Phil Rosenthal Net Worth 2022: Amerikkalaisen television tuottajan ja kirjoittajan tulot!

Julkkis

WPR

Phil Rosenthalin nettovarallisuuden arvioidaan olevan 200 miljoonaa dollaria . 'Everybody Loves Raymond' -hittikomedia, jonka hän loi, kirjoitti ja johtajan tuotti, on hänen merkittävin työnsä. Vuosina 1996–2005 Rosenthalin show kesti lähes kymmenen vuotta, mikä teki hänestä tutun nimen viihdeteollisuudessa. Sitcom-sarjansa päättymisen vuoksi Phil päätti ryhtyä dokumenttielokuvan tekemiseen. Tähän päivään asti hänen tunnetuimpia teoksiaan ovat dokumenttisarjat 'I'll Have What Phil's Have' ja 'Somebody Feed Phil'.

Nettovarallisuus: 200 miljoonaa dollaria
Syntymäaika:27. tammikuuta 1960 (62 vuotta vanha)
Sukupuoli:Uros
Ammatti:Elokuvaohjaaja, kirjailija, muusikko, lauluntekijä, levytuottaja, televisiotuottaja, käsikirjoittaja, näyttelijä
Kansallisuus:Yhdysvallat

Aikainen elämä

Phil Rosenthalin nettoarvo

Queensissa, New York Cityssä, Philip Rosenthal syntyi 27. tammikuuta 1960. Phil varttui pääasiassa New Cityssä, Rocklandin piirikunnassa, New Yorkissa, missä hänet kasvatettiin juutalaisena. Philin intohimo esittäviin taiteisiin alkoi lukiossa, kun hän liittyi koulun teatterikerhoon. Hän oli myös koulun teatteriryhmän jäsen. Rosenthal osallistui Hofstran yliopistoon valmistuttuaan lukiosta vuonna 1977.

Lue myös: James Khuri Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Ura

Phil Rosenthalin nettoarvo

Phil aloitti näyttelijänuransa New Yorkissa valmistuttuaan korkeakoulusta vuonna 1981. Viihteen, erityisesti television, tuotantopuoli veti hänet lopulta mukaansa. Coach ja 'Baby Talk' olivat kaksi ensimmäisistä esityksistä, jotka ansaitsivat hänelle tuottajan kunnian.

Myöhemmin Phil jatkoi luomista Kaikki rakastavat Raymondia ”, hänen tähän mennessä suosituin ohjelmansa. Koska Rosenthal oli yhteydessä sarjan yhteistuottajaan Ray Romanoon, se pystyi tuottamaan sarjan. Philin vaimo Monica Horan näytteli avainroolia sarjassa, johon Rayn komediatyöt vaikuttivat suuresti. Huolimatta Ray Romanolle myönnetystä luovasta joustavuudesta, Phil näytteli tärkeässä roolissa kulissien takana ja käsikirjoitti tai oli mukana käsikirjoituksissa noin 20 jaksossa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Phil Rosenthal (@phil.rosenthal)

Sen jälkeen kun monet näyttelijät olivat huolissaan esityksen tulevaisuudesta, Rosenthal päätti lopettaa tuotannon. Näyttelijänä Phil on esiintynyt useissa projekteissa uransa aikana. Spanglishin lisäksi näihin kuuluvat Simpsonit-elokuva. Lisäksi Phil on esiintynyt ohjelmissa, kuten '30 Rock', 'Curb Your Enthusiasm' ja 'The TV Set'.

You're Lucky You're Funny: How Life Becomes a Sitcom' kirjoitti Rosenthal vuonna 2006. Tässä kirjassa kerrotaan ensimmäistä kertaa, kuinka 'Everybody Loves Raymond' koottiin.

Työskennellessään 'America: A Tribute to Heroes' -elokuvassa Phil sai Peabody-palkinnon ja Emmy-ehdokkuuden erinomaisesta kirjoittamisesta 2000-luvun alussa. Hän oli yksi 9/11-tribuutin kirjoittajista. Osana pyrkimyksiään saada 'Everybody Loves Raymond' venäläisiin koteihin hän teki elokuvan kokemuksistaan ​​maassa.

Kuvattaessa kuusiosaista 'I'll Have What Phil' -sarjaa Phil alkoi esiintyä. Matkalla maailmassa Rosenthal koki monenlaisia ​​ruokia. Netflixissä vuonna 2018 debytoinut 'Somebody Feed Phil' oli jatkoa tälle ohjelmalle, jota ei uusittu toisella kaudella.

Lue myös: Tarek el Moussa Net Worth 2022: Amerikkalainen kiinteistönvälittäjä ja tosi-tv-persoonallisuustulot!

Phil Rosenthalin hyväntekeväisyystoiminta

Hänen vaimonsa, joka on myös merkittävä hyväntekijä, on lahjoittanut anteliaasti järjestöille, jotka työskentelevät nälän lievittämiseksi kaikkialla maailmassa.

Kiinteistöt

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Phil Rosenthal (@phil.rosenthal)

Kun Philin ja hänen vaimonsa uskottiin myyvän taloa Hancock Parkissa Los Angelesissa vuonna 2007, uutiset saivat laajan huomion. Tässä talossa, jonka asuinpinta-ala on lähes 8500 neliömetriä, on kuusi makuuhuonetta. Sen kellarissa on myös marmoritakka, baarikeittiö ja viinikellari. Vuonna 2007 Rosenthalit toivoivat saavansa 5,95 miljoonaa dollaria tästä talosta.