jos joku saa tietää, monet asiat voivat mennä pieleen.

Haluatko tietää enemmän Philip Baker Hallin suhteesta kumppaniinsa? Haluatko tietää kenen kanssa hän seurustelee, milloin hän erosi hänestä ja mitä hänen rakkauselämässään tapahtuu? Olet saapunut oikeaan paikkaan. Pidämme sinut ajan tasalla Philip Baker Hallin rakkauselämästä ja asioista.